yeni evlilikte sorunlar

zaten öyle oluyor çay yapmak istiyor erken kalkıcam diye sert bir tavırla yemekten hemen sonra kalkıyoruz ve iş yapmıyorum dediğin gibi ama inan değişen bişey olmuyor
yakında arkanızdan gelin yiyip içip hiçbir iş yapmadan gidiyor laflarını duyarsınız. bunu duymaktansa bence elinizden gelen herşeyi yapıp su an bu ise bi nokta koymaniz lazım.

M
Madem ev aldınız neden uzak bir semtten almadınız ki?

işte dün öyle oldu ama 12 de geldi şaka gibi ben üzülmek için mi evlendim bu yaşadıklarıma inanamıyorum

Evlilige hos geldin :) cicim ayi diye bir sey yok once bunu at kafandan ilk sene muthis zor geciyor. Evlilik guc savasi degil, inatlasarak degil iletisimle yuruyor istek ve beklentilerini paylasmazsan kendini yer durursun

Ah...ah! Ah ki ne ah!!! Evlilik zor be canım. Hele anlayışı kıt koca, kv vs varsa.

kvyle çok yüz göz olmuşsun. eşinle halletceksin bu konuyu. siz eşinle bir olduktan sonra, kv istediği kadar çağırsın. ama malkesef, her türlü konuştuğun halde karşında anlamamkta ısrar eden anakuzusu bi adam var. işin zor, inşallah düzelir.
ailene yansıtma bu olayı, eşine karşı net ol resti çek bakalım nolcak.

Suç kaynananda neden o kadar yakin ev aldinizki heo diyorum iki tarafinda ailesine yakin oluncacevlilikte sorunlar bitmiyo

Henuz yorumlari okumadim ama yeni evlisiniz evlenir evlenmezde ev sahibi olmussunuz rabbim daha guzellerini de nasib etsin ama bana abartmissiniz gibime geldi sadece aksam yemegini yemissiniz hazir yemege gidiyorsunuz misafir ediyorlar herhangi ailevi bir sorundan da soz etmemissiniz ne olmus yani yemege gitmekten.esin istemisse de bunda garipsenecek bir durum goremedimicten ice aile ile bagini kiskaniyorsunuz gibime geldi .hem bunu esini ikna etmeden hem fikir olmadan eve siz gitmissiniz zirlayip emrivaki yapmissiniz iftara esininz gelince ne yiyecekmis acaba siz yemek yok dediniz ya gidip kv yemek getirip evde mi yemeyi dusundunuz anlamadim af buyur

işte bence onun yapması gereken gelirken bişeyler almak yada annesinden bişeyler alıp eve gelmekti ama o 12 de geldi
Kayinvalidende yemek istemiyorsan evde malzemen olacak yemegin olacak.
Ordan alip sizin eve tasimak ne alaka.

Esin hatali ama sende bu dusuncelerinle hatalisin.Evde yemek bulundur ve yemek hazir bahanesi seni daha rahat ettirir.

Yakın şeyleri yaşadım ve kimseye anlatmıyordum giderek daha kotu oldu her sey ta ki babamla dertlesene kadar.evlilik ilk zamanlari eger ki bir turlu aasilamiyorsa ve bu sekilde anlaysszliklar yapiliyorsa muhakkak birileri ile konus.babam esimle konustu artik ne dediyse (babam anlayislidir sakindir ve cok guzel fikirlrri vardir karsi tarafi ikna eder) esim o gunden sonra iyice fikirlerinin hata oldugunu fark etti. Yalniz kalma konus anlat yaptigi hic hos degil

Hem de daha 1AYLİK!!! yok artık ya
Bu kadınları bazen anlamıyorum, gelinken şikayet ettiklerini kv olunca yapıyorlar e ne anladım ben bu işten? Bence de gitmeyin hayır ne bu ısrar anlamıyorum ya evlendirmeseymis oglusunu o zaman dizinin dibinde oturtsaymis Bak sinir geldi yine bana

Gitme bi daha eşin giderse gitsin eşinle konuşma muhatap olma kendisine çeki düzen verip senle evlendiğini idrak ederse okey ama hala inatla ailesine gitmeye devam ederse orda kalsın madem annesine çok düşkün se

Adama sakin evde yemek yok sen gidip annende yiyorsun diye trip atma. Çünkü istediğin seyle çok çelişkili. Demez mı daha kendi karnını doyuramiyorsun diye. Evinizde malzeme bulundurun yemeği yapın ondan sonra o düzeni oluşturun.

Sen güzel yemek yapacaksin ki adam evde yemek olduğunu evde yemesi gerektiğini bilsin ve düzelsin. Kiz kardeşim de senin yaşadığın ayni olayları yaşadı. Ona da aynı şeyi söyledim. Güzel yemekler yaparak eşini düzeltmeye çalışıyor. Anlayissiz büyükleri anlamış değilim ya. İnsan hiç düşünmez mi bunlar yeni evli baş başa kalsinlar. Bu tür kaynanalardan nefret ediyorum.

Seninki yine iyi imiş. benimki 5 saat öteden dışarda yediğimiz yemeğe, aldığımız eşyaya karışıyorlar di. yaklaşık 2 senelik evliyim evlendigimden beri her ay gelirler. yeni evli bile demezker. bu sene abarttilar hamile olunca, yeni yılda, sevgililer gününde, birde en kötüsü öğretmenim yarıyıl tatillerinde geldiler. 2 senedir tatilimi zehir Edip gittiler. birde kaynanam utanmadan diyor ki çocuğu bakıcıya verme. kışın biz bakalım, yazın annenler. yazın annemlerin işi var onların adına da plan yapıyor. yani ev üstüne ev yapacak. Sende güzel yemekler yap eşini cezbetmeye çalış ara ara özel yemekler hazırla giyin, suslen ama ailenden birine de anlat hastalanirsin yoksa değmez başkaları için.

kv bu kadar iyi niyetli ise yaptığı yemeklerden koysun birer kaba size yollasin eşin alip gelsin evinizde yiyin. haftada 1-2 gidilir belki ama hergün de gidilmezki. bi arkadas yazmış katiliyorum ona siz evinizde yemeginizi yapin yiyin üstüne kahvenizi yapip için, eşin kendi stres olsun bu kadin niye benle gelmiyor annemlere niye evde kaliyor diye anne evinden kopamamış anneci koca modeli.

Evde yemek yapacak gram bir seyiniz yokken bu tribi yapmak ne derece mantikli? Siz hazirliginizi yapin, oturun yiyin, gelmeyen anasina giden de gitsin. Ac sefil kaynanadan gelecek yemegi beklemek zorunda kalmazsiniz. İnsan yemegi kendi icin yapar. Bir de evde yalniz kalamayan,kocasiz sofraya oturamayan ,yataga giremeyen kadinlari gercekten anlamiyorum. Ya onlar kadinsa ben soba borusu falanim buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…