• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Tabi canım bırde adamın hiç bir şeyden haberi yok. Düşünsenize kısa bir nişanlılıkta yok. Bır evlenıyorsun ne cınsellık ne öpme var. Sevgi bıle yok iki yabancı gibi bir ortam mevcut.
Bildiğim kadarıyla hakim bile süre tanıyor bu tarz boşanma davalarında. Bir de konu sahibi bana ne istediğini bilmiyor gibi geldi nedense bir anda milletin lafıyla evlenmiş 1 ay geçmiş hop boşanmaya karar vermiş falan

Adam sana kötü davransa kesin severdin. Ya da seni istemese kesin sen onu isterdin..Biraz macera ve entrika seviyorsun bence. Bu pek çok insanda var..Kendine kötü davranan kişiye nedense daha çok aşık olunuyor.Biraz çekici hale getirmeye çalış,güzel çekici parfümler falan alın yatak odanı renklendir özel konuları yani.. 1 ay kısa bir süre boşanmaya karar vermek için. Alışkanlık olmaya başlayınca sevmeyede başlarsın..

Şimdi ilk önce yaşınız kaç
Ve bu adamin tibi mi itici geliyor
Kötü mu davraniyor
Sizi iten nedir
Tam olarak neyi rahatsiz ediyor

Mesela ask diyorsunuzda aşık olup kanli bicakli ayrilan var
Asik olmak evlilik sürdürmekte etken degil
Bir de insanin davranisi tavri evliliğe isindirir sevdirir size olan ilgisi alakasi merhameti vsvs

Bu adamin ten rengimi vucut yapisi mi ne rahatsiz ediyor
Adam seviyormuş çokta iyiymiş anlamadım😑 Hadi adamın tipi kötü desek ısınamadı bla bla ee nişanlılıkta bunlar göz önünde değil miydi? Evlılıkte o eğlenceler alışverişler cezbettı çevresınde de evlenenler olduysa bence arkadaş özenıp evlendi. Olan adama oldu

Adam seviyormuş çokta iyiymiş anlamadım😑 Hadi adamın tipi kötü desek ısınamadı bla bla ee nişanlılıkta bunlar göz önünde değil miydi? Evlılıkte o eğlenceler alışverişler cezbettı çevresınde de evlenenler olduysa bence arkadaş özenıp evlendi. Olan adama oldu
Maalesef
Yakışıklı olsa nolur sabah aksam küfür etse

Nedense soğuk ve kayıtsız cevaplar veriyorsun.. aklında başkası varmı diye sorulmuş cevap yok. Emin ol boşanıncada neden boşandım diye dertleneceksin bu sefer,çünki ne istediğini bilmiyorsun. Açıkçası buradaki yorumlarda umrunda değil gibi..
Hatta bi ara kafa buluyor diye düşünmedim değil

Nedense soğuk ve kayıtsız cevaplar veriyorsun.. aklında başkası varmı diye sorulmuş cevap yok. Emin ol boşanıncada neden boşandım diye dertleneceksin bu sefer,çünki ne istediğini bilmiyorsun. Açıkçası buradaki yorumlarda umrunda değil gibi..
inanın umrumda tabi ki, sadece psikolojik olarak iyi değilim kafam çok karışık. Hepinizin yorumları benim için çok değerli kusura bakmayın öyle hissetirdiysem

inanın umrumda tabi ki, sadece psikolojik olarak iyi değilim kafam çok karışık. Hepinizin yorumları benim için çok değerli kusura bakmayın öyle hissetirdiysem
Mesela ne bekledin de bulamadın ya da eşin temizliğine dikkat eder mi ya da evde hareketleri nasıl sana karşı

Şöyle, genelde dikkat eder. Ama insanlık hali etmediği zaman gözüme batıyor itiyor sanki beni.
Insanlık halı sende afedersın hanı lazerli vs değilsen senıde bellı bır aşamaya kadar o halde görebılır. Sabahları kımse bı bıhter zıyagıl edasıyla kalkmıyordur. Yerı geliyor ağız suyu akar 😂 biraz aç kalsan ağzın kokar bla bla gıder yanı sız soğumak ıcın kendınızı dolduruyorsunuz

Insanlık halı sende afedersın hanı lazerli vs değilsen senıde bellı bır aşamaya kadar o halde görebılır. Sabahları kımse bı bıhter zıyagıl edasıyla kalkmıyordur. Yerı geliyor ağız suyu akar 😂 biraz aç kalsan ağzın kokar bla bla gıder yanı sız soğumak ıcın kendınızı dolduruyorsunuz
Olabilir, olumsuz nedenleri çoğaltıyorum belki de :KK43:

Ozaman aklında eskilerden kalma birimi var? Yani hiçmi birleşme olmadı? Birlikte film izlemekten,yemek yapmaktan,gezip tozmaktan hiçmi keyif almıyorsun?

Konu sahibi bak gerçekten seni anlamaya çalışıyorum. Sakın bedavadan konuştuğumu düşünme. 19 yaşında başımdan bir nişanlılık geçti. Annem o kadar baskı yaptı ki "evde kaldın artık bunu kaçırırsan başkasını bulamazsın" bile dedi. Ben de yaşım küçük biraz da salaktım heralde o zamanlar kabul ettim. Ama 3 ay zor dayandım. Çünkü istediğim, beklediğim o değildi. Sürekli de görüşmüyorduk yani şehir dışındaydı. Ailesi ve kendisi bana aşırı iyi davranıyordu ama yok işte olmuyordu. Yani sen 8 ayda nasıl anlamadın ona şaşırıyorum. Biraz ayakların yere bassın hiç bir evlilik öyle romantik komedi filmlerindeki gibi değil.

Back
X