- 19 Mayıs 2020
- 48.322
- 217.635
- 598
- Konu Sahibi streshanim
Akraba 1 aylık evli akraba üzerinden plan yapmış sormadan etmeden, ben olsam açar telefonu '' Hayırdır, kimin evi hayatı üzerinden plan yapıyorsunuz. '' diye sorarım. Ama konu sahibi sormamış. Eğer istemiyorsam eşimi de destekçi almak için anlatırım, muhtemelen konu sahibinin kocası istemeyecek zaten. Kocam istemiyor der çıkarım işin içinden. Tabi ki eklerim, '' Kıytırık bir tabela üniversitesinin kıytırık bir bölümü sırf yüzde yüz burs verdiler diye İstanbul keşmekeşini çekmeye değmez, bir yıl daha çalışsın, olduğunuz yerde daha iyi okullar var. Çok lüzumsuz işlere girişiyorsunuz. '' derim. Ben konu sahibinin tavrını da anlamadım, kimseye ağız açamamış, oturduğu yerden kuruluyor.Canım benim haklısın tamam ama bak ben bu kız çocuğunun annesi olsam 1 aylık evli akrabam üzerine plan yapmam sen yapar mısın
Derim ki annecim durum bu bu yani yazarsan bunları yaz gelirse gelir gelmezse napalim bir yıl daha çalış
İnan bana ısrar kıyamet bizimle kalsın diyen en az üç farklı aile var kızımın okuyacağı yerde
Çok teşekkür ederim diyorum kabul etmiyorum kimseye güvenip yazmadım orayı ben
İnsan herşeyi düşünmeli ama ya