yeni evlilikte sorunlar

bende anlamıyorum genç kv dedik iyi anlaşırız dedik ama düğünden sonra beni elinde kukla yapmaya çalışıyor izin vermediğim içinde deliriyor

Böyle ana kuzusu erkekler neden evleniyor otursunlar analarının dizlerinin dibinde.! Aksam iftarını kendi ailende yap sonra evine geç çayını kahveni iç hiç keyfini bozma bırak o kendi kendini yesin sen keyfine bak
aynen öyle böyle yapacağını bilsem evlenmezdim dedim ama ağır konuşuyorsun diyo konuşturma o zaman

Sonucta 2 kisisiniz. Eger esiniz dolabinizi doldurmayi masraf goruyorsa yapmak istemiyorsa neden evlenmis. Benim karim var demesin o zaman. Eger esinin karnini doyuramicaksa. Tabiki arada gidilir gelinir ama insanin kendi evi gibisi yoktur.

Sonucta 2 kisisiniz. Eger esiniz dolabinizi doldurmayi masraf goruyorsa yapmak istemiyorsa neden evlenmis. Benim karim var demesin o zaman. Eger esinin karnini doyuramicaksa. Tabiki arada gidilir gelinir ama insanin kendi evi gibisi yoktur.
aynen anlamıyorum ki neden böyle yapıyorlar ailecek tuhaf davranıyolar bu konuda .ne demek her gün orda yemek yaaa allahım ne saçmaa

aynen öyle böyle yapacağını bilsem evlenmezdim dedim ama ağır konuşuyorsun diyo konuşturma o zaman

Bende, evimde yemek yiyemiceksem sürekli ailenle beraber vakit geçireceksek neden evlendim ki seninle demiştim. Ayy bi bozuldu bizim ki de

haftada 1 bile olmamalı ama hadi neyse dedim

evet ,kv baştan çok cana yakındı şimdide öyle ama istediği olmayınca ağlıyor sürekli direktif veriyor falan
valla canım işin zor uzun vadede o zaman bastan hep ıyı olurlar zaten kanma

Alışveriş yapacak maddiyat mı yok Anlamadım ay başı geldiğinde hadi aşkım alışverişe diyin hiç bilmiyorsanız kendinizde çalışıyormuş sunuz alışverişi yapın güzel bir sofra eşiniz sizi bırakıp oraya gitcekmi bakalım

bundan sonra eşinle hiç muhatap olma. yap yemeğini otur ye. eşine selam verme, hal hatır sorma.
konuşmak isterse sayende evli gibi değiliz. sen ana ocağında, ben kendi evimde yaşıyoruz de. bir süre devam et 2-3 hafta kadar.

baktın kaale alan yok. boşanma evrakı hazırla, koy önüne imzala de. bu da işe yaramazsa ayrılık doğru olur. ana ile evladı yeniden kavuştur birbirine.

işte bence onun yapması gereken gelirken bişeyler almak yada annesinden bişeyler alıp eve gelmekti ama o 12 de geldi

Allah Allah hem hazır yemeğe gitmek istemiyorsunuz, hem eşim hazır alsın gelsin istiyorsunuz, hem de yemek olmayan eve neden gelinmedi diye triplere giriyorsunuz. Siz de baya değişik bir yapıdasınız.
Hayır eşe söylersiniz evde yiyelim şu malzemeleri al gelirken diye anlarım ya da siz alır gelir yemek hazırlığına başlarsınız. Hiç birşey yapmadan oturup eşinizi beklemiş olmanız da ilginç.

aynen anlamıyorum ki neden böyle yapıyorlar ailecek tuhaf davranıyolar bu konuda .ne demek her gün orda yemek yaaa allahım ne saçmaa
Allah yardimciniz olsun. Ne sorun yaşarsak yaşayalım eslerimiz bizi desteklemiyorsa vayy halimize. Ama kavga etme konusmayi dene. Belki anlar seni. Birde illa gidelim diyorsa. Tamam gidin eve gelince sana yanastigi zaman da ayyy cok yorgunum. Yemek yiyip gelince miyisiklik çöktü filan de Kendi evimizde yesek. Kaldir topla temizle derken insan açılir boyle olunca miyisiklik oluyor de istedigini yapma boyle birkac defa ara ara yap. belki bu yonden dolayi imana gelir

bizimde ev borcumuz var evet skisiyoruz yanliz bizde kimse gelin burda yiyin demiyo illa bisey yapmak isteyen varsa benim evime yapiyo annem 3 senedir kurbani keser dolabima doldurur kuru gidalari doldurur yalniz ben aramadan gelinde bende yiyin demez cunku oda biliyorki zor alistim alisiyorum kaynananiz iyi niyetli evet ama bazi seyleri dusunmesi lazim illa birsey yapacaksa elinden geldigi kadar ne alicaksa evinize alsin alamiyorsada sizi suruklemesin

ya bu kadınların her kavgada ailesine anlatma isteği hemen bi boşanma isteğini anlamıyorum gerçekten 2 yıllık evliyim bizde kavag ediyoruz yani ama nedir hemen aileme gidicem gelmicem. konu sahibi arkadaşım kırılmakta son derece haklısın eşin çok ayıp etmiş katılıyorum ama neden hemen ailenize gitme isteği doğdu sizde. 1 aylık evlisin daha kırılman çok normal ama eve gelsin eşin konuşmasanda küs kal bi kaç gün sonra nasılsa iletişime geçeceksiniz. ama araya hemen böyle mesafeler koymak hiç doğru değil bence.

Bence evinizde kalın yemege de gitmeyin. Kendisi isterse gitsin yesin. Bu ne böyle bir aylık evlilikte. Isterse kavga ciksin isterse konuşmasın. Yemeğinizi yapin keyfinize bakın

Olaya yanlis yerden bakma. Evde yemek yok diye seni dusunecek degil kalkip yiyecek bir seyler hazirkarsin herhalde. Hele ki ayyy aç kaldim moduna hic girme.

Esine guzel spfralar hazırla kontrolü ele gecir. Ailesine de sen gidelim de onlara firsat verme. Buyutme sadece aklini kullan sorunu lehine çevirebilirsin

Bu ne ya madem ananin babanin evinden cikmayacaktin da neden evlendin dicem o zaman. Yeni evlisiniz evinizde yiyin icin,sıkı fıkı olmayin

Hergün yapın yemeğinizi eşin gelmezse gelmesin. Kv de çok düşünüyorsa eve getirsin yemeğinizi. Annenlere söyleme gitme de eşini evlilikten soğutursun.
Ha ben olsam gidip yerdim hazır sofra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…