Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Evliliğe hazır değilmişim pişmanım çok pişmanım ya da aşık olarak evlenmek isterdim. Sebep bu olabilir
Esinizle birlikte terapiste gidin o sizi cok seviyorsa onun icin bir sans verin ben istemiyorum artik demek esinize hakszlık olur

Mantıkla devam edemiyorum mutlu olamıyorum.

Evet evlilik düşünüyordum ama hazır olmak çok başka birşeymiş. Ya da aşık olduğum adamla evlenmek isterdim

Evliliğe hazır değilmişim pişmanım çok pişmanım ya da aşık olarak evlenmek isterdim. Sebep bu olabilir
Bu konuyu en önce eşinizle paylaşmanız gerekirdi. Cünkü onun duygulari ve size karsi umutlari yersiz büyüdükce büyüyor en azindan bu iyiligi esinize yapmalisiniz bence

Adam 1 aydır ilişki yaşamayınca birşeydemiyor mu? 6ay bekle bari bu neyin acelesi? Son dakkaya kadar mantık uydu cekim oldu evlenince mi kayboldu? Adama üzüldüm sadece. Kararsızken eşya bile alınmazken başkasının günahına girmek olmuş bu resmen. Eğer kocan yapsaydı bunu eminim ortalığı yıkardın

Hemen hemen aynı durumdayız. Ben de cinsellik yaşamaksızın boşanma davamı açtım geçen hafta. Benim de 3 aylık evliliğim . Ama benim durumum biraz farklı eşimden yana ağır hakaret tehdite maruz kaldım. Hem aile hem bana karşı çok ağır ithamlar oldu. Dolayısıyla ben onun sesini duymaya dahi tahammül edemiyorum. Bunlara rağmen karşı tarafı boşanmaya çok ama çok zor ikna ettim. Kendisi boşanmayı kabul etti bakalım .
Senin de belli ki cinsellik bile olmamış tamamen sana göre işkence bir evlilik. Eşinle bir konuş bakalım tepkisi ne olacak. Yalnız ağır bir tepki de verebilir hazır ol. Erkekler boşanmayı kolay kabul etmiyorlar.Ki senin durumunda benim olayımda olduğu gibi Olaylar da yok anladığım kadarı ile. O nedenle eşin belki zorlaştıradabilir bilemiyorum onun kişiliğine de bağlı. Tabi dik durur kararlı olursan bir şekilde ikna olacaktır . Arada nafaka tazminat gibi talepler de olmazsa daha kolay olabilir .

Ilk bir ay bulutlar üzerinde uçuşacak duygular mı bekliyorsunuz?
O olmaz zaten.
Görücü usulü olmuş duygusal yakınlık için bile evlilik içinde zamana ihtiyacınız var.
Birbirinizi keşfedeceksiniz.
En az 6 ay aklınızda ayrılık olmadan eşinizin iyi tavırlarına karşılık vermeye çabalayın önce.
Olmuyorsa sonra olmuyor denir.

Nişanlılık olmuş ve duygusal his olmadığını nasıl anlamadınız ki??

Sanki bundan boşanıp başkasıyla evlenseniz "yok olmadı bu da değilmiş boşanmam lazım" diyeceksiniz gibi bi tavrınız var. Evlenmek öyle basit bir şey değil keza boşanmak da öyle. Ben de eşimle görücü usulü gibi tanıştım nişanlıyken farklı şehirlerdeydik ama seviyordum yani insan onu hissediyor eğer siz evlenene kadar kendi hislerinizi anlayamadıysanız problem sizde. Bir de evlenince daha çok sevdim tabi ama bu bir ayda olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…