Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

1 ay da verilecek karar değil bu bence
Ilk zamanlar çoğu insana ben ne yaptım evlendim mi şimdi diye bir dank ediyor evlilik sorumlulugu size özel değil .
Başka biri yoksa aklınızda iyi düşünün .

ayrı şehirlerdeydik arada görüşüyorduk maalesef anlama fırsatım olmadı belki de
Üzüldüm sizin adınıza. Ama kurtarılabilir bir durum bence. Zamanla bir şeyleri paylaştıkça ona aşık olabilirsiniz. Eşinizin iyi yönlerini göz önüne alın hep. Ben boşanmanızı tavsiye etmem. Eşiniz iyi bir insanmış dediğinize göre. Aranızda ki çekim bir anlamda size bağlı. Terapiste gitmeniz sizin için iyi olabilir.

Yanlış ama ama neden evlendin emin olmadan? O adama da yazık depil mi? Kendini onun yerine koysan sen ne hissederdin? Biraz zaman vermeyi dene en azından. Belki yakından tanıdıkça bişeyler gelişir.

Bana böyle bişey olsa diye düşündümde..
Gururum onurum incinirdi.

Çok haklısınız. Beni şuan durduran şey onu kıracak olmak

Bence eşiniz iyi biriyse onu daha fazla oyalamayın. Çevre baskısından korkuyorsanız nişanlıyken de hissettiğiniz bu duygularınızı ötelemeyecektiniz ve evlenmeyecektiniz. Bu süreci ne kadar uzatırsanız o kadar kötü bir duruma bürünecek. Hem siz işkence çekeceksiniz istemediğiniz biri ile aynı evi paylaşarak hem de eşiniz sizi seviyorsa daha da bağlanacak ve onun için daha kırıcı olacak. Valla gözünüzü karartıp bitirmek en iyisi belli ki sizin düşünceleriniz olumluya dönmeyecek. Kötü bir durum ama birazcık olsa uğraşabiliyorsanız uğraşın yine de bu hissi yenmek için.

Ben bu çevre baskısından nefret ediyorum kızlar, ama artık herşeyi bırakıp gidesim var. Ailem bile yapma diyor, millet ne dermiş
Dul derlermiş

Çevre baskısı, mantığıma uyunca evet dedim
Hah işte madem mantığınla hareket ettin, mantığınla devam etmelisin o halde. En azından denemelisin. İyi bir adam diyorsun. Hak ediyor mu sence bu soğukluğu?

Üstelik baskısıyla evet dedirten o çevre boşanmak istemene ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…