Yeni evlilerin maddi durumu

oluyor böyle cnm.
takılma sen.
banlanası geldi bazı arkadaşların.:))

namus ve ahlak derken benim aklıma bakaret gelmedi.nice bakire olup da ahlaksız olan,bakire olmayıp da namuslu ahlaklı olan kadın var...ben de sizin bekareti düşündüğünüzü düşünmedim.neden konu buraya geldi bilemedim..

Bunu zaten herkes biliyor
Siz konun orta yerine catadanak yapistirmasaydiniz bu lafi ,kendinizi ovmek ugruna ..
Namus ,naMussuzluk olayina donmeyecekti..
Ayrica size oneriler yaptik onlari dikkate almadiniz vaazlari begenmekten haliniz kalmadi
Umarim kpss yi kazanirsiniz
Hayatiniz bundan sonra iyi gecer
Anneniz vefat etti sanirim cok kolay bi hayatiniz olmamis ama keske dusunerek hareket etseydiniz .
Oyle omur adamakla olmuyor gordunuz
Markette iste bu bana hayatini adayan adam lutfen 3 taksit diyemiyoruz ..
Kolay gelsin

vay be şaşırdım ha, öyle bir devirdeyiz ki cafe de tanışmak için otururken adam elindeki araba anahtarına bakıyo, meslegini söyleyınce tavırları falan değişiyo , bu şekilde evlenenler de varmış :)...

karı koca daha iyi bir işe girin , çok az kazanıyorsunuz evliliğe 3- 0 maglup başlamışsınız keşke biraz daha birikim yapıp evlenseydiniz

cnm seni anliyorum Hz Fatma annesimiz durumu basimizin tacidir ama karsisindada Hz Ali vardi. denmeye calisilan (evt belki usturupsuz bazilari) namus bitek kadinin degildir, seni hak eden esin avrsa ne ala ama yoksa birtek sen sorumluysan bu namus meselasinden burda sorun avr.
ayrica Hz Fatma'dan ornek verirken Hz Ali'nin tek mali olan zirhini evlilik icin sattiignida unutmamak lazim. esinin durmu nedir tam bilemiyorum ama sizde gordugum yeterince fedakarlik yapamayan bir es ne yazikki. 30 lira gunluk kazanimdan daha iyi is bulamayan, yirmili yaslarini devirmek uzere olan bir es pek normal gorunmuyor burdan bakinca, soyliyim isterim...

Ceyiz namus mu?
Bir yasima daha girdim, bu dusuncedeki biriyle nasil evlendiniz?
Ne demek istiyor yani sizin evlenirken ceyiziniz yoktu da siz namussuz muydunuz yani?
Anlamadim

İyi ya bende bu insanlara itafen yazıyorum zaten!sanırım bu konuda aslında hemfikir olduğumuzu ama sadece konu sahibinin eşinin yaklaşımından ötürü ayrı düştüğümüzü anlayamadınız!Daha yazacaklarım vardı ama mune abla uyarı verdi!neyse çok uzatmayalım bencede!

İşinizi değiştirin asgari ücret 1.300 oldu. Ya da bunu talep edin.
Eşiniz kasiyer, reyoncu bile olsa alacağı en düşük ücret 1.300 lira yine.
Önce eşiniz düzgün bir işe girsn, sonra siz çıkıp yeni bir iş arayın.
Umarım gelip geçer.

Ceyiz namus mu?
Bir yasima daha girdim, bu dusuncedeki biriyle nasil evlendiniz?
Ne demek istiyor yani sizin evlenirken ceyiziniz yoktu da siz namussuz muydunuz yani?
Anlamadim
Benim yoktu darkcım çeyizim.....
7 sene önce dağıtmıştım çeyizi....
Ama zengin koca buldum napacaaan :)))
Onun çeyizini ortak olarak kullanıyoruz

Ben lendimi övmedim bu bir. Tavsiye yerine namus olayini soyleyen sizsiniz bu da iki itici tavsiyeleriniz icin sagolun demek isterdim ama demiyorum. Benim ne yasadigimi bilmeyen yada omur adamaktan kasit ne oldugunu bilmeyip burda sirf yorum yapmis olmak için konuşmayin iyi gunler

Arabesk dinlemiyorum o yüzden anlamıyo olabilirim ..
İtici tavsiyelerimin sonuncusu geliyo bak
Esin iyi edebiyat yapıyo
Öyle hayatını adama falan çok Afili ..
Kış gelince doğalgazı
Elektrik kesilince elektriği
Hayat için suyu
Yaşamak için ekmeği de aynı taktikle alsın
Hadi iyi gunleeeerrr

Siz ilk maaşınızı alınca rahata çıkarsınız inşallah. Yaz faturası dediğin 200 Tl tutar en fazla. Acaba durumu açıklayıp avans rica edebilir misiniz?

Ev sizin mi peki?

Benim yoktu darkcım çeyizim.....
7 sene önce dağıtmıştım çeyizi....
Ama zengin koca buldum napacaaan :)))
Onun çeyizini ortak olarak kullanıyoruz
Kocan da pek namusluymus pray valla bravo
Saka bir yana elde yok avucta yoksa evlenmemek lazim. Calisip para biriktirmek sart. Evlilik dedigin nedir yani sart degil, ama para sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…