- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
Ay nihayet benimle ayni fikirde biri. Ben gerci biraz soguk nevaleyim o yuzden fazla ilgi beni boguyor. Bazen disari ciksa da rahat rahat agda yapsam diye adamin gozunun icine bakiyorum. Bir de bir seyle ugrasirken de ayagimin altinda kimse istemem. Surekli adami kovuyorum odadan.Ben senin gibi düşünüyorum
Esinizin stresli bir isi varsa ondan da olabilir belki
sorun burda başlıyor zaten benim ondan ayrı hiçbir şeyim yok kafa dağıtacak bir uğraşım yokkimseye de anlatamıyorum yeni evliyim söylenmiyor öyle her olumsuzluk
Artık kendine ondan ayrı uğraşlar, arkadaşlar bulsan, kendine böyle bir düzen kursan
karşılıklı olarak daha sağlıklı bir ilişkiniz olur diye düşünüyorum..
ben eşimden ayrı hiçbir iş yapamam müsade etmez tek başıma sokağa çıkarmaz ne yapacaksak birlikte olur. Kendi çok güzel maçlara gider ama ben arkadaşlarımla görüşemem bile doğru düzgün
Ay nihayet benimle ayni fikirde biri. Ben gerci biraz soguk nevaleyim o yuzden fazla ilgi beni boguyor. Bazen disari ciksa da rahat rahat agda yapsam diye adamin gozunun icine bakiyorum. Bir de bir seyle ugrasirken de ayagimin altinda kimse istemem. Surekli adami kovuyprum odadan.
En basta soylesene bunu. Sokaga salmamak ne demek? Eee boyle tabi patlarsin. Lafimi geri aliyorum suc once esinde, sonra da ona bu hakki verdigin icin sende.
O cikabiliyor da sen niye cikamiyorsun?
Simartmayin su adamlari bu kadar ya!
Ya bacim ne aski ya. Bu ask degil hastalik. Asik olmasam inancam.aah ah aşk bozdu beni hiç öyle değildim eskiden
Ya bacim ne aski ya. Bu ask degil hastalik. Asik olmasam inancam.
Sizi Ikinci sinif insan oldugunuza inandirarak yetistiren de kabahat.
Erkekler yari tanri degil, sozleri de Allahin emri degil.
Izin almak nedir ya.
Valla omur boyu mutsuz olursunuz benden soylemesi.
Adam resmen sizii kendine bagimli hale getirmis.
Calisiyor musunuz?
Canim bence gayet de zalimce bir kadinin arkadaslariyla bulusmasina izin vermemek. Sana karismasina izin verme, al karsina konus. :)ne yaptın kuzum ya o kadar kötü değilim evet çalışıyorum
çok şükür o olmasa daha da zorlanırdım ama şükür ki çalışıyorum
özgürlüğümü kısıtladığı doğru bunu zalimce yapmıyor ama yine de sorun işte
Canim bence gayet de zalimce bir kadinin arkadaslariyla bulusmasina izin vermemek. Sana karismasina izin verme, al karsina konus. :)
ilk bir iki haftadan beri böyle
Ben azcık ilgisinde farklılık görsem gider dış görünüşümde ufak tefek değişiklikler yaparım , hatta gittim birinde saçımı kan kızıla boyadım benimki komaya girdiselam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?
Sebepsiz olmasi cok can sikici
Canim iyi de bu devirde kimse kimseyi eve davet etmiyor ki kolay kolay. Hele ki calisan kadinlar. Kimsenin evi temizleyip, cesit cesit yemek yapacak vakti yok. Cogunluk kafede bulusuyor artik. Sen niye ona bu hakki verdin? O gidiyor da sen niye gidemiyorsun?arkadaşlarımla ev ortamlarında buluşuyoruz ben davet ederim gelirler vs bunlar oluyor ama öyle dışarda bir mekana göndermez kısacası ortamını bilmediği yere göndermez diyim
Ben azcık ilgisinde farklılık görsem gider dış görünüşümde ufak tefek değişiklikler yaparım , hatta gittim birinde saçımı kan kızıla boyadım benimki komaya girdibir de gittim mini bir etek aldım bak bre adam tepemi attırırsan silahım da burda ona göre ayağını denk al dedim biraz mizah yapın siz surat astıkça adam sizi görmemek için maske takar
Canim iyi de bu devirde kimse kimseyi eve davet etmiyor ki kolay kolay. Hele ki calisan kadinlar. Kimsenin evi temizleyip, cesit cesit yemek yapacak vakti yok. Cogunluk kafede bulusuyor artik. Sen niye ona bu hakki verdin? O gidiyor da sen niye gidemiyorsun?
selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?
kesinlikleeee beklenti azaldıkça mutlluluk artıyorevlilik öncesi beklentiyi yüksek tutunca oluyor sanırım :)
..eşimin çok katı kuralları var ve değiştirmek nerdeyse imkansız o yüzden ben kendimi değiştirip bu tarz şeylerle kendimi üzmek istemiyorum
Belki kendi annesinden çekiniyordur kayıvalideniz sürekli sizinle mi kalacakbenim surat hemen düşüyor zaten :) şuan evde kayınvalidem olduğu için o tarz şeyler yapamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?