• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Oyle ihtiyacim var ki oyle ogrenciye gelsin bana da yardim etsindi eccük ,ona salonumda ki L koltugum feda olsundu..

Öyle ben de isterim gelsin kalsın. yemek de yapsın çamaşırda ütülesin :KK70:
Adını değiştirecek bi arkadaş vardı
Ona sorun olmayacaksa ben alabilirdim
Evde iş yapmıyor filan denmiş malum kız için
Ama evde ben de iş yapmıyordum
Bi yere kalmaya gitsem paşa paşa yapıyordum gayet
Alıştırırım yani
Kendime güveniyorum 😂😂

Ya bu streshanim iyi hoş da son durumu yazmıyor bize, evlenme sürecinde de beynimizi yedi sayfalarca yazdık bi yüzük olayı vardı, ama gidip evlenip gelmiş yeni bi konuda öğreniyoruz son durumunu, bizi kullanıp kirli bi mendil gibi fırlatıyor, kkya eski özen kalmamış azizim 😁🤓
Bence siteye kural getirilmeli. Konusunu sonuçlandırmayan üyeye bdvde yeni konu açmak yasak olsun :D

Bence siteye kural getirilmeli. Konusunu sonuçlandırmayan üyeye bdvde yeni konu açmak yasak olsun :D

Rating alamamış dizi gibi çat diye bırakıyorlar konuyu orta yerde, kknın da bi kitlesi var emek veren zaman ayıran 🤓😁 Ben tuttum bu öneriyi devamlılık şart 🥸

Ogrenci 4 sene yurtta kalmiyor cumlenizin uzerine kendi deneyimimi yazdim. Siz rahat edememissiniz ben ettim. Kiz da bu evde rahat edecek belki.
Ben yardim yapilmasindan yanayım. Ama samimiyet ve iyi niyet gormek isterim. Kullaniliyor gibi hissedeceksem niye iyilik edeyim?

+Kizda ve annesinde iyi niyet göremiyorum. Gelip senelerce kalmasi cok mümkün bence
Ben de iyi niyeti konu sahibinin birden fazla yeni evli cümlesini gördüğümde gönülsüz alma diye yazmıştım. Aynı şeyden bahsetmiş olsak da siz konu sahibinin anlatım tarzıyla karşı tarafın iyi niyetli olmadığını düşünüyorsunuz bense bu kadar vurgulamasıyla tam tersi 😉

Son düzenleme:
konu süper ya nerdeyse en başından beri takip ediyorum çok sardı. Mesajlar içinde bazı favori kısımlarımı sıralıycam:

- beyin göçü sizin gibi öğrencileri eve almayanlar yüzünden oluyor

- evde öğrenci istemeyen kocayı boşa

- 7/24 sevişmeyiverin de eve öğrenci alın ne var sanki

- tüm akrabalar 50 lira ateşlese çocuk okutulur

- özel ünilerde tam burslu bölüm diye bişii yok (googledan baksa öğrenirdi aslında :KK43:)

- öğrenciler yurtta bile 4 yıl kalmıyor sende hiç hiç kalmaz

Aklıma gelen bazıları bunlar :KK53: konu sahibi de bizi uzaktan uzaktan izleyip pek cevap vermediğine göre bunları okuyup okuyup eğleniyor mudur acaba:dondurma:
https://uskudar.edu.tr/tr/kontenjanlar-ve-puanlar Üsküdar üniversitesi felsefeye 470 bin sıralama ile tam burslu gidilebiliyormuş .

Ben de iyi niyeti konu sahibinin birden fazla yeni evli cümlesini gördüğümde gönülsüz alma diye yazmıştım. Aynı şeyden bahsetmiş olsak da siz konu sahibinin anlatım tarzıyla karşı tarafın iyi niyetli olmadığını düşünüyorsunuz bense bu kadar vurgulamasıyla tam tersi 😉
Yeni evli ve nasil sorunlari var biz bilmiyoruz. Maddi, manevi, cinsel... yeni evliyken basindan boyle sorunlar gecmis biri olarak ben onu anliyorum. Bu acidan bakiyorum hep.

Back
X