Yeni evliyim ama mutsuzum

Keşke önce dişilik görevi yerine insanlık görevini yerine getirseydiniz de noktalama işaretlerinden ve anlam bütünlüğünden bizi yoksun bırakmasaydınız...

Bence yaşınızın geçtiğini düşündüğünüz için boşanmayacaksınız.
O yüzden bu düzene alışmaya bakın.

dişilik görevlerinde yerine getirdiğim halde

Bu bir görev değil senin benim tüm kadın ve tüm erkeklerin ihtiyacı keyfi zevki sefası.

Nasıl gittin nasıl döndün bunlar çok önemli.
Nasılsa mecbursun çekesin ya ailemle çkersşn ya da ben seni yalnız bırakır giderim biz ikimiz bir aile değiliz onlarla bir aileyi istersen aramıza katıl demiş.

Diğer taraftan ben de yeni evliyim benim de görğmcem kıskandı kıskanıyor kayınvalidem kayınbabam evlenince bi garipleştiler oğullarını ellerinden aldım gibi davrandılar ama çemkirmek yerine eşime usulca anlattım üzdükleri yerleri. Sanki ben kendimi zorla kabul ettiriyorum senelerdir nişanlıyız evlendik biraz sevecen soğumadan daveansalar böyle mesafeli durmazdım dedim anladı durumu da.

Yaşlar kaç bilmiyorum ama daha olgun davranmanız lazım.

bana dişilik görevleri açıklar mısınız? zira bilmiyorum ve evliliğim tehlikede olabilir.

Gorumcen kaynanan onu bunu gec tek hatali esin konusarak cozulcek is degil ya buyuk patalayip kavga etceksin nasil alisirsa oyle devam eder sonra hic duzeltemezsin anlamiyorum uzulup seni geri getiren adam geri neden boyle yapar

Birlikteliği dişilik görevi olarak görmeseydin. 10 yaş küçük olmasını geçtim kim olursa olsun bir insana saldırmak ne kadar çirkin bir şey, kıza gereken cevabı verip evine geçip eşine şikayet etseydin bu hikayede mağdur olan sen olacaktın görümcen değil. O zaman da eşin seni desteklerdi. Üstelik sana boşancam evden git diyor gidiyorsun, gel diyor geliyorsun. Madem gittin o gel dediğinde değil kendi istediğin zaman dönseydin daha güzel olurdu

Evet evden kovdu seninle bosaniyorum dedi sonra pişman oldu geri dön dü
Ailen devreye girsin o evden tasının bu sayede yeni bir sayfa açmış olursunuz.
Yoksa eşiniz o apartmanda evlendiğinizin yeni bir aile olduğunuzun farkına varamayacak

bu nasıl olgun ve güzel bir düşünce sanırım ben hiç böyle olamayacağım
Ama sizcede konu sahibi kendisin kucuk dusrmemismi. Yani gorumcesinden 10 yas buyuk. Kiz belliki abisinin artik sadece karisini sevicegini bir daha abisiyle eskisi gibi olamicagini dusunuyor hep. Konu sahibinin alip karsina konusmasi gerekirdi cunku kendi agzindan soylemesi daha dogru olur. "Canim abin icin senin yerin bambaska ben senin gibi asla olamam abinin gozunde benim yerimde cok baska. Ikimizde onun icin ayri yerlerdeyiz ve ikimizide cok seviyor bende seni cok sevdim benide abin kadar sevebilmeni cok isterdim belki bir gun cok iyi anlasan abla kardes oluruz" diye konussa kiz bambaska dusunmeye baslardi cunku daha kucuk belliki abisinede duskun. Ve duskun olmasi cok normal yani kiz cocuklar babalarina da abilerine genelde duakun olurlar eger abisi hep ona guzel davrandiysa aralarinda guzel bir iletisim varsa muhtemelen bu yuzden tavirlari ama konu sahibi o kucuk kizdan daha kiskanc davranmis.

Kari koca olmak sadece cinsellik degil,o sizi odalik gibi görüyor su an ,evde bırakıyor umursamiyor siz hala neyin derdindesiniz ,konusun dogru duzgun bi avukatla bosanin,

28 yaşındasınız, tekrar hatırlatayım.

18 yaşındaki çocuk (evet öyle) sizin denginiz olamaz, bir de ciddiye alıp üstüne mi saldırdınız?
Halbuki küfrettiğinde küfretmeden sertle lafınızı söyleyip, bu olayı fırsata çevirip kendinizden uzaklaştırabilirdiniz. Bütün ailesine olayı anlatıp çok zor duruma düşürebilirdiniz.

Saygı azaldığına ve ortam koşulları değişmediğine göre mutsuz olmanız çok normal. Neden geri döndüğünüzü anlamadım, eşiniz çabalamamış ki?

Çocuk yapmayın, sıkılıyorum falan demeyin, yapmayın. Bir ömür görümce dinlersiniz sonra.
Virüsü bahane edip evinizden uzak tutun, ilk fırsatta bir terapiste gitmeye çalışın. Gelişmelere göre son kararınızı verirsiniz.

evliliğin ilk zamanlarında bir alışma ve oturma düzeni olur. akışına bırak. fırsat ver

Kızlar merhaba 6 aylık evliyim

Hayır bebeğim, sen 6 aylık evli filan değilsin. Sen 6 aylık resmi nikahlısın.
Bu yaşadığın EVLİLİK değil çünkü
Üzgünüm ama kocan da seni sevmiyor
Yol yakınken dön.

Eşim kesinlikle taşınmıyor bunu çok kez denedim

Adam sizi evden kovuyor. Iki ay annenizde kalıyorsunuz ama ayrı evi şart koşmadan geri dönüyorsunuz. Bu durumda böyle yaşamayı da kabul etmis oluyorsunuz. Ayni binada bu şekilde asla mutlu bir evliliğini olmayacak. Cocuk yapmayın sakın

ama konu sahibiyle tartışma sebebini bilmiyoruz ki. belki onun da çok sinirli ve gergin bir anına gelmiş olabilir.

Evet evden kovdu seninle bosaniyorum dedi sonra pişman oldu geri dön dü
aslında eline koz gelmis keske barısmadan önce o evde altlı üstü oturmam deyip baska yere cıksaydın o evde oturdugun sürece olmaz o iş mutsuz olursun esine diş gösterme zamanı gelmis desene ben butun aksam senin annenden gelmenimi beklicem

Görümce zaten çocukmuş. Niye onunla bir oluyorsunuz. Gülüp geçeceksin ettiği küfüre. Alamadığı aile terbiyesinden utansın. Ama ona saldırınca ondan ne farkınız kaldı? Bu yaşa gelmişsiniz, biraz dik duruşunuz olsun etrafınızdakilere karşı. 18 yaşında daha duygusal, zihinsel gelişimini tamamlamamış bir çocukla baş edebilirsiniz bence. Bu kadar fevri olmayın. Sorununuz eşiniz ailesinden çok eşiniz. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Yoksa eşiniz birden değişip sizi yeniden el üstünde tutmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…