• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim çok sıkılıyorum

Şuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok

O zaman sıkılmaya devam edin. Birde yarın öbür gün evlilikte sallantılar olursa bağımlı olmayan eşe hani. Zaman ne gösterir bilemeyiz değil mi? 😌
Eğer babadan da zengin olsanız dahi kendi kendine birşeyler yapan insanlara çok saygı duyulur kendi kazandığın para ile kendine yada başkasına birşey almak daha keyifli oluyor.

Ben kocama sonsuz güveniyorum ondan iyi bir insan tanımadım tanıyamamda onların kocası yaptı diye her koca yapcak diye bişey yok böyle dusunceksek evlenmeyelimde o zaman Allah korusun ilerde boşanirsakta zorunda kalırsam çalışırım elbett yapcak birşey yok ama şuan zorunda değilim ikimizin de sorumlulukları var ben ev işlerini yapıyorum o çalışıyor bu ağrılarla yeri geliyor ev işi bile yapamıyorum abartiyorum sanıyorsunuz yemin ederim abartmıyorum bahane etmiyorum benim sessiz sakin kendi halinde olacağım bir iş lazım oda çok zor yanı

Güvenin güvenin hayat daha uzuun. 😂😂

Hanımefendi mahrumiyet bölgesinde veya köyde değil İstanbul’un bir ilçesinde yaşıyorsunuz. İnsanlar kaç saat yol çekip işe gidiyorlar. Bulunduğunuz mahalleden iş aramayı bırakırsanız belki bulabilirsiniz. Lisede çocuk gelişimi okumuşsunuz üniversite mezunu dahi değilsiniz, ne beceriniz var? Üniversite mezunları bile kasiyer olabiliyor gocunmuyor siz niye olamıyorsunuz? Kendinizi yüceltmek için de başkalarına kusur bulmayın. İstemiyorsunuz ki evde oturtursunuz. Sayfalardır çalışmamanız için haklı sebepler arayıp duruyorsunuz şimdi de ben istemiyor muyum oldu. Evet istemiyorsunuz

Kasiyerlik yapacak acaba el hızlılığı, insanlarla iyi iletişim, matematik var mı acaba ki kasa emanet etsinler buna 😂
Ne becerisi var merak ettim yani milletin kılı tüyü almak dünyanın en basit işi bence biraz ten kıl yapısını bil dereceleri öğren falan 2 aylık eğitim gorse yeter sanırsın atom parçalayacak kapasite var hanım da. Öyle bir abartı.
Gelgelelim ünv bile üşenip okumamış.

Bakın onları anlıyorum sizin gibi yazsalar eyvallah ama saygı çerçevesi içinde yazmıyorlar yok koca parası yiyorsun yok cahilsin benim önüme o kadar fırsat geldiki evlenmeden önce annem sağolsun hiçbirseye izin vermedi spor salonunda dans hocaliğina cagirdilar bir antrenör kız futbol takımına çağırdı ben güzellik okumak istedim annem çocuk gelişime zorladı aşçıda olabilirdim ama yapamadım işte maalesef insanlar birşey bilmeden yargılıyor

Yapamadım yok canınız istememiş.

Evet bende öyle düşünüyorum cilt bakımı epilasyon kursuna yazıldım daha sonra makyözlüğe yazılacağım güzellik merkezinde çalışmayı planlıyorum beni çok yormaz başımı ağrıtmaz diye düşünüyorum ama ben bunları yapana kadar yine yalnız olacağım yanımda bı arkadaşim olsun dertleşelim destek olalım birbimize istiyorum bunun için yazdım ama terslediler hemen bakın ne kadar güzel yazmışsınız konuşmak değil konuşmayi bilmek önemli sözünü dile getirmişsiniz resmen tebrik ediyorum sizi gerçekten teşekkür ederim saygılı yaklaşımınız için

O işler daha yorucu sakin kafalı bir iş değil haftada sadece 1 gün izin. Tüm günün orda geçiyor emin olun orda da ağlar yığılıp kalırsınız 😌 çalışan arkadaşımdan biliyorum hizmet sektörü insanların full olduğu yerler de sağlam psikoloji gerektiriyor. 🫡

Bir psikoloğun dert gaz gibidir bulduğu boşluk kadar yayılır lafı var. Yani bizim durduğumuz yerden derdiniz ciddi görünmese de sizin için çok iç yaralayıcı bir sorun olabilir, o yüzden bunu dert etmenizi eleştirecek değilim. Ama benim de herkes gibi tavsiyem çalışmayı denemeniz olacak, çünkü hayatta maddi olarak kimseye muhtaç olmadığınızı hissedince gelen özgüvenle emin olun sosyalleşmeniz de kolaylaşacaktır. Baş ağrınız için bir uzmana gözüküp sosyal hayatınızı da etkilediğini ve günlük hayatınızı yaşayamadığınızı da anlatın ki doğru yardımı alabilin. Bir de ehliyetiniz yoksa belki sürücü kursuna yazılabilirsiniz, en küçük ilçelerde bile var. Hem sosyalleşirsiniz hem de kendinize bir katkınız olur. Bir de Telegramda sohbet grupları falan oluyor konuma göre, oraya bir bakın belki mahalle grubu falan vardır, kafanıza göre bir arkadaş denk gelir ya da mahallede aktiviteler vardır falan öğrenirsiniz.

Çocuk doğurun sizde başka potansiyel göremiyorum zira çalışın denmesine bin tane bahane dizmişsiniz . Çocuk olunca baş ağrılarınız diner merak etmeyin.

Şimdi de tatile geldiğim yerde eşimle denize gidip sonra da arkadaşlarla buluşup makara yapacağım siz de ev işi yapıp kocanızın eşek gibi para getirmesini beklerken internetten arkadaş ararsınız. Hayat farkı işte
Tek tatile giden sensin zaten🤣 sizden bı menfaatleri olmasa sizle buluşmazlar bile bu kafa varken sende saygısız dangalağın tekisin

Ne okumaya gonlunuz olmus ne calismaya su anda var.Ozel kurslara gidin arkadas edinmek icin tabi orda da yasitiniz bulabilirseniz.

Tek tatile giden sensin zaten🤣 sizden bı menfaatleri olmasa sizle buluşmazlar bile bu kafa varken sende saygısız dangalağın tekisin

Bu üslupla adam sizin kahrınızı zor çeker. Çok ilginç karaktersiniz. Hem hiç tanımadığı insanlarla arkadaş olmak istiyor hem insanların yıllarca tanıdığı insanlara laf ediyor geçmişi zaten ruhsal çalkantılı buna rağmen eşine de sonsuz güveniyor işin ilginci.
Kendisi tam bir menfaatçi eşi dahil herkes yeni tanışacağı arkadaşlar onun canı sıkılmasın diye ugraşmalı ,çalışmalı ,gönlünü hoş etmeli çok toksik.

Son düzenleme:
Bu üslupla adam sizin kahrınızı zor çeker. Çok ilginç karaktersiniz. Hem hiç tanımadığı insanlarla arkadaş olmak istiyor hem insanların yıllarca tanıdığı insanlara laf ediyor geçmişi zaten ruhsal çalkantılı buna rağmen eşine de sonsuz güveniyor işin ilginci.
Kendisi tam bir menfaatçi eşi dahil herkes yeni tanışacağı arkadaşlar onun canı sıkılmasın diye ugraşmalı ,çalışmalı gönlünü hoş etmeli çok toksik.
Zaten şu 8 sayfada neden hiç arkadaşı olmadığı netleşti..
Kim katlansın şu seviyesizliğe..

Ne kadar yazık bir hayatınız var, hiç gerçek arkadaşınız yok mu sizin, hepsi mi çorbacı?

Back
X