Yeni evliyim ama pişman mıyım?

Biz orda biseyler yapmadik incilerimizde dokulmedi valla rahat rahat havuza denize girmek gezmek tozmak istedim. Ay bi de dag basiydi yani bi sıkıntı olsa hastane uzakta. Yabanci bir suru insan Yillar once acilde serum yiyordum. Yeni evli bi cift getirmislerdi. ustlerinde carcaf ortulu. Oylece kalakalmislar. Doktorlar da ayirmaya calisiyodu falan hayir su an guluyorum da o zaman cok korkmustum 16 17 yasinda falandim yani. Resmen travma yasadim biz o yuzden ortak kararla eve biraktiydik o isi

Ya iyiyiz dinleniyoruz geldik sag salim yazardım bilmiyorum yaa cok kötü düşünmedim nedense ben
Bilmiyorum hayatimdaki tek yeri esimi dogurmus olmasi olan bir kadina en mutlu gunlerimden birinde vakit ayirmak ve merakini gidermek dogru gelmiyor bana

Bak sana kendimden ornek vereyim.

Esimin ailesine yakin oturuyoruz.
Onun ailesine yakin oturuyorsam, o da benim baska sehirden "mecburen yatili" gelen ailemi misafirimi reddedemez.

Cok dersin varsa gunduz gidersin okulun kutuphanesinde dersini calisirsin. Ama annesine sevmesen de gelme demek adaletsizlik oluyor.

Çekilin gece gece kayinvalidemi ozlettiniz kız canım bnm hiç banâl değil hiç dedikodu yapmaz konuşmaz muhabbet etmez müge Esra izlemez canım benim başımda tasiyim bari konu nerelere gelmiş ay çok güldüm ya
Edit : düğün gecesi saat 3 de aramışlardır kendileri naptınız diye ayrıntılı anlatamadik maalesef ve sabah yedi de de kahvaltıya geliyoruz dediler yedi buçukta geldiler napak ölek mi

Hayatimin belki de en korkunc gunuydu inanin Berbat bir goruntuydu. Simdi dusununce komik geliyor ama o zaman cok korkmustum.
felaket bir sey yani doktor bile olsa o manzarayi gormek ki siz bile orada hasta olarak gormussunuz...

Ölme de öldür yani Gece 3 nedir ya kahvalti falan abartmislar resmen. sabir tasi misin bacim?

Ayy tövbeler olsun
Şu an bende de travma yaşattı bu mesajyaş 25 üstelik

Ölme de öldür yani Gece 3 nedir ya kahvalti falan abartmislar resmen. sabir tasi misin bacim?
O senin anlattığın durum var ya o başımıza felan gelmiş midir diye arandik gece 3 de kv ile aynı eve evlendim eltimlere gitmislerdi gece yeni gelin kahvaltısı adet ya kv kp bekar gorumce geldiler saat 7 buçukta evet bende sabır taşı değildim catladim patladim rahatladım sonra ayrı eve çıktım

Birak cok merakliysa gelsin iyiki gelsidin bejimde cok çalışmam lazim artik yemekleri yaparsin felan de al.eline kitaplarini otur calis mecburum yoksa emeklerim bosa gidecek calismam lazim de zaten iki gunde sıkılıp gider tv de actirmaacarsa surekli sesini kis anne derse odaklanamiyorum de kafaya illa ki taktiysa gelir

Cok ilgincsiniz ilk haftalar neyse de 3 ay olmus o soylemeden sizin cagirmaniz lazimdi. Aile olmak boyle bir sey siz sanirim misafir sevmiyorsunuz ana esinizin annesi oglunun evini gormek onun en dogal hakki bence sorun sizde. Bir agirliycam diye kirk takla atmissiniz bu kadar zor degil

Valla iyi yapmissin kacip kurtularak

Sizin gibilerle denk gelir diye bugün evlilik çağındaki kardeşim gelecekte ise oğullarım için korkuyorum

Allah çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın

Seni çok iyi anladım.Evlilik öncesi yaşadıkların içini soğutmuş kaynanana karşı.Ne yap et onu kötüleme derim eşine...Diğer türlü su akar yolunu bulur kaynanan bu gelme merakından vazgeçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…