Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

'piskolojim'den sonrasını okumadım piskolojim ne demek la aahahahaha bu sitede yazmayı bilmeyenler danışmanlık hizmeti arıyor resmen komiksiniz,başlıktaki konuya vakıf değilim satasmalara cevap vermiyorum iyi günler

Anca 1-2 ayda alıyor çocuğu demişsiniz. Hadi ortası 1.5 ay olsun. Onu da çocuk okula gittiği için anca 48 saat alıyor olsun. Zaten baba özlemiş olur kendi ilgilenir daha çok. Zaten tanıdığı da babası sonuçta çocuk da ona gider haliyle.
Yani bu kadar kısa zamanda ne yaşamış olabilirsiniz bu kadar?
Derdiniz ne, ne anlatmaya çalışıyorsunuz hiç anlamadım???

Çocuk hiç gelmesin
Kocam tek benim olsun
Ha bi de miras sadece bana kalsın
Bi yerde mirası da düşünüyorum demiş
Ha bi de kendisi kötü bi insan değilmiş
En son eşimin üvey annesi para için ruhunu satardı. Öyle ki eşim kurtulmak için babasının vefatından sonra reddi miras yaptı. Başka bu türde bir örnek görmem sanıyordum. Demek hala varmış. Yazık o çocuğa

Ee öyle desin canımızı yesin. Hala iyiyim çok iyiyim çocuk canavar diye maval okumasın yani.
Eşiniz yerine olsam hakkımın hepsini alır canını böyle yakardım o üvey müsveddesinin sanırım.
Ama uzaktan,yaşamadan konuşmak kolay tabii.
Kim bilir sesini daha duymak istemeyecek düzeye geliyordur insan.

Başka yerleri ile dusunduklerinden olabilir .yazık çocuğa üzüldüm.

Sy evet konuşmak zorunda kalmayalım miras için diye. Kardeş falan da yok. Baba da vefat edince başka bağ kalmasın el olsun diye yaptı. Bi de kadın paraya aşırı düşkün. Babası sağlığını kaybetmişti son zamanlarda. Kim bilir ne borçlar yaptı krediler yaptı. Başıma iş açar bu kadın diye vazgeçti. Var böyle insanlar. 10 tane evi olsa yine bırakırdı eşim. Düşün yani kadını hayal et

Aynen bacım premses babası bile dayanamiyomus annesi napsin tek basina ugrasiyo cocukla cocuk napsin geliyo gardiyan gibi bi kadin rabbim kimseyi anasiz babasız birakmasin

Adam sana: butun miras seninle olan cocuguma birakacam. Ilk cocuguma vermem derse sanki kabul edecekmisin gibi geliyor. Daha cocuk olmadan bunlari dusunmek hic saglikli degil.
Sen bahane ariyorsun bence. Onu bunu bahaane edecegine otur dusun; ben ne istiyorum?

Linç etmek için yazmıyor ki kimse buraya ama sizin yazdıklarınız da normal değil kabul edin. Öncelikle kime ne ikinci üçüncü evlilik yapmanızdan onu umursamayın hiç. Ama eski sevgiliye kadar kafanızda acaba soru işaretlerinin olması bile eşiniz için bilmese de üzücü bir durum. Sevmek zor geliyordur belki çocuğu ama saygı duymak zorundasınız. Bu ikinci dert yanıyor oluşunuz yani bu kadar büyük bir sıkıntı oluyorsa sizin için bence çocuk yapmayın.

Üyeliğimi bir süre pasiflestirdigim için mesajınızı görmemişim. Devletteki muayene süreleri hakkında bilgim yok ama vakit kaybetmeden çocuğunuzu başka doktora götürüp gerek duyulursa özel eğitime başlamalısınız. Boyle durumlarda ne kadar erken o kadar iyi maalesef. İngilizce konusmasi, matematik konusunda iyi olması otizm olmadığı anlamına gelmiyor bazen. (Teyzem Kırklareli'nde yaşıyor, ara ara geliyorum bende. Lüleburgaz ya da Çorlu'da doktora gitmeniz belki seçenek açısından daha iyi olabilir.. ) umarım en doğru teşhis konulup, gerekiyorsa tedavisine hızlıca başlanır. Lütfen ama lütfen kim ne derse desin ihmal etmeyin... Sonrasında çok uzulebilirsiniz.

Daha ocak ayinda evlenecegim boyle biri var demissiniz. Hangi arada bu kadar doldunuz? yok elalem cocuklu adam buldu diyor, yok edepsiz cocuk, yok miras, yok eski sevgili. Ne hizli hayatlar masallah!

Bence bosanin. Daha bir sene dolmadan boyleyse ilerisi karanlik

Evlenmeden önce çocuğuyla hiç bir araya gelmediniz mi? Evlendikten sonra mı tanıştınız çocuğuyla??

Seninki biraz dağdan gelip bağdakinu kovmak olmuş . Adam sana sonradan çocuğum var demedi sonuçta ya baştan kabul etmeyecektin yada şimdi kafana takmayacaksin

Brnımde esımın cocugu vardı 4 yasındaydı buyudukce yaramazlastı bende en son 7 uasında bas edemez oldum evın kurallarına uyması gerektıgını soyledım suan 14 yasında ve herkese hala aynı davranıyor bana daha ıyı saygılı terbıyelı babsına bıle oyle davranmıyor hatta kucukkken benım ona nasıl tahammul ettıgımı soruyor haklı cıkarıyor benı sabır dıyorum sabır ve sevgı gosteırsenız karsılıgını alıyorsunuz

Empati yap senin bir çocuğun olsaydı esin senin düşündüklerini düşünseydi zoruna gidermiydi

Off canim kimse anlamaz ayni dert bendede var basina gelmeyene uzaktan sesi hos gelir davulun.Ben neler yasiyorum esimin iki cocugu yuzunden.Ama allah buyuk.Bende 27 yasindayim mesela esim 38 yasinda..Butun sulaleme beni dusman etti kimsesiz brakti ki ben butun pisliklerine mecbur kalayim diye.Bide ben yaklasik 9 sene sevgili oldum taniyorum seviyorum sandim adam imzayi attigimiz gun basladi degisime bir bucuk yil oldu hergun kavga siddet benim cocugum olsa o kabul etmezmis ama onun o seytandan bozma cocuklarini benim kabul etmem sartmis..Ve bide bnaa benim zaten cocugum var senden cocuk istmiyorum dedi.Evlenmeden guller doken evlendigim ilk dakikadan snra goz yasimdan baska hic birsey vermedi bana suan ailemleyim dava acmayi bekliyoruz cnku bir sonu yok..

Sizin eninde sonunda biter bu evlilik.
Direkt boşanın.

Oh ne güzel ya. Hem çocuklu adamla evleneceksiniz hemde çocuğuyla görüşmeyecek, mirası da size kalacak. Dilerseniz kaynana kayınbabanızında mirasını size devretsinler direk. Siz aklınca kafanızda bi plan kurmuşsunuz ama biraz vicdan olsa aksine o çocuğun iyiliğini düşünür ileride doğacak çocuğunuza iyi bir abi, abla olacağını düşünerek uğraşırsınız. Siz bu düşünce yapısıyla iki kardeşi de birbirine düşman edersiniz ektiğinizi biçersiniz artık ah vahlarla. Bunlar ciddi meseleler. Evlilik öyle sizin kafanızda kurduğunuz gibi yürümez. Hele çocuğu olan biri ile evleniyorsanız. Elimde değil elimde değil diye tutturacağınıza biraz kalbinize merhamet yükleyin. Çünkü elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…