Hayırlı olsun.Eşinde yaptımı başvuru.Coktan yaptim basvurumu
Ben lendimi övmedim bu bir. Tavsiye yerine namus olayini soyleyen sizsiniz bu da iki itici tavsiyeleriniz icin sagolun demek isterdim ama demiyorum. Benim ne yasadigimi bilmeyen yada omur adamaktan kasit ne oldugunu bilmeyip burda sirf yorum yapmis olmak için konuşmayin iyi gunler
Hayır ufak tasarruf ipuçları olur kimi insanın her aldığını not almak gibi ya da yemeği işyerinde yemek gibi belki bahşiş alınabilecek bir iş ise az demeden kumbaraya atmayı bilmiyorım ufak şeyler çıkabilir. Belki çok şey değiştirmez kabul ama insanı motive edebiliriz hunharca durmadan eleştirmek yerineDuzenli bir ise girin
Harcamalarinizi ona gore yapindan baska aciklama olabilir mi ??
Ya da sans oyunu oynasinlar tutarsa koseyi donerler Allah askina ne desin insanlar :)
Siz soyleyin cok ulvi fikirleriniz varsa
Bizde faydalanalim
Malum para herkese lazim
Saygi duyarim fikrinize. ama esim askerde gecirdigi bi patlama yuzunden agir is yapamiyo. Girdi 2 ise ama hasta olunca cikti tabiki. Simdiki isi de agir ama dayanmaya calisiyo evde bos durmak yerinecnm seni anliyorum Hz Fatma annesimiz durumu basimizin tacidir ama karsisindada Hz Ali vardi. denmeye calisilan (evt belki usturupsuz bazilari) namus bitek kadinin degildir, seni hak eden esin avrsa ne ala ama yoksa birtek sen sorumluysan bu namus meselasinden burda sorun avr.
ayrica Hz Fatma'dan ornek verirken Hz Ali'nin tek mali olan zirhini evlilik icin sattiignida unutmamak lazim. esinin durmu nedir tam bilemiyorum ama sizde gordugum yeterince fedakarlik yapamayan bir es ne yazikki. 30 lira gunluk kazanimdan daha iyi is bulamayan, yirmili yaslarini devirmek uzere olan bir es pek normal gorunmuyor burdan bakinca, soyliyim isterim...
kusura bakma ama neden herkese atarli cvplar vermek yerine olayi guzelce anlatmiyorsun,
gorudugum kadariyla birtek bu mevzu ustundeki cvplara atarli giderli laf sokmali seyler yazmissin.
esin neden daha iyi bir is bulamiyor? ilk defami calisiyor? yasi kac? evlenmeden once demi calismiyordu?
tembelmi? calismayimi sevmiyor? askerdeki olayla ilgli ayrdim alamiyormu? askerde basina gelmisse devletin bir destegi yokmu?
olaya odaklanmamizi isteyip bunlarin hicbirine cvp vermeyen sensin, farkindamisin?
Gercekten her evlilik boyle mi
Saygi duyarim fikrinize. ama esim askerde gecirdigi bi patlama yuzunden agir is yapamiyo. Girdi 2 ise ama hasta olunca cikti tabiki. Simdiki isi de agir ama dayanmaya calisiyo evde bos durmak yerine
Psikolojik degil. Kol ve ayak kaslari zarar gordugu icin. Tedavi de yok. Gozlerde de gorme kaybi olusmuşBunun için terapi alıyor mu? Bu sonsuza dek böyle gitmez çünkü.
Azimle ve hunharca soruyorsun valla harikasinbu saedec benim fikrim degil GERCEKLER...
ustte de yazdim okumani tavsiye ederim,
askerde geldiyse bu olay basina devlet destek vermiyormu?
isi mi sevmiyor, tembelmi yasi kac esinin?
Azimle ve hunharca soruyorsun valla harikasin
Bence de askerde olan bu buyuk hasar icin zaten gazi sayilmasi ve maas almasi gerekmiyor mu adamin ?yanlis mi biliyorum acaba?
Benim takıldığım nokta, hem maddi olarak bu kadar diptesiniz hem de salon tutarak düğün yapıyorsunuz...
Sade bir nikah yapsaydınız o çeyrekler ve birikim cebinizde kalacaktı...
İlla düğün istiyorsanız ya 1-2 sene bekleyecektiniz ya da durumu biraz toparlayınca eş dosta küçük bi davet verebilirdiniz....
Lütfen çocuk bereketiyle gelir deyip hemen yapmayın...
Psikolojik degil. Kol ve ayak kaslari zarar gordugu icin. Tedavi de yok. Gozlerde de gorme kaybi olusmuş
iste hayat burda basliyor....kusura bakma ama kocan seni dusunse bu tarz bir evlilik yapmazdi.seni rahat yasatamayacaksa neden bir yuva kurar .cok uzuldum evlilik.bu degil. sevgi gercekten evlilikte yetmiyor.esin senin hayatini degersizmi gormus bu kadarda boyle.bir hayat yasatiyor sanaSlm arkadaslar. Ben 2 aylik evliyim. Cok sıkıntılarla evlendik. Esim işinden ayrildi simdi gunluk bi yerlerde calisiyo. Bende yeni ise basladim daha. Ama evlendigimizden beri surekli bir maddi sıkıntı. Evlendigimde evin butun faturalari kapaliydi. Esimin durumu kotuydu yeni esya filan alamadik. Bi tanidik verdi az kullandigi esyalarini. Bi de kayinvalidemin eski esyalari vardi. Benim ailemin durumu zaten kotu bi de iatemedikleri bir evlilik oldugu icin yardim etmediler asla. Biz okuttuk sende evlen dediler. Ceyizim bile yoktu. Esim senin ceyizin namusundur dedi ve evlendik . Simdi ben cok uzuluyorum faturalari odeyemiyoruz filan diye. Buyukler de diyo her evlilik sıkıntıli baslar. Gercekten her evlilik boyle mi ne olursunuz birseyler yazin. Kimseyle paylasamadim durumumu.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?