Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Kizi ellerinde cicekler kapisinda sirilsiklam gorurse bir gun sasirmasin.
Aman kotu olmayayim dedigi surece kizi nufusuna alacak bu gidisle
Onun yerinde olsam kocayla kötü olacağıma ararım, kuzenle kötü olurum. Adam zaten zor ikna oldu evlenmeye, diyecek şimdi '' Ben neyin içine düştüm. ''.

hahahahahahaha hiç güleceğim yoktu.
bilmez misin bizim ülkemizde çoğunluk ne derse o doğrudur. O alkışlanır. Geçmiş senelerde sevgili X siyasetçi bir konuşmasında diyor ki: patlıcan olmuş 10 lira, domates olmuş 15 lira, olmuşsa olmuş napalım biz de yazın yeriz. arkasından müthiş bir alkış.
Bu sizin haklı olduğunuzu, doğru söylediğinizi kanıtlamaz. Düşüncenin yanlışı olmaz. Herkes farklı düşünebilir sevgili lotus
Çoğunluk ne derse haklidir mi dedim ben 🤣 onca insan ortak bir yargida bulunmuşsak anne kızı taniyor olmanin geregi var mi dedim.

Ay kusura bakmayin ama sizden inanilmaz derecede boomer vibe'ı aliyorum.

Ya ahretligim var, Turkiyede evim karsi karsiya, ayni sitedeyiz, musait misin diye aramadan evine caya gitmisligim yok. Insanlarda utanma sikilma diye bisey kalmamis, bugun emin oldum. Kesin bilgi yayalim
😂
Ben de hayatimda hic kimseye çat kapı gitmedim. Hiç ama hiç gitmedim. Annemden de gormedim. Cok saygisizca bulurum.

Çoğunluk ne derse haklidir mi dedim ben 🤣 onca insan ortak bir yargida bulunmuşsak anne kızı taniyor olmanin geregi var mi dedim.

Ay kusura bakmayin ama sizden inanilmaz derecede boomer vibe'ı aliyorum.
ben de sizden görüntü var ses yok hissiyatı alıyorum. daha argoca içi boş ama dolu numarası yapan bir nesne

ay kız sen de etsek zevk alacak gibisin. elinde çekirdek.
Ay en merak ettigim sey aslinda harbiden cay cekirdek alir izlerim , izmirden donmeden once bi gece tatli yemeye gittik sokakta oturulan bi yer, kavga cikti birden, bizimkiler hadi gidelim diyo, ben diyorum kelepcelerim kendimi surdan şuraya gitmem, dogru dedin yani 😆

Yani kızın bilgilerini vermedim diye suçlayanlar var. Yok destek olunmasını istemiyormuşum falan. Ek tercih yapıldı ve sonuç açıklanmasını bekliyorum. Kesin yerleşmeden hangi bilgiyi verebilirim anlamadım ki...
ya bu kiz simdi ek tercihle %100 burslu mu yerlesecek ? cok zor ek tercihte burslu yerlesmek oyuzden yuksek ihtimal yurtta cikmaz okulda burslu olmayabilir .
e demezler mi ozaman madem paran yok niye ozel universite yaziliyosun bide sehir disinda yaziyosun ? konu sahibi gelisme var mi meraktan olduk

Onun yerinde olsam kocayla kötü olacağıma ararım, kuzenle kötü olurum. Adam zaten zor ikna oldu evlenmeye, diyecek şimdi '' Ben neyin içine düştüm. ''.
Kötü de olmayacakti ki vaktinde onunu kesseydi.
Simdi kiz yurt cikmazsa dediginde bakariz diye yanit verip su ana kadar sustugu icin kotu olacak.
En basinda "yurt, olmadi misafirhane vs ayarlariz bir sekilde, sen de simdiden bak hemen doluyorlar" gibi kibarca önünü kesse buralara gelmeyecekti olay. Konu sahibi saniyor ki susarsa yok olacak.

Back
X