- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
- 103
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Eşinin sana karşı duyguları nasıl anlayabiliyormusun?Görücü usülü evlendik. Evet ani bir kararla nişan oldu, nişanlılık kısa sürmedi ama..
8 ay nişanlı kaldık. Hissediyordum, ama geçiciymiş evlendiğimizden beri kaçıyorumNe kadar süre nişanlı kaldınız?
Çekim hissedemeyen evlenmeden öncede hissedemez. Bu sonradan olacak ya da sebepsiz bitecek bşy değil.
Nişanlıyken farketmediniz mi sevmediğinizi, bir çekim olmadığını?Seviyor beni, herhangi bir şüphem olmadı, sorun bende ben sevemiyorum
Evliliğe hazır değilmişim pişmanım çok pişmanım ya da aşık olarak evlenmek isterdim. Sebep bu olabilirTükenmişlik sendromu oluşmuş sanki
Yazık eşine henüz bir ay ve hiç birşeyden habersiz mutsuzsan eşine dile getir duygularını birlikte bir karar alınSeviyor beni, herhangi bir şüphem olmadı, sorun bende ben sevemiyorum
ayrı şehirlerdeydik arada görüşüyorduk maalesef anlama fırsatım olmadı belki deNişanlıyken farketmediniz mi sevmediğinizi, bir çekim olmadığını?
Evliliğe hazır değilmişim pişmanım çok pişmanım ya da aşık olarak evlenmek isterdim. Sebep bu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?