biz de 3.ayımızdayız..biraz hasretlik çekioruz o yüzden çok şükür böyle ssourunlarımız yok ama olamsı da gayet doğal :))
iş stresi sıkıntısı olabilir yaniiiiiiiiii
kesinlikleeee beklenti azaldıkça mutlluluk artıyor
..
kesinlikle sen üzülürsün takarsan takma orta yol bulmaya çalış :)
Belki kendi annesinden çekiniyordur kayıvalideniz sürekli sizinle mi kalacak
İlk fırsatta verdiğim taktiği uygula tarzını değiştir ilgisini çek esprili olyok hafta sonu gidecekmiş inşallah :)
İlk fırsatta verdiğim taktiği uygula tarzını değiştir ilgisini çek esprili olama sakın somurtma, bağırıp çağırma
o zaman eşinden önce kendini değiştir :)) ah ah hayatta kalbimizden geçen isteklere göre olsa keşkem :))ah canım yaa öyle kuruntuluyum kiii yapamıyorum hiç
o zaman eşinden önce kendini değiştir :)) ah ah hayatta kalbimizden geçen isteklere göre olsa keşkem :))
ben eşimden ayrı hiçbir iş yapamam müsade etmez tek başıma sokağa çıkarmaz ne yapacaksak birlikte olur. Kendi çok güzel maçlara gider ama ben arkadaşlarımla görüşemem bile doğru düzgün
En büyük sorun bu bence.. Sen evde eşine takıp duruyorsun gelsin bir şey yapalım diye yolunu gozluyorsun o ise evde oturup onu beklediğini bildiği için arkadaşlarıyla keyfine bakiyor.
Eğer kisitlama varsa iki tarafa da olacak...basta bunu kabul etmemeliydiniz.
Benim kadar abartmana da gerek yok klasik giyiyorsan spor giy, etek giymiyorsan etek giy, benim eşim kıskançtır ama fazla kısıtlamaz ama sizin eşinizde ters tepmesin, benimki eteği görünce sinirlenmeye başladı ben de önce espirili tehdit savurup senin için aldım diye kıvırdımyapacağım inşallah canım umarım sonuç güzel olur
ah ah değişim çok zor ama imkansızdeğil:) ben de senn gibi ço düşünür beklentiye girerdm ama şimdi çok şükr daha da naifleştim yksa hayat eğlenceli olmuyor :))zaten eşimi değiştirmeyi hiç düşünmedim ancak kendimi değiştirebilirim farkındayım
Benim kadar abartmana da gerek yok klasik giyiyorsan spor giy, etek giymiyorsan etek giy, benim eşim kıskançtır ama fazla kısıtlamaz ama sizin eşinizde ters tepmesin, benimki eteği görünce sinirlenmeye başladı ben de önce espirili tehdit savurup senin için aldım diye kıvırdımama deniz kenarında giymeme müsaade etti, boşa gitmedi
ah ah değişim çok zor ama imkansızdeğil:) ben de senn gibi ço düşünür beklentiye girerdm ama şimdi çok şükr daha da naifleştim yksa hayat eğlenceli olmuyor :))
kesinlikle :) yada yaaşamı etrafınızda döndürmenin farklı yönlerini keşfediyorsuzunsanırım zamanla oluyor
kesinlikle :) yada yaaşamı etrafınızda döndürmenin farklı yönlerini keşfediyorsuzun
olan oldu bundan sonra ne yapabilirim sizce ?
Evden cikmamasi için bir nedeni olmali yani siz arkadaşlarından önce onun hoşuna gidecek planlar yapabilirsiniz..
Hafta bir maça gitmesini sorun etmeyin ama sizi uzecek kadar gezmesine müsaade etmeyin sonuçta size kurallar koyuyorsa o da biraz ucundan nasiplensin..
Esinizi siz daha iyi tanirsiniz ona gore planlar yapin... her gunun planini aksamdan yapin. Sana yarin ne yemek yapayım şöyle büyük sofra kurayim ne dersin? Yarin sinemaya gitsek mi? Yarin disarda mi yesek? Ya da tüm gün evde yaramazlık mi yapsak vs gibi...
Erkeklerde ev bilinci hemen oluşmuyor. Keyif aldigi şeyler yaparak evini sizi ozlemesini saglayablrsnz ama önce kaynvalidenin gitmesi gerek ve bence en önemli nedenlerinden biri bu olabilir
inşallah canımçok doğru zaman ve sabır inşallah bu süre de fazla yıpranmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?