Yeni evliyim boşanmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Guz_gelini

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
22
1
18
26
Merhaba hanımlar canım çok sıkkın o yüzden buraya yazmak istedim en başından anlatıyorum
Ben 20 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim 33 yaşında dış görünüş olarak ikimizde yaşınızı belli etmiyoruz tm denk duruyoruz yani ben ve eşim yaşa takılmadan evlendik mantık evliliği yaptık eşimde bende huy olarak çok takdir edilen insanlarız eşim 5 vakit namazında çok şükür nişanlıyken bu kadar iyi bir insan olmaz bu devirde deyip güvenip de evlendim eşime ama artık 3 ayda beni o kadar çok bezdirdi ki ne yapacağımı bilemez hale geldim bazen sanki hala bekarmış gibi rahat davranıyor bekar evine arkadaşlarına gidiyor gece geç geliyor eve neyse diyorum alışır zamanla ama alışamadı hala genelde çok umursamaz konuşur güzel konuş diye söylerim ama sen benim annem misin babam mısın deyip kestirip atar beni ha bide yeni evliyiz sohbet edip tanımak isityoru ama o sürekli eski ilişkilerinden bahseder ve ben bu konulardan rahatsız olduğumu milyonlarca kez söyledim yine aynı zevk alıyor sanki anlatmaktan eşim nişanlıyken de bu kadar umursamızdı ayrı şehirlerdeydik tüm nikah işlemlerini ben hallettim bide sonunda beceriksiz damgası yedim 1 hafta geç halloldu diye eşimin doğum gününde kargoyla hediyeler yoladım kendisi bana hiç bişey yapmadı doğru düzgün kutlamadı bile her neyse diyorum geçenlerde kendidilimle çiçek istedim ama henüz layık görüp almadı bile amacım çiçek değil tabi ki sadece değer gördüğümü hissetmek eşimin bana karşı ilgisizliğinden yoruldum artık yol yakınken boşanmak kendi hayatıma devam etmek istiyorum sayamadığım o kadar çok şey var ki daha 3 ayda bu duruma gelmemiz o kadar üzülüyorum o kadar çok ağladım ki tüm hayallerim umutlarım yıkıldı boşanmak kelimesini bu kadar erken kullanmak yerine keşke hiç evlenmeseydim diyorum nolur yardımcı olun ablalar...

Hangi kısmı mantığına yatmıştı peki? 20 yaşındaki kızın da mantığına kim güvendi bilemedim. Deli divane aşık olup evlendim desen aşktan gözü kör diyecem neyin mantığı yahu

Canım boşanma kelimesini hiç açmadan sakince isteklerini onun senden beklentilerini bir kez daha konuş. Sözünü dinlediği tanıdığın bir aile dostu gibi büyüğü varsa kadınların beklentisi nedir bir yol yordım göstersin. Allah yardımcın olsun canım. Kimi erkek sevgisini belli edemez acaba öyle bir şey mi desem bunu en iyi sen anlarsın.

Hangi kısmı mantığına yatmıştı peki? 20 yaşındaki kızın da mantığına kim güvendi bilemedim. Deli divane aşık olup evlendim desen aşktan gözü kör diyecem neyin mantığı yahu
Bu devirde namazında niyazında dürüst erkek zor dedim cahillik işte mutluluk onlarla değilmiş sadece düşünemedim başımda annem de yokki yol göstersin

20 yasında ne acelenız vardı 33 yasında adamla evlenmıssınız bırde
20 yasımdayken bebeydım ben suan 33 yasımdayım koca herıf olmus afedersınız . aılenız ananız babanız nasıl razı geldı bu ıse

Selaaam, öncelikle yaşın küçük, bunun dışında evlilik malesef bir oturma sürecinden geçer. Sen de o süreçtesin. Zor olacak ama o bunu hak ediyorsa ve direnebileceksen devam etmeni tavsiye ederim. Çünkü bu süreç bittikten sonra evliliğin güzel bir şey olduğunu anlayacaksın. Ben de çoook zorlu yollardan, yıllardan geçtim ama o bunu hak ettiği için devam ettim. Benzer şeyleri yaşadım hem kendisi hem ailesi tarafından değersiz olduğumu düşündüm. Ama ona onun ailesinin artık ben olduğumu da öğrettim. Bence biraz daha çabala 3 aylık bir süreçte verilecek bir karar değil bu güzellik. Kolaylıklar dilerim. Sevgiyle kal.

Bu devirde namazında niyazında dürüst erkek zor dedim cahillik işte mutluluk onlarla değilmiş sadece düşünemedim başımda annem de yokki yol göstersin
ahlak , namazla dinle gelen bir sey degil . bunu ögreninde bari bu evlilik bosa gitmemiş olsun

Namazına niyazina bakarak da evlilik garip degilmi canım ya tabiki oda önemli ama eşine kıymet vermekte islamda çok önemli namaz sadece allaha olan borcu

balik bastan kokmus zaten kardesim senin algilaman geç olmus neyse bu sıkıntıları yüzüne ciddi olduğunu söyle değismezse ayrilin yani canına yazik...

Demek ki neymiş namaz niyaz insan kriteri değilmiş, aslında evlenmeden sinyali vermiş, aranızda sevgi yok, saygı yok bitirmek en iyi karar.
Aklında bulunsun mantık evliliği diye bir şey yok, içinde hiç sevgi olmadan, saygı olmadan evlilik olmuyor, daha çok gençsin yeni bir hayat kurabilirsin, Allah gönlüne göre versin

20 yaşında yaşınızı belli etmiyorsunuz? 20 yaşında mantık evliliği yapıyorsunuz? Nikah işlemlerini siz hallediyorsunuz? Öküz Bey 5 vakit namaz kılıyor ve peşine günde 5 vakit eski ilişkilerinden bahsediyor? Bekar gibi takılıp geceleri geç geliyor? Üstüne huylarınız çok takdir ediliyor.. MaşaAllah. İkinizde zerre olgun değilsiniz. Size üzüldüm yaşınız genç. Çocuk kesinlikle yapmayın. Hatta yanınıza bile yaklaştırmayın. Kendine çeki düzen ver, bir kadına nasıl davranılır, eş nasıl olunur öğren sonra gel yanıma diyin. Belki.. Umarım adam olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…