Hala oyle devam edıyorsa pısman olmamıs bellkı otur konus guzelce olmuyorsa nosan cocuk olmadanEvet evden kovdu seninle bosaniyorum dedi sonra pişman oldu geri dön dü
dişilik görevlerinde yerine getirdiğim halde
Ailen devreye girsin o evden tasının bu sayede yeni bir sayfa açmış olursunuz.Evet evden kovdu seninle bosaniyorum dedi sonra pişman oldu geri dön dü
Ama sizcede konu sahibi kendisin kucuk dusrmemismi. Yani gorumcesinden 10 yas buyuk. Kiz belliki abisinin artik sadece karisini sevicegini bir daha abisiyle eskisi gibi olamicagini dusunuyor hep. Konu sahibinin alip karsina konusmasi gerekirdi cunku kendi agzindan soylemesi daha dogru olur. "Canim abin icin senin yerin bambaska ben senin gibi asla olamam abinin gozunde benim yerimde cok baska. Ikimizde onun icin ayri yerlerdeyiz ve ikimizide cok seviyor bende seni cok sevdim benide abin kadar sevebilmeni cok isterdim belki bir gun cok iyi anlasan abla kardes oluruz" diye konussa kiz bambaska dusunmeye baslardi cunku daha kucuk belliki abisinede duskun. Ve duskun olmasi cok normal yani kiz cocuklar babalarina da abilerine genelde duakun olurlar eger abisi hep ona guzel davrandiysa aralarinda guzel bir iletisim varsa muhtemelen bu yuzden tavirlari ama konu sahibi o kucuk kizdan daha kiskanc davranmis.bu nasıl olgun ve güzel bir düşüncesanırım ben hiç böyle olamayacağım
Kızlar merhaba 6 aylık evliyim
Eşim kesinlikle taşınmıyor bunu çok kez denedim
ama konu sahibiyle tartışma sebebini bilmiyoruz ki. belki onun da çok sinirli ve gergin bir anına gelmiş olabilir.Ama sizcede konu sahibi kendisin kucuk dusrmemismi. Yani gorumcesinden 10 yas buyuk. Kiz belliki abisinin artik sadece karisini sevicegini bir daha abisiyle eskisi gibi olamicagini dusunuyor hep. Konu sahibinin alip karsina konusmasi gerekirdi cunku kendi agzindan soylemesi daha dogru olur. "Canim abin icin senin yerin bambaska ben senin gibi asla olamam abinin gozunde benim yerimde cok baska. Ikimizde onun icin ayri yerlerdeyiz ve ikimizide cok seviyor bende seni cok sevdim benide abin kadar sevebilmeni cok isterdim belki bir gun cok iyi anlasan abla kardes oluruz" diye konussa kiz bambaska dusunmeye baslardi cunku daha kucuk belliki abisinede duskun. Ve duskun olmasi cok normal yani kiz cocuklar babalarina da abilerine genelde duakun olurlar eger abisi hep ona guzel davrandiysa aralarinda guzel bir iletisim varsa muhtemelen bu yuzden tavirlari ama konu sahibi o kucuk kizdan daha kiskanc davranmis.
aslında eline koz gelmis keske barısmadan önce o evde altlı üstü oturmam deyip baska yere cıksaydın o evde oturdugun sürece olmaz o iş mutsuz olursun esine diş gösterme zamanı gelmis desene ben butun aksam senin annenden gelmenimi beklicemEvet evden kovdu seninle bosaniyorum dedi sonra pişman oldu geri dön dü
Önceki konularini okuyun ben onceki konularini biliyorum ona istinaden yaptimama konu sahibiyle tartışma sebebini bilmiyoruz ki. belki onun da çok sinirli ve gergin bir anına gelmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?