- Konu Sahibi streshanim
- #1.261
Ayy valla annenizin agzina saglik iyi demis catir cutur. Biri bana boyle dese o secenegi aninda silerim hem utanirim hem kizarim. Ama sizinkiler de böyle olmayacagi belli.Kızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
Kyk tiklim tiklim dolu. Durumu ortalama olan insanlar bile akin akim kyk'ya gitti cunku bu donemde birkac arkadasla bile ev tutup o evi dondurmek cok zor. Kyk yedek sirasi fazladir diger yurtlar dolu ve dediginiz gibi sosyal medyada haberlerde 1 aydir bu konu konusuluyor. Bu kiz acikta kaldi. Sizi zorlayacaklardir. Bir kabul ederseniz bir daha kurtulamazsiniz. Aramayin bemce de annenoz zaten guzel konusmus.