Yeni evliyim çok sıkılıyorum

Nedense, hani o "....... duası kabul olsa" falan diye bir atasözü vardı ya, o geldi aklıma.

Totomu kaldırmaya üşendiğim falan yok kursa yazıldım epilasyon kursuna belki yakınımda bir güzellik merkezine girerim diye burda pek iş imkani yok ya tekstile gireceksin ya markete kasiyer olcaksin ve bunlar hiç benlik değil bu kadar becerilerim varken ben gidipte kasiyer olmam o yüzden kafama göre rahat iş bulana kadar evdeyim ben çalışıpta öğretmen doktor olupta ne cahil olan insanlar gördüm o yüzden cahilliği evde oturmaya bağlamayın daha öncede çalıştım pastaneye girdim ama asla yapamadım çok yorucu ve bu ağrılarla dayanamadım çıktım gerçekten çok kalbim kırıldı yorumlara ben istemiyormuyum sosyallesim çalışayım para kazanayım ama olmuyor işte

Hayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyor
Böyle bir baş ağrıniz olması normal değil ki..

Gidip bir MR falan mı cektirseniz, durumu kroniktir diyip kabullenmek yerine?

Allah korusun çok ciddi olabilir. Bir yakinimin tanidiginin sık sık başı ağriyormuş kadın onemsememis aniden beyin kanamasindan vefat etti bir gün. Sizi korkutmak gibi olmasın ama hani böyle bir durumu kabullenip de hayatınıza devam etmeniz pek normal gelmedi.

Bütün gece uyumayan bi cocukla 1 gun ciksan 2.gune ne enerji kaliyo insan da nede istek.. cocukla oyle hergun kim çıkabiliyor ?cikan varsa valla ben sahsen takdir ediyorum ama benim bebegim biraz zor ve huysuz bi bebek ona zaman ayirmaktan oyle kendine pek bisey kalmiyo acikcasi. Yardim edebilecek destek olabilecek biride yok bulunduğum sehirde yani oyle cokta pembe tablolar cikmiyo ortaya cocuk olunca benim bahsetmek istedigim calismak insana bi alan kendine ait bi zaman dilimi yaratiyo ise gitmek icin bile yorulunsa bile bi ev ortamindan uzaklasma. Burda siz ettigim mevzu bu

Hanımefendi mahrumiyet bölgesinde veya köyde değil İstanbul’un bir ilçesinde yaşıyorsunuz. İnsanlar kaç saat yol çekip işe gidiyorlar. Bulunduğunuz mahalleden iş aramayı bırakırsanız belki bulabilirsiniz. Lisede çocuk gelişimi okumuşsunuz üniversite mezunu dahi değilsiniz, ne beceriniz var? Üniversite mezunları bile kasiyer olabiliyor gocunmuyor siz niye olamıyorsunuz? Kendinizi yüceltmek için de başkalarına kusur bulmayın. İstemiyorsunuz ki evde oturtursunuz. Sayfalardır çalışmamanız için haklı sebepler arayıp duruyorsunuz şimdi de ben istemiyor muyum oldu. Evet istemiyorsunuz

Girin bir işe çalışın ya hu, burada arkadaş bulamazsınız.

Tekrar gideceğim zaten bakalım bende başka şeylerden şüphe etmeye başladım

Siz prenses sendromu yasiyorsunuz bence her iş zor geliyor. Ne beceriniz var lise mezunusunuz onuda istemeyerek yapmissiniz zaten. Sanki lisans üstüne lisans yapmis gibi konusuyosunuz. Çalışan çalismayan cok arkadasim var calismayanlardan oturup bilgi aldigim cok konu olmustur biri yurt disi gezer bu yuzden dil bilgisi iyidir biri otlarla şifalarla ilgisi vardir biri ev esyalari donusturur kursta ögrendi oturup anlatcak şeyleri vardir. Simdi siz benim arkadasim olsaniz sizle ne konusabilirim ki ne paylasabilirim ev isi bende para getirme isi erkekte diyen bi kafa yapisi ne katabilir? Yada calismak zorunlu degil ama cocuk zorunlu diyen? Bilmiyorum bi kere gorussem ikinciye istemem insanlar size bunu anlatiyorlar siz anlamiyosunuz.

Öncelikle haddinizi bilin, zira iki katınız yaştayım size haddinizi bildirmekten çekinmem.
Koca eline bakıyorsunuz, bunun lamı cimi yok. 10 yıl sonra mesleksiz, 5 kuruşsuz nafaka dilenirken de diliniz böyle uzun olsun ama mutlaka :)

İnanın buranın köyden farkı yok gelin görün kasiyerlikten gocunduğum için değil yapamam diye istemiyorum kendimi yuceltmiyorum asla ben gerçekten çalışmak istiyorum ama yapamıyorum e ticaret yapmayı düşünüyorum sürekli yine evde olacağım yine sıkılacağım bilmiyorum burda kargo şirketi bile yok MNG var bitane oda anasının nikahında hergun gidip gelemem oraya elimde birsuru paketle imkansız lütfen dışardan bakıp yargilamayin lütfen artık kalbimi kırmayın zaten herkes kalbimi kırıyor sürekli gerçekten yapmayın artık

Size Burada çalışın diye yorum yapanlara kızıyorsunuz fakat haklılar. Sizin iyiliğiniz için söylüyorlar. Madem kronik baş ağrınız var. Çaresi için çok detaylı bir araştırma yapın. Farklı Dr. la gidin burada bir arkadaş söylemiş Hacamat iyi geliyor diyor araştırın soruşturun başka yöntemleri araştırın ve farklı tedavi yöntemleri deneyin. Madem kendi mesleğinizi yapmak istemiyorsanız Çok gençsiniz bu şekilde hayatınızı köreltmeyin kendinizi geliştirin. Kendinize bir meslek edinebileceğiniz kursa gidin. Dil kurslarına gidin yabancı bir dil öğrenin evde gittiğiniz kurslarla ilgili dersler çalışın araştırmalar yapın. Bol bol kitap okuyun. Böylelikle hem arkadaş edinmiş olursunuz hem kendinizi geliştirirsiniz hem de iş hayatına kendinizi hazırlamış olursunuz. Hayat ev işi yapmak evde koca beklemek evinin kadını çocuklarının annesi olmak demek değil hayat bunları yaparken bir kadının kendini geliştirmesi ufkunu açması Toplumda yerini belirlemesi Kendi ayaklarının üzerinde durması hayata karşı dimdik durması Kendine ve Eşine çocuklarına örnek bir kadın örnek bir eş örnek bir anne olmaktır hayat. Bunlarda bir kadın kendini geliştirdikçe olacak şeyler

Hayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyor
Çok yoğun migren atağı geçiren biri olarak çalışıyorum. Çalışmak güzeldir. Kendinize güveniniz artar her anlamda.

Makyaja yeteneğim var yemeğe yeteneğim var zamanında ya gastronomi ya güzellik okuyayim dedim annem gitti zorla beni çocuk gelişimine yazdırdı okuma hevesi denen birşey kalmadı şimdi kursa yazıldım ona gideceğim inaninki o konuştuğun arkadaşlarından daha çok bilgi verebilecek sana çok şey katacak bir insanım çünkü hiç kolay bı hayatım olmadı

Evet öyle ama yine de küçük de olsa çocuk çıkmak lazım çalışanların da dışarıdan bakıldığında güzel geliyor ama eve gelince yorgun argın bir de üstüne ev işi yemek oldukça zor

Kronik baş ağrım yüzünden cesaret edemiyorum migren sinüzitim var her Allah ın günü başım patlıyor iğne yaptırmaktan bıktım bu yüzden çalışamıyorum
Bas agrisi calismaya nasil engel olsun kardiyolojiye ya da nörolojiye git her gun igne olmak ne demek ? Cocugun olsun hamile kal ne igne ne agri kesici icebileceksin

Kafalar nasıl temiz ama :)

Gezmek değil derdim dertleşip arada bir kahve içebileceğim biri olsun başka birşey değil zaten gezmeyi çok sevmiyorum ağrilarim izin vermiyor

Dertleşmek dediğimiz eylemde de yüzeysel arkadaşlıklar iş görmez. Birlikte vakit geçirdiğiniz, birbirinizin hayatıma şahit olduğunuz insanlar ile ancak olabilir.

Ben kocama sonsuz güveniyorum diyenlerin konularıyla dolu burası, okuyun biraz isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…