- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Ama Evlilik çocuk oyuncağı değil ki.8 ay nişanlı kaldık. Hissediyordum, ama geçiciymiş evlendiğimizden beri kaçıyorum
Çok üzülüyorum bunu asla haketmiyorYazık eşine henüz bir ay ve hiç birşeyden habersiz mutsuzsan eşine dile getir duygularını birlikte bir karar alın
Yani bilemedim henüz çok yenisiniz belki boşluktasınız eğer düzeleceğine biraz olsun inanıyorsan çabala derim seviyormuşta eşinizÇok üzülüyorum bunu asla haketmiyor
Üzüldüm sizin adınıza. Ama kurtarılabilir bir durum bence. Zamanla bir şeyleri paylaştıkça ona aşık olabilirsiniz. Eşinizin iyi yönlerini göz önüne alın hep. Ben boşanmanızı tavsiye etmem. Eşiniz iyi bir insanmış dediğinize göre. Aranızda ki çekim bir anlamda size bağlı. Terapiste gitmeniz sizin için iyi olabilir.ayrı şehirlerdeydik arada görüşüyorduk maalesef anlama fırsatım olmadı belki de
Cinsellik hiç istemiyorum öpmek bile istemiyorum maalesefCok fevri davraniyorsunuz benim bi tanidigim esine bir senede zor alisti yani zaman istiyor boyle seyler
Esiniz ne diyor bu cinsellik konusuna daha bir ayliksiniz duzelirsiniz insallajCinsellik hiç istemiyorum öpmek bile istemiyorum maalesef
Neden evlendin kuzu?Çok teşekkür ederim kızlar zaman ayırıp yardımcı oluyorsunuz. Sorun şu cinsellik hiç istemiyorum arkadaş gibi görüyorum eşimi
Çok haklısınız. Beni şuan durduran şey onu kıracak olmakYanlış ama ama neden evlendin emin olmadan? O adama da yazık depil mi? Kendini onun yerine koysan sen ne hissederdin? Biraz zaman vermeyi dene en azından. Belki yakından tanıdıkça bişeyler gelişir.
Bana böyle bişey olsa diye düşündümde..
Gururum onurum incinirdi.
Çevre baskısı, mantığıma uyunca evet dedimNeden evlendin kuzu?
Cinsellik yaşamadınız miÇok teşekkür ederim kızlar zaman ayırıp yardımcı oluyorsunuz. Sorun şu cinsellik hiç istemiyorum arkadaş gibi görüyorum eşimi
Hayır yapamadımCinsellik yaşamadınız mi
Hah işte madem mantığınla hareket ettin, mantığınla devam etmelisin o halde. En azından denemelisin. İyi bir adam diyorsun. Hak ediyor mu sence bu soğukluğu?Çevre baskısı, mantığıma uyunca evet dedim
Haklısınız, çok kötü oldu keşke Nişanlıyken bitirseydimEvlilige hazir olmadan evlenmissin bence. Toplum baskisi sonucu herhalde. Mutlaka evlenmeliyim dusuncesi.
Evlenmeden once dusunecektin bunlari. 8 ay kisa bir sure degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?