Yeni evliyim boşanmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak benim olay çok büyük bana ailem bile boşa boşanma demiyor ne karar verirsen arkandayiz ama tutulacak tarafı da yok diyorlar, ailem bile boşa diyemezken, biz konu sahibine boşan diyemeyiz. Ne yaşadığını biz bilmiyoruz, bunu her şekilde karşılaştıracak o. En azından bnm tavsiyem arkana dönüp baktığında evet çabaladım ama olmadı diyecek kadar çaba göster! Göster ki içinde bir nebze belkin kalmasın bnm gibi...

20 yasindasin ve doğru düzgün tanımadan senden 13 yaş biriyle evlendin. Allah akıl fikir versin. Yazık ulkemizin kızlarına
Walla neye yazık biliyor musun ? Bu kızları yetiştiren ailelere yazık.cocuklara vermedikleri duyguları dışarıda arıyorlar, yetiştiremiyoruz malesef....

Sorumsuz,sizi değerli göstermeyen biri hakkında bu kadar iyi insan olmaz diye nasıl düşünebildiniZ orayıda anlamadım?

kadar çok şey var ki daha 3 ayda bu duruma gelmemiz o kadar üzülüyorum o
Siz üç ayda bu duruma gelmiş değilsiniz. Nişanlıyken görmüş ve kabul etmişsiniz. Balık baştan kokar demişler, her şey açık ve netmiş. Keşke nişanı atsaydınız daha kolay olurdu ayrılıp kopmak

Maaşallah eşiniz huy olarak çok takdir edilirmiş ya... Sizin galiba takdir anlayışınız dışarıdaki kişilere ayak üstü yapılan muamele ile sınırlıymış ki 3 ayda adam sizi takdirsiz bı şekilde bezdirmiş.
Bu size iyi bı tecrübe olsun, insanları takdir etmek için iyice tanımak gerek...
Namazla niyazla olsaydı bu işler etrafta muhteşem insanlar dolaşırdı.
Ayrıca bu devirde lafı bana çok ters geliyor, bu devirde baya baya ciddi şekilde namaz kılan insanlar dolu. Sizin cevreniz de yoksa değişik gelmiş olabilir.
Eşiniz eski sevgililerini anlatacak kadar da karısına karşı seviyesiz ayrıca.
Valla boşanın ya da boşanmayında eşiniz tam bi evlilik savıcı gibi... Hiç evlenilecek adam değilmiş.

Bu devirde namazında niyazında dürüst erkek zor dedim cahillik işte mutluluk onlarla değilmiş sadece düşünemedim başımda annem de yokki yol göstersin
Bu devirde çoğu gösteriş amaçlı namazında niyazında.... Karakterler narsist.... Dini eğitimden çok karakter analizi eğitimi olmalı artık... Ayrıca adam nişanlıyken gayet güzel kendini göstermiş.... 20 yaşında hem evlilik hem bide mantık evliliği.... Zararın neresinden dönersen kardır olayıyla önüne bakacaksın bu tecrübe ile... Bol şanslar...

İyi ki mantık evliliğiymiş.
Gerçi 20 yaşındaki mantık da bu kadar oluyor ablacım ne diyeyim.
Daha çok küçüksün ve yeni evlisin.
Düzeltmek adına terapistlerden faydalanın bari, her yolu denedikten sonra olmuyorsa boşan gitsin.

Arkadaşlar siz arkadaşı kendi hayat yasayisiniz gibi yorumluyorsunuz. Bu tip seçeneklere bakarak evlendiren aileler, kızlarının nisanlilari ile gezip, vakit geçirip birbirlerini tanımalarına izin vermiyorlar. Hayatın bir diğer gerçeği de bu yani görücü usulü denilen sadece belli zamanlar telefonda konuşulan tanıma süreci. Ne kadar tanıyabilir insan, paylaşım yok,zaman yok, vakit yok... Yok yani... Doğru yada yanlış ama tanıma kısıtlı ve göreceli oluyor kiminin şansına iyisi, kiminin şansına da imtihanı çıkıyor...

20 yaş ve mantık, aynı cümlede inandırıcı durmuyor bu bir.
ikincisi adamın beş vakit namaz kılması gereksiz bir ayrıntı olmuş.

20 yaşımda ilken
Üniversitedeydim
Çok şeker bir sevgilim vardı hatta
6 yıl sevgili olduk ama evlenmedim
Sen 33 yaşında koca adamda ne buldun
Bence de boşan
Önce bir gençliğini yaşa
aynı şekilde 20 yaşındayken dünyayı gezmek için deliren üniversiteyi bitirmeye çalışan ve açık ilişkide olan biriydim

Amin. Kesmeler bitmez hayatta.sıkma canini kardeş.bende hep derim simdiki aklım olsa falan ama bos iste

Bu devir de çok din muhabbeti yapandan korkacaksın. Taşlamayın beni inancım tam çok şükür. Ama ne gelirse hacı hocadan derler birde bununla ön plana çıkmaya çalışıyorsa sorun vardır.

20 yaşında mantık evliliği olmaz. Deli dolu çağımizdayiz ne mantığı? Yine de bosan demeyeceğim. Umarım bir oluru vardır. Hakkında en iyisi olsun

Anlıyorum sizi kendinize yakın buldunuz konu sahibini ve yaşadıklarınızı ama sizinki biraz konuyu sahiplenmek oldu. Kimse zorla evlendirmemiş konu sahibini. Kendi rızasıyla 20 yaşında evlenmiş elbette yetiştiği çevre, aile vb önemli faktörler. Nişanlıyken de görmüş davranışlarını ama evlenince düzelir demiş veya göz ardı etmiş. Saydığınız durumlar evet var ama bu konu için geçerli değil.

Evlilik kader den dir. Eşin namaz kılıyor ama iman ın farkına varamamış, allahın emirlerini idarak edemeyip, öğütlerinden ders çıkarmamış.. İbadeti yanlış anlamış, :) O yüzden kalbini ruhunu kibir kaplamış. Şuan EGO patlaması yaşıyor hiç birşey in farkında değil. Sabırlı olman gerekiyor olgunlaşmamış. Hemen aklına boşanmayı getirme sen olgunlaşa ki eşinide olgunlaştırasın rehberi sen olmalısın. Erkekler çocuk kalır malesef hala ergenlik döneminden. Boşanmak yerine bir aile terapisti ne gitseniz sizin için daha hayırlı olur.. Rabbim yuvanıza Mutluluk huzur versin.

Bende 20 yaşımda evlendim simdi 24 yaşındayım ikiz çocuklarım var ama başta bende zorluk çektim ailemden uzak yaşım küçük gezmeye tozmaya doyamadan ama şuan gayet mutluyuz cocuk olunca eşinin sohbetine gerek kalmiyo sanki butun zamanin cocuklarla geciyo cunku burdan erken evlenenlere diyolarya derdin neydi bunun dertle alakasi yok cahillik oluyo ama kimine guluyo kimine gulmuyo allah senin yardimcin olsun ben sana cocuk yap demiyorum bu durumda sakin yapma zaten ama biraz daha zaman ver derim

Bnmki ile benzettigim için yorumlamiyorum, siz bazı arkadaşlar senin yaşında şöyle böyle idik deyince, zaten sizin anlattığıniz bir hayatı olsa idi emin olun o yaşta evlenmez di ben onu anlatmaya çalışıyorum ama siz yanlış yerden baktınız herhalde. Birilerini haklı cikarmak çabasında değilim, yaşantıların farklı ilerlediğini anlatmaya çalıştım bu da sizin görüşünüzdür. Ki ben nişanlı iken gezdim, tanıma vaktim oldu ama olduğu gibi çıkmadı o ayrı mesele... Benle alakası yok yani okey?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…