Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Şeytandan bozma çocuğu 9 senelik sevgililik döneminde tanıyıp evlenmeseydiniz o zaman. Nasıl olurdu?

Kendim ettim kendim buldum denir buna

Evet bizim basimiza gelmedigi icin anlayamayiz. Sizi basiniza neden boyle bir sey geldi ki? Silah zoruyla falan mi evlendiniz ki?

Şeytandan bozma çocuğu 9 senelik sevgililik döneminde tanıyıp evlenmeseydiniz o zaman. Nasıl olurdu?
Yorumlamak kolay.. Esim bana kafayi takan manyak biri oldugundan kapima gelenlere benim nisanlim su bu diyip hayatimi hep mahvetti. Sevmis oldugum icin evlendim yasadklarimi buraya anlatamam ama sadece rabbim kinayanin basina versn diyeblrm..

Oooh ölçmeden biçmeden çocuklu heriflerin peşinde koşun evlilik diye sonra anlaşamayın çocuklarla, gelin burda çocuğa laf edin yok şeytandan bozma bilmem ne. Ya 9 sene sevgili olmuşsunuz o kadar sürede hiçbir şeyi anlayamayıp tanıyamamışsınız aynı eve gelince herkes değişti güya ne hikmetse tövbe ya

Basina versin rabbim canim

Yorumlamak kolay.. Esim bana kafayi takan manyak biri oldugundan kapima gelenlere benim nisanlim su bu diyip hayatimi hep mahvetti. Sevmis oldugum icin evlendim yasadklarimi buraya anlatamam ama sadece rabbim kinayanin basina versn diyeblrm..
Niye kınayanın başına veriyormuş? Hadi ben kınadım diyelim, niye başıma gelsin ki?
Tek bir cümlesi için aşkından öldüğüm adamı bıraktım ben. Çünkü neden? İleri görüşlülük deniyor buna, herkeste yok maalesef. O sizin tabirinizle "manyak" adamlar, illa ki bir lafıyla belli ediyor kendilerini. Ben de gördüm belirtileri, aşık olduğum halde ayrıldım. Ayrılmasam sizin gibi evlenip, kavga edip baba evine dönüp boşanmayı beklerdim.
Bence siz de gördünüz adamın nasıl biri olduğunu, bile bile evlendiniz. Bu durumda niye kınanmayasınız ki?

Siz neden kendi hayatınızda bu kadar edilgensiniz onu çözün. Beddua falan da etmeyin, şurda aldığımız kaçıncı beddua, hiçbiri de tutmadı, boşa yorulmayın diyorum hep sizi düşündüğümüzden bak, başka şeyden değil.

Anlamamak empati kuramamak eksi bir yondur.. ben cahil aptal bir insan degilim fakat muthis bir seklde kandirildim ben bilmedigim neler ogrendim o lanet imzanin ardindan ha evet kendim svdim die evet dedim kendi hatam ama allah buyuktur diyelim..

Yüce Rabbim verdiğin aklı kullanabildiğim için sana şükürler olsun.

Yanlış eş seçimi yapıp, önünü arkasını düşünmeden evlenip, çocuklu evliliğin sorumluluklarını düşünmeyip faturayı çocuğa kesmek ancak kendinizi kandırmaktır. 9 sene gözünüz kapalı yaşamışsınız hepsi bu.

Tatlim ben bir ogretmenim.. Elde ne insanlar var.. ben gormemism

Ben boyle bir adamla evlenmezdim siz neden evlendiniz? Diyelim ki bana yalan soyledi evlenince ogrendim aninda bosardim. Siz neden bosanmiyorsunuz?
İste suan bosaniyorum canim ben evlendim dedim ailem icin laf soz icin beklemek istedim fakat baktm adamin bir tane dgrusu yok artk bende bas edemem dedm ayriliyorum fakat yine tehdit aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…