Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Kesinlikle

Yorumlamak kolay.. Esim bana kafayi takan manyak biri oldugundan kapima gelenlere benim nisanlim su bu diyip hayatimi hep mahvetti. Sevmis oldugum icin evlendim yasadklarimi buraya anlatamam ama sadece rabbim kinayanin basina versn diyeblrm..
Kandırıldım diyorsunuz burada eşim manyak bana takık diyorsunuz. Eşiniz evlilikten sonra değişmemiş eşiniz hep ruh hastasıymış siz de kabul etmişsiniz. Beddua edeceğinize neden böyle birini kabul ettiğinizi çözümleyebilmek için uzman desteği tavsiye ederim.

Şeytandan bozma ne ya
Adam az yspmış

Anlamamak empati kuramamak eksi bir yondur.. ben cahil aptal bir insan degilim fakat muthis bir seklde kandirildim ben bilmedigim neler ogrendim o lanet imzanin ardindan ha evet kendim svdim die evet dedim kendi hatam ama allah buyuktur diyelim..
Yıllarca kandırılamaz ortalama zekası olan herhangi bir insan. Sadece görmezden gelir, göz yumar, değişeceğini umarak sabır eder. Kendi aklınıza neden hakaret ediyorsunuz böyle diyerek? En büyük probleminiz kendinize karşı dürüst olmamanız. Yıllarca bu adamı gönüllü olarak çektiğiniz gerçeğini kabullenin. Zor da olsa kendinize dürüst olun. Kurban rolüne kendinizi kaptırırsanız çözüm size gelmez, debelenir durursunuz.

İste suan bosaniyorum canim ben evlendim dedim ailem icin laf soz icin beklemek istedim fakat baktm adamin bir tane dgrusu yok artk bende bas edemem dedm ayriliyorum fakat yine tehdit aliyorum

Bakin dile kolay 9 sene insan nasil anlamaz? Biraz da kendinizi sorgulayin olur mu cunku bir insan 9 sene oynayamaz illa ki bir acik verir. Siz gormek istememissiniz. Zararin neresinden donerseniz kardir en azindan bundan sonra gozunuzu acin olur mu.

Eşiyle vakit geçirmek için çocuğunu 2 ayda bir gören adamın babalığına tüküreyim ya. Ne biçim insanlar bunlar

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın sen ya?
Çocuk senle de yaşayabilir ayrıca.
Annesi evlenebilir daha çok sizde de kalabilir.
Ama böyle bir şey yokmus.ayda yılda bir misafir gibi gelen çocuğu istemiyorsunuz.
Haddınızı bılın ya biraz .
Gidip çocuklu adamla evleniyorsunuz peki neden ?
Çok mu sevdiniz aşık oldunuz sanki.
Çocuğundan vazgeçsin istiyorsunuz resmen ayıptır ya.
Boşanın bence zaten aklınız eski sevgilinizde.
Evli olan kadına da takip istegi falan kimse atmaz burdan kandırmayın milleti.
Siz iletişime geçmişsinizdir adamla.

9 sene sevgili olmuş 18 yaşında yani.
Boşanmasını beklemiştir
Almış sonunda hayrını görsün .

Miras mi cidden nasil bu kadar paragozsun

Sirf evlenmek icin evlenmissin bence milletin cenesini kapatmak icin.. sevecegin biri cikardi karsina niye boyle birini aldin madem

belki sizin hiç çocuğunuz olmayacak ve dolayisiyla hiç miras sorununuz olmaz buna ne dersin tatlim ?
Ben burada, edepsiz ve şımarık bir kişi görüyorum ama bu 7 yasinda parçalanmış aile cocugu, anneanneyle yaşayıp banyo iki ayda bir giren bir oğlan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…