- 7 Mayıs 2016
- 40
- 33
- 18
- 34
26 yasinda. Devlet destek vermiyo cunku gazilik raporu almadi askerligine devam etmek istedi bende saygi duydum. Bize gore degil onun rahatsixligina gore agir. Gunluk 5 saat calisiyo 30 tl aliyobu saedec benim fikrim degil GERCEKLER...
ustte de yazdim okumani tavsiye ederim,
askerde geldiyse bu olay basina devlet destek vermiyormu?
isi mi sevmiyor, tembelmi yasi kac esinin?
edit: bu agir ise nasil 30 lira kazaniyor?
KIRO ne demek?Çeyizin namusun ne ya, kıro mu ne. İşinden niye ayrıldı? Ailen istemediyse ısrar etmeseydin...
Psikolojik degil. Kol ve ayak kaslari zarar gordugu icin. Tedavi de yok. Gozlerde de gorme kaybi olusmuş
kutsal bulunan kavram sadece kadına yapışırsa, bende bunu küçümserim,eğer bekaret çeyiz adledilirse ,erkeğin de aynı şekilde çeyiziyle gelmesiı gerektiğini düşünüyorum....Aslına bakarsanız cinsel obje olmak, sadece bayan için beklentiye girmek sinirimi bozan;Konuda geçen beyefendi bunu söyleyince haliyle sinir katsayım çıkıyor, ayrıca namus kavramını hiç tartışmayalım,keşke o masum değerlerden olsa malesef öyle değil!Konuyla alakası yok fazla işgal etmeyeyim!
Bunu zaten herkes biliyor
Siz konun orta yerine catadanak yapistirmasaydiniz bu lafi ,kendinizi ovmek ugruna ..
Namus ,naMussuzluk olayina donmeyecekti..
Ayrica size oneriler yaptik onlari dikkate almadiniz vaazlari begenmekten haliniz kalmadi
Umarim kpss yi kazanirsiniz
Hayatiniz bundan sonra iyi gecer
Anneniz vefat etti sanirim cok kolay bi hayatiniz olmamis ama keske dusunerek hareket etseydiniz .
Oyle omur adamakla olmuyor gordunuz
Markette iste bu bana hayatini adayan adam lutfen 3 taksit diyemiyoruz ..
Kolay gelsin
Ceyiz namus mu?
Bir yasima daha girdim, bu dusuncedeki biriyle nasil evlendiniz?
Ne demek istiyor yani sizin evlenirken ceyiziniz yoktu da siz namussuz muydunuz yani?
Anlamadim
Kıro degil imanli. Sen anlamazsinÇeyizin namusun ne ya, kıro mu ne. İşinden niye ayrıldı? Ailen istemediyse ısrar etmeseydin...
Öncelikle mutluluklar dilerim, burada üyelerde kötü birşey demiyor aslında, eşiniz ağır işlerde çalışamıyormuş tamam ama bir markette kasada durmak ağır iş değildir, inşaatta çalışmakla kıyaslanamaz bile mesela, evlilik sorumluluk gerektirir, kısıtlı imkanlarla evlenmek zordur buna diyebileceğim birşey yok lakin çabalayacaksınız, burada size ne tavsiye versek yaşama uygulamanız kolay olmaz zira birinin şartları diğerine uymaz.Saygi duyarim fikrinize. ama esim askerde gecirdigi bi patlama yuzunden agir is yapamiyo. Girdi 2 ise ama hasta olunca cikti tabiki. Simdiki isi de agir ama dayanmaya calisiyo evde bos durmak yerine
O zan engelli. Engelli raporu var mi kpss ye bu yolla girsin. Sirketlerin engelli kadrolsri var. Her kurum engelli personel calistirmak duriminda. Olay askerde olmus gazi mi maasi var mi ? Neden sorulara cevap vermiyorsunuz ? Madem esyaniz bile yoktu neden dugun yaptiniz ? Gelip gidip namus konusina yorum yaziyorsunuz. Sorular sorular cevapsiz kaliyor.Psikolojik degil. Kol ve ayak kaslari zarar gordugu icin. Tedavi de yok. Gozlerde de gorme kaybi olusmuş
Namus diye yerin dibine sokan/aşağılayan üyelerin NAMUSSUZ ERKEK kavramından haberleri yoksa demek.Konuyu yanlış anlamışsınız sanırım.
Namus=Bekaret demedi ki konu sahibi.
Çeyizin namusundur demiş eşi, o kadar. Bekareti neden soktunuz işin içine.
Ben bakire değilim mesela artık. Yeniden biriyle evlenmeye kalksam namussuz mu oluyorum???
Dine bağlayan da olmuş. Namus sadece müslümanlarda olmuyor ki, diğer dinlerde de var.
Konu sahibinin mesajını ilk okuduğumda "aaaa evet namustan büyük çeyiz mi olur" demiştim içimden, sonra bu yorumları görünce şok geçirdim.
Namus demek, aile içinde olanı dışarı aktarmamak demek mesela.
Namus, eşinin eksiklerini ona buna anlatmamak demek.
Namus, evine giren parayı ailene harcamak demek.
Benim tanımıma göre bu forumda çok fazla namussuz erkek var mesela.
Gülen mi ağlan miÇeyizi kullandınız mi bari?
Beni anlayan biri cikti sonunda sagolum :)Konuyu yanlış anlamışsınız sanırım.
Ben bakire değilim mesela artık. Yeniden biriyle evlenmeye kalksam namussuz mu oluyorum???
Dine bağlayan da olmuş. Namus sadece müslümanlarda olmuyor ki, diğer dinlerde de var.
Konu sahibinin mesajını ilk okuduğumda "aaaa evet namustan büyük çeyiz mi olur" demiştim içimden, sonra bu yorumları görünce şok geçirdim.
Kaba demek !KIRO ne demek?
Sen benim imanımı nerden biliyorsun, kalbimin içine mi baktın? Çeyizle imanın ne ilgisi var, ben zorla mı evlendirdim seni, o çeneni biraz eşine açsaydın zamanında kafan rahat olurdu.Kıro degil imanli. Sen anlamazsin
Arkadasim gazilik raporu fantazi uzerine mi veriliyor. Patlamadna zarar gormustur veya gormemistir. 3. Bir secenek mi var ? Kolun koptu mesela yok ben dev edicem mi diyorsun ? Devlet fiziksel yoksunluklara sahip olanlari askerlige dahi almiyor. Kilolu kalbi delik vs sen gel isin gercegini anlat bence.26 yasinda. Devlet destek vermiyo cunku gazilik raporu almadi askerligine devam etmek istedi bende saygi duydum. Bize gore degil onun rahatsixligina gore agir. Gunluk 5 saat calisiyo 30 tl aliyo
Dedigim gibi eğer bu bir zorunluluksa sikayet etmek yersiz, tercih ise şikayet etmem simariklik.evet bile bile oldu sanki. Ama anne ve abla olmayinca baba da baska biriyle evli olunca okulu bitirir bitirmez yuvami kurmak istedim. Evlenmek istiyorum dedigimde aile begenmedi adayi fakir diye sonra da ne yaparsan yap dediler bende evlendim
Ben sana imansiz demedim. Ama konuyu anlayacak kapasitede degilsin malesefSen benim imanımı nerden biliyorsun, kalbimin içine mi baktın? Çeyizle imanın ne ilgisi var, ben zorla mı evlendirdim seni, o çeneni biraz eşine açsaydın zamanında kafan rahat olurdu.
Fakir ama gururlu26 yasinda. Devlet destek vermiyo cunku gazilik raporu almadi askerligine devam etmek istedi bende saygi duydum. Bize gore degil onun rahatsixligina gore agir. Gunluk 5 saat calisiyo 30 tl aliyo
Konuyu yanlış anlamışsınız sanırım.
Kolu kopan da devam edemez tabiki. Eşim patlamadan sonra sivil asker olarak devam etti. Daha 1 aylik askerdi patlama oldugunda. Siz niye inanmamak icin direniyorsunuxArkadasim gazilik raporu fantazi uzerine mi veriliyor. Patlamadna zarar gormustur veya gormemistir. 3. Bir secenek mi var ? Kolun koptu mesela yok ben dev edicem mi diyorsun ? Devlet fiziksel yoksunluklara sahip olanlari askerlige dahi almiyor. Kilolu kalbi delik vs sen gel isin gercegini anlat bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?