- 10 Ekim 2014
- 33.218
- 149.621
- 798
- Konu Sahibi streshanim
Sığınmıyor mu çoğu? Şöyle bir etrafınıza bakın hamileler dışında aman aman dikkat eden var mı eskisi gibi? Sürekli iş için dışarda günüm ve yok yok bu dedikleriniz..Fanusta mı yaşıyorsunuz nedir, sizin çevre bahsettiğiniz gibiyse ne âlâ.. Çünkü eskisi kadar önemsemiyor kimse.. Normal mi değil.. Ama işine gelmeyince pandemi de migelince de maşallah misafir eksik etmeyenler, düğünden çıkmayanlar VS.
Alıntıladığınız metinde de söyledim konu sahibine yorumum yukarıda diye.. Kabul etmesin zaten o YENİ EVLİ.. Siz de etmeyin efendim kimene! Ben kim kabul eder kısmına ben ederim diyenim.. Var mı itirazı olan???
1 kişi ile de ne kalabalık aile olunur ne çekirdek aile bozulur..
Ben varim. Aman aman dikkat ediyorum hala. Bizde zaten evde oturmali misafirlik sık olan bir sey degildi simdi hiç yok. Ailemi 2 senede 3-4 defa gordum galiba hatirlamiyorum bile.
Spor salonuna gitmeyi biraktim ve hala başlamadim. Yakin arkadasimin babasi vefat etti bir iki hafta once koronadan dolayi, bazilari gitmis evlerine ben gitmedim. Dugunlere zaten katilmadim.
Cogunluk onemsemiyor olabilir ama onemseyen de "siginmiyor" cidden onemsiyor olabilir.
Ayrica ev herkesin dib dibe olmadan ayri vakit gecirebilecegi sekilde kocaman bir ev degilse o 1 kişiyle de düzen bozulur, kalabalik olunur hele birbirine ve yeni eve alismaya calisan bir cift icin.
Almak isteyen evine 256262 kişi alsin ama kadin istemiyor diye de kotu degil.