bende anlamıyorum genç kv dedik iyi anlaşırız dedik ama düğünden sonra beni elinde kukla yapmaya çalışıyor izin vermediğim içinde deliriyorOkurken öyle sinirlendim ki.
Ne denir nasıl taktik verilir bilmiyorum.
Hayatın böyle taktiklerle yaşayarak mutluluk getireceğine de inanmıyorum. Ama gerçekten çoğu erkek annesi sabah akşam böyle hinlikler peşinde. Anlamıyorum gerçekten, sorunları ne, neden bu kadar anormaller anlamıyorum. Yemeyip içmeyip akşama kadar ne planlar yapıyorlar.
Ve işin en tiksinç yanı, çoğunun oğluna neredeyse "eş" rolü biçmesi. Ailenin reisi muamelesi yapmalar, aman oğlum başımızda havalarına girmeler. Ağır rahatsızlık.
Yorumların çoğunda da bu durumdan muzdarip herkes. Toplum olarak normal değiliz bence, kvler ciddi anlamda psikolojik olarak iyi değiller. Keşke bir şeyler yapılsa, bu durumda ne yapılır obu da bilmiyorum ya..
yapıyoruz tabiki alıyorum sürekli işte almamam için çabalıyorlarbenim anlamadığım evde yemek yapacak birşey yok
siz kahvaltı, sahur felanda mı yapmıyorsunuz
ikimizde 27yaşlar kaçtı?
o zaman eşine bugün benim canım bunu çekiyor de aldırtyapıyoruz tabiki alıyorum sürekli işte almamam için çabalıyorlar
aynen öyle böyle yapacağını bilsem evlenmezdim dedim ama ağır konuşuyorsun diyo konuşturma o zamanBöyle ana kuzusu erkekler neden evleniyor otursunlar analarının dizlerinin dibinde.! Aksam iftarını kendi ailende yap sonra evine geç çayını kahveni iç hiç keyfini bozma bırak o kendi kendini yesin sen keyfine bak
o zaman eşine bugün benim canım bunu çekiyor de aldırt
kendi evinde yap yani
gitme oraya eşin gidersede kendi bilir
şimdi resti çekmezsen ömür boyu sürer böyle
aynen anlamıyorum ki neden böyle yapıyorlar ailecek tuhaf davranıyolar bu konuda .ne demek her gün orda yemek yaaa allahım ne saçmaaSonucta 2 kisisiniz. Eger esiniz dolabinizi doldurmayi masraf goruyorsa yapmak istemiyorsa neden evlenmis. Benim karim var demesin o zaman. Eger esinin karnini doyuramicaksa. Tabiki arada gidilir gelinir ama insanin kendi evi gibisi yoktur.
aynen öyle böyle yapacağını bilsem evlenmezdim dedim ama ağır konuşuyorsun diyo konuşturma o zaman
valla canım işin zor uzun vadede o zaman bastan hep ıyı olurlar zaten kanmahaftada 1 bile olmamalı ama hadi neyse dedim
evet ,kv baştan çok cana yakındı şimdide öyle ama istediği olmayınca ağlıyor sürekli direktif veriyor falan
işte bence onun yapması gereken gelirken bişeyler almak yada annesinden bişeyler alıp eve gelmekti ama o 12 de geldi
Allah yardimciniz olsun. Ne sorun yaşarsak yaşayalım eslerimiz bizi desteklemiyorsa vayy halimize. Ama kavga etme konusmayi dene. Belki anlar seni. Birde illa gidelim diyorsa. Tamam gidin eve gelince sana yanastigi zaman da ayyy cok yorgunum. Yemek yiyip gelince miyisiklik çöktü filan deaynen anlamıyorum ki neden böyle yapıyorlar ailecek tuhaf davranıyolar bu konuda .ne demek her gün orda yemek yaaa allahım ne saçmaa
Olaya yanlis yerden bakma. Evde yemek yok diye seni dusunecek degil kalkip yiyecek bir seyler hazirkarsin herhalde. Hele ki ayyy aç kaldim moduna hic girme.merhabalar,
henüz 1 aylık evliyim .eşimin ailesine yakın oturuyoruz evlenmeden önce kredi çekerek bu evi aldık ve aylık yüksek miktarda kredi ödemesi yapıyoruz.
neyse konuya gelirsek evlendiğimiz günden beri kaynanam yemeği bizde yiyin masraf olmasın zaten ödemeniz yüksek masraf yapmayın falan diye sürekli aynı şeyleri söyleyerek bizi oraya gitmeye zorluyor
üstelik kendisine her akşam orda yememizin doğru olmadığını ,evimde oturamadıktan sonra neden o kadar ödeme yapıyorum , böyle bir şey uygun değil böyle yaparsan oğlunda evlendiğini idrak edemez, evliliğimizi oturtamayız vs vs diye sürekli anlatmama rağmen her akşam bizi yemeğe çağırıyor
bir akşam gitmezsek ertesi akşam mutlaka gidiyoruz toplasan 1 hafta evde yememişizdir çünkü eşim de kv ile aynı düşünce de biraz da işine geliyor .sürekli gitmek istiyor deli oluyorum.
bardağı taşıran nokta ise geçen gün yine iftara annemlere gidelim konusu oldu bende gitmicez bu akşam evimizde yiyelim dedim. iş çıkışı direk eve geldim eşimin de geleceğini sanıyorum ama o annesine gidip beni ordan arıyor bende gitmedim tabi. evde yemek olmadığını da bildiği halde beni evde tek bıraktı ve eve gece 12 de geldi resmen hayatımın şokunu yaşadım hiç bu kadar kırılıp üzülmemiştim.
bir de utanmadan o saatte yemek getiriyor üstelik oturduğumuz apartman hala inşaat gibi tüm daireler dolu değil o kadar saat eşini evde tek hemde yemek olmadığını bilerek bırakmak aklıma mantığıma sığmıyor hazmedemiyorum yediremiyorum . o saate kadar rahatça keyif yapmış ne kendi düşünmüş ne de ailesi evine git oğlum demiş çok doluyum çokk. eşime eve gelmeyeceğimi bu yaptığını affetmeyeceğimi durumu aileme anlatacağımı söyledim.
çok kötüyüm çıkışta annemlere gideceğim kalmalı mıyım eve dönmeli miyim gece bilmiyorum ? ne yapacağımı da bilmiyorum . 1 aylık evli insan böyle sorunlar yaşar mı anlamıyorum en güzel günlerimiz zehir oluyor . bu durumu nasıl ortadan kaldırabilirim ne yapabilirim lütfen bana bir fikir verin kafayı yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?