T
tedil
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tedil
-
bana göre sık gelmiorum haftada 2veya3 kere flan geliorum pazarlarıda kocamla uğruyoruz ama bana 2 günde 1 dedi.bende diorumki gün gelir hergün geleceğim günler olur bunda ne varki sırayamı koycam diorum!zoruma gidiyor annemden başka bi yere gitmiyorum çünkü:çok üzgünüm:en son dün anneme geldim ve beni almadı orda yat dedikafamçokkarıştıve hala konuşmadık şuan annemdeyim.bu büyütülcek bişeymi?????ben nasıl davranayım şimdi????başta hepmi olur?bu cicim aylarını kim çıkarmış ozamn allaım yaaa cok sinirim bozuldu
peki bi süre sonra artık karışmazmı yoksa hayat boyu devam edermi bu????
bana göre sık gelmiorum haftada 2veya3 kere flan geliorum pazarlarıda kocamla uğruyoruz ama bana 2 günde 1 dedi.bende diorumki gün gelir hergün geleceğim günler olur bunda ne varki sırayamı koycam diorum!zoruma gidiyor annemden başka bi yere gitmiyorum çünkü:çok üzgünüm:en son dün anneme geldim ve beni almadı orda yat dedikafamçokkarıştıve hala konuşmadık şuan annemdeyim.bu büyütülcek bişeymi?????ben nasıl davranayım şimdi????başta hepmi olur?bu cicim aylarını kim çıkarmış ozamn allaım yaaa cok sinirim bozuldu
canım düşünsene sen o işteyken anne gidiyorsun iki günde bir
akşam mecburen seni almaya geliyor
ee evde de yemek olmadığına göre akşamı orada geçiriyorsunuz doğal olarak
adam seninle akşamı evinde baş başa geçirmek istiyorken
hep beraber ailece geçiriyorsunuz
aynı şeyi eşin yapıyor olsaydı
emin ol "iki günde bir kaynanama gitmek istemiyorum" diye başlık atardın
:) ama şuan kaynanamla oyutruoruz.yazları beraberiz kışları ayrıyız kayınvalidenle yani onun ailesiyle hergün beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?