E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tedil
-
bana göre sık gelmiorum haftada 2veya3 kere flan geliorum pazarlarıda kocamla uğruyoruz ama bana 2 günde 1 dedi.bende diorumki gün gelir hergün geleceğim günler olur bunda ne varki sırayamı koycam diorum!zoruma gidiyor annemden başka bi yere gitmiyorum çünkü:çok üzgünüm:en son dün anneme geldim ve beni almadı orda yat dedikafamçokkarıştıve hala konuşmadık şuan annemdeyim.bu büyütülcek bişeymi?????ben nasıl davranayım şimdi????başta hepmi olur?bu cicim aylarını kim çıkarmış ozamn allaım yaaa cok sinirim bozuldu
tedil cim gelsen birde bana sor bu annene gitme mevzusunu neredeyse aynı şeyleri yaşıyor 2,5 yıllık evliyim halen çözmüş değilim çözülecek gibide gözükmüyor birde çalıştığım için isteğim haftada birgün gitmek sıkıntı olmadan ama olmuyor .birazda erkeklik duyguları varya sözümü dinletirim gibi farklı düşünceleri oluyor bende anlayamıyorum çok ciddi tartışmalarda yaşadık bu konuda bana yaptığı stres ve sıkıntıyıda anlatamam sana şuan bile aklıma geldikçe deliriyorum ama bir gerçek var onlar annelerimizden daha kıymetli asla değiller ve bizim onların eşimiz olduğu ve hayatı paylaştığımızı bir yol bulup öğretmemiz gerek ..birde örnek vereyim,ben evde oturmayı seven biri deilim dışarda bi işim oldugunda veya annemi kardeşlerimi özlediğimde sadece anneme geliorum.2günde bir dışardasın diyor ama bende diorumki işim oldukca annemleri ozledikce dışardayım diorum!evine bağlı deilsin dior bu küçük şey için kendini önemsemediğimi düşünüyor:gitme:ama öle bişeyde yok ailemdende vazgecmem kocamdanda çok üzülüyorum napabilirim:a015:
kimbilir ne zorluklarla ne hayallerle evlenmişsinizdir.. tadını çıkarsana, kocanla gezmeye gitsene ne diye 2 günde bir annene gidiyorsun.. evlendikten sonra bu kadar sık gitmeyi anlamıyorum.. sizin kendi düzeninizi kurmanız lazım şimdi...[/QU
evlendiğindede aynı düşüncelşere sahip olacakmısın merak ediyorum ama inan çok farklı dediğin gibi 2 gün fazla diyebilirsin ama evlenince göründüğü gibi olmuyor .herkezin aile ortamına görede değişebilen bir konu oda ayrı mevzuu
Kayınvalideye her gün gidilince kimsenin sesi çıkmıyor, anneye hafta da bir gün de gitsen laf söz oluyor, göze batıyor... Bu böyle gelmiş, böyle gidiyor işte...
Niçin ? Her ikiside anne. Erkek annesi olunca daha mı sık ziyaret edilmesi gerekiyor yani ? Ne farkı var kız annesinden ? Üstünlüğü, özelliği, farkı nedir ?
Kız evlenince annesinin evine sık sık gidip gelmez ! Ya erkek ? Onun niçin böyle bir sınırlaması yok ?
Anlam veremiyorum bana çok ters geliyor ...
O yüzden konuyu anneye gitmek olarak değilde, sürekli dışarda bulunmak olarak değerlendirmeyi uygun görüyorum.
Nihayetinde eşiniz işten çıkınca evine gitmek, eşinin hazırladığı yemeklerden yemek, uzanmak, dinlenmek ya da ne biliym eşiyle evinde vakit geçirmek ister. Bu sanırım en doğal hakkı.
Bana kalırsa gerçekten evinizi, evliliğinizi boşluyorsunuz.
Ayrıca her pazarınızı neden aile ziyaretleriyle geçiriyorsunuz ? Bu durum bir müddet sonra eşinizi de sıkabilir. Şimdi belki bir şey söylemiyor ama...
Siz olsanız her pazarınızı eşiniz ailesini ziyaret ederek geçirmek ister misiniz ?
Hafta sonları sadece eşinizle birlikte planlar yapsanız ? Sadece onunla vakit geçirseniz daha iyi olmaz mı ?
Hafta içi 1 gün gündüz annenize gitseniz, akşam iş çıkışı eşiniz gelip sizi alsa, biraz oturup eve birlikte dönseniz mesela ?
- Ayrıca sizin kayınvalide ile birlikte oturma durumunuz da var ki; 2 günde bir yaptığınız aile ziyaretinden eşiniz gibi ya da belki ondan çok rahatsız olup, eşinize bunu dile getiriyor da olabilirler...
Biraz daha evliliğiniz üzerine yoğunlaşsanız, biraz daha özveride bulunsanız, biraz daha düşünceli davransanız sanırım herşey yoluna girer.
*** Eşiniz hafta da 2 - 3 gün ziyaret ettiğiniz ailenize pazar gününü de ayırmakla size karşı ciddi özveride bulunuyor bana kalırsa
belirttiğin konuların çoğunda haklısın senin yazdığım biçimde sürekli olarak tadını kaçıran tipler var ve bende aynı fikirdeyim ancak..her evin içini yaşayan bilir derler ya bazı eşler varki haftada 1 gün gitmek istersin oda hafta arasıdır.ona bile burun kıvırır ölçüsünü bilen eşini önemseyen ve ona saygısından eşinin ailesine sahip çıkan bayanlar için bu çok yıpratıcı emin ol dediğin gibi eşini onunla keyifli saatler geçirmeyi çokta önemseyen kişiler için özellikle
tedil cim gelsen birde bana sor bu annene gitme mevzusunu neredeyse aynı şeyleri yaşıyor 2,5 yıllık evliyim halen çözmüş değilim çözülecek gibide gözükmüyor birde çalıştığım için isteğim haftada birgün gitmek sıkıntı olmadan ama olmuyor .birazda erkeklik duyguları varya sözümü dinletirim gibi farklı düşünceleri oluyor bende anlayamıyorum çok ciddi tartışmalarda yaşadık bu konuda bana yaptığı stres ve sıkıntıyıda anlatamam sana şuan bile aklıma geldikçe deliriyorum ama bir gerçek var onlar annelerimizden daha kıymetli asla değiller ve bizim onların eşimiz olduğu ve hayatı paylaştığımızı bir yol bulup öğretmemiz gerek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?