Sizi anlıyorum, yaşı oturmuş, namazlı niyazlı temiz bir adam diye evlenmişsiniz. Ama eşinizin profili çok uzak bundan.
yaşınız evet küçük ama evlilik yapılmayacak bir yaş da değil. Eşinizin iyi olmaması sizin suçunuz değil. Ama yaşınız küçük olduğu için değerlendirme kriterleriniz de Yüksek olamaz. 25 yaş ve üstü olsanız, çok daha farklı değerlendirirdiniz.
şöyle ki, insanlar 30 dan sonra bile evlenip boşanabiliyorlar. Her zaman akıl mantık da yürümüyor. Çok severek evlenip boşanıyorlar. İyi bir evlilik de sevmek evet çok güzel bir şey ama aşk da mutluluk için bir kıstas değil. Hatta yanlış kararlar almaya sebep olabiliyor. aşkı bulamadım diye üzülmeyin, aşkı bulan da ağlıyor kimi zaman.
şu durumda siz yine avantajlısınız, yaşınız henüz çok genç. Koca bir ömür var önünüzde. Size değer vermeyen bir adamla geçirerek heba etmenize gerek yok.
gözünüz erken açılmış, eşinizin davranışlarının yanlış olduğunu görebiliyorsunuz.
evlendim artık demeyin. çocuk olmadan hiçbir şey için geç değildir. Bir adam mutsuz ediyorsa, çocuk olduktan sonra da boşanıyor, bu sefer çok daha zorlanıyorsunuz.
kesinlikle çok iyi korunun.Bu işi eşinize bırakmayın. Ona güven olmaz, Erkek sonuçta, dikkat etmez ya da çocuk ister.
kazayla gebeliklerin çoğu evliliklerin ilk aylarında olur. Çünkü düzgün korunmayı bilmez çift. O yüzden önleminizi alın, doktora gidin öğrenin.
sonra eşinizi iyi değerlendirin. Biraz zaman tanıyın. İlk aylar cicim ayları değil, en zor aylar. Alışmak kolay değil. 1 sene içindeki hal hareketlerine bakın. Ve ona göre kararınızı verin. Sizi üzmekten çekinmeyen biri için gözyaşı dökmeye değmez.Siz herkesten daha değerlisiniz. Bunu unutmayın.