- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Esinizle birlikte terapiste gidin o sizi cok seviyorsa onun icin bir sans verin ben istemiyorum artik demek esinize hakszlık olurEvliliğe hazır değilmişim pişmanım çok pişmanım ya da aşık olarak evlenmek isterdim. Sebep bu olabilir
Mantıkla devam edemiyorum mutlu olamıyorum.Hah işte madem mantığınla hareket ettin, mantığınla devam etmelisin o halde. En azından denemelisin. İyi bir adam diyorsun. Hak ediyor mu sence bu soğukluğu?
Üstelik baskısıyla evet dedirten o çevre boşanmak istemene ne diyecek?
nişanlı iken ufak tefek hiç mi yakınlaşmadınız o zaman nasıldı?Görücü usülü evlendik. Evet ani bir kararla nişan oldu, nişanlılık kısa sürmedi ama..
Evet evlilik düşünüyordum ama hazır olmak çok başka birşeymiş. Ya da aşık olduğum adamla evlenmek isterdimEski konuklarınıza bı göz gezdirdim. Çok kısa aralıklarla sürekli birilerinden hoşlandığınızdan,size gelen görüculerden bahsetmişsiniz. Acaba bu sizin karakteriniz olabilir mi birisinden hemen soğumak kimseyi tam olarak sevememek?
Bencillik değil mi peki bu? Eşinin yerinde olsaydım ve burda yazdıklarını okusaydım alay edilmiş hissederdim. Boşanmak istemezdim.Mantıkla devam edemiyorum mutlu olamıyorum.
yakınlaştık o zaman sorun yoktu.nişanlı iken ufak tefek hiç mi yakınlaşmadınız o zaman nasıldı?
eğer iyi idi ise biraz zamana bırakın ya da terapiste gidin
nazar göz de olabiliryakınlaştık o zaman sorun yoktu.
Bunu duyduktan sonra bence eşin senden boşanır ki haklı oyalama ozaman adamıÇok haklısınız. Beni şuan durduran şey onu kıracak olmak
Bu konuyu en önce eşinizle paylaşmanız gerekirdi. Cünkü onun duygulari ve size karsi umutlari yersiz büyüdükce büyüyor en azindan bu iyiligi esinize yapmalisiniz benceEvliliğe hazır değilmişim pişmanım çok pişmanım ya da aşık olarak evlenmek isterdim. Sebep bu olabilir
Nişanlılık olmuş ve duygusal his olmadığını nasıl anlamadınız ki??Merhaba kızlar, 1 aylık evliyim, eşim çok iyi bir insan, bana karşı hiç kötü bir hareketi olmadı, ama ona yakınlık kuramıyorum.. Şöyle;mesela cinsel anlamda hiç birşey hissetmiyorum. nişanlılık döneminde böyle değildi, ya da anlamadım. şimdi hiç istemiyorum birlikte olmayı.. Aslında şunu anladım duygusal olarak da birşey hissetmiyorum. Boşanmayı istiyorum fakat çevre baskısından korkuyorum. Kızlar ne olur bana bir yol gösterin
O zaman karşınızdaki insanı daha fazla oyalamayın benceHayır yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?