- 21 Kasım 2017
- 29.131
- 127.005
- 598
- Konu Sahibi Guz_gelini
Ben bu anlattığınız ilişkide mantığın kırıntısını dahi göremedim. Hangi kafayla evlendiniz? Hem de yaş farkı olan bir akraba evliliği. Bu kadar mı yokluktaydınız anlamadım.Merhaba hanımlar canım çok sıkkın o yüzden buraya yazmak istedim en başından anlatıyorum
Ben 20 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim 33 yaşında dış görünüş olarak ikimizde yaşınızı belli etmiyoruz tm denk duruyoruz yani ben ve eşim yaşa takılmadan evlendik mantık evliliği yaptık eşimde bende huy olarak çok takdir edilen insanlarız eşim 5 vakit namazında çok şükür nişanlıyken bu kadar iyi bir insan olmaz bu devirde deyip güvenip de evlendim eşime ama artık 3 ayda beni o kadar çok bezdirdi ki ne yapacağımı bilemez hale geldim bazen sanki hala bekarmış gibi rahat davranıyor bekar evine arkadaşlarına gidiyor gece geç geliyor eve neyse diyorum alışır zamanla ama alışamadı hala genelde çok umursamaz konuşur güzel konuş diye söylerim ama sen benim annem misin babam mısın deyip kestirip atar beni ha bide yeni evliyiz sohbet edip tanımak isityoru ama o sürekli eski ilişkilerinden bahseder ve ben bu konulardan rahatsız olduğumu milyonlarca kez söyledim yine aynı zevk alıyor sanki anlatmaktan eşim nişanlıyken de bu kadar umursamızdı ayrı şehirlerdeydik tüm nikah işlemlerini ben hallettim bide sonunda beceriksiz damgası yedim 1 hafta geç halloldu diye eşimin doğum gününde kargoyla hediyeler yoladım kendisi bana hiç bişey yapmadı doğru düzgün kutlamadı bile her neyse diyorum geçenlerde kendidilimle çiçek istedim ama henüz layık görüp almadı bile amacım çiçek değil tabi ki sadece değer gördüğümü hissetmek eşimin bana karşı ilgisizliğinden yoruldum artık yol yakınken boşanmak kendi hayatıma devam etmek istiyorum sayamadığım o kadar çok şey var ki daha 3 ayda bu duruma gelmemiz o kadar üzülüyorum o kadar çok ağladım ki tüm hayallerim umutlarım yıkıldı boşanmak kelimesini bu kadar erken kullanmak yerine keşke hiç evlenmeseydim diyorum nolur yardımcı olun ablalar...
Lütfen korunun.