KESİNLİKLE KABUL ETMEYİNNN
Şimdi size bir olay anlatıcam kuzenimin başına geldi;
Kuzenim evlendi geçen sene, ilk aydan da hamile kaldı. Eşinin pek görüşmediği bir kuzeni varmış 22 yaşında, benim kuzenim de kızın varlığından bir habermiş o zamana dek. Neyse işte bu ulaşmış bizimkilere, abi sizi ziyarete gelmek istiyorum yatılı diye bunlar da ilk reddetmiş pandemi var daha sonra ortalık düzelince görüşelim demişler.
Kız bir iki ay sonra tekrar sormuş, öyle olunca bunlar da ikinciye reddedememiş e gel madem demişler.
Sonra kız çıkıp geliyor kocaman bavulla

bir hafta kalıyo, iki hafta kalıyo gitmek yok.
O arada kuzenim çalışıyor zaten, kız da sabaha kadar pubg oynuyormuş hatta kuzenimin eşi de bir iki saat eşlik ediyormuş,
sonra öğlene kadar uyuyormuş kız, o arada kuzenim işe gidiyo geliyo, bir de kızın dağınıklığjnı toplayıp yemekler yapayım diye uğraşıyor karnı burnunda. Ama yok kız bir türlü bi işe el sürmüyormuş.
En son 1 ayı bulmuş gitmemiş, artık kuzenim de doğuma gidecek duruma gelince, bir de sinirden surat asıp durunca bu sefer kız başka bir akrabasına geçiş yapmış. Gidince de öbür tarafta kuzenimin dedikodusunu yapıyormuş yengem son zamanlarda bana çok iyi davranmıyordu diye

Velhasız kelam kabul etmeyiniz efendim. Ayrıca böyle bir durumda eşin duruşu da çook önemli, bizimkinin kocası mal, ne kızın kaç hafta kalmasına ses ediyo ne sabaha kadar oyun oynayıp hiç bir işin ucundan tutmamasına. Üstelik o da gidip onla oynuyordu ben sinirden erken yatıp uyuyordum artık kimseyi beklemeden diyo bizimkisi. Umarım yardımcı olmuşumdur, hiç boşuna gencecik yaşta sinir hastası olmaya gerek yok.