- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.008
- 248
- 29
- Konu Sahibi askeresiolmakk
-
Dayanamadı yorumlara bence.Aaa üyelik iptali edilmiş
O kadar hevesle yorum yapıyoruz sonra iptal ediliyorAaa üyelik iptali edilmiş
Suriye karışık yer nasıl gitsin oraya.Benim bildiğim Suriye görevleri çoğunlukla gönüllülük esaslıdır, bekar arkadaşlar borçlarını kapatmak için falan gider hatta bir tanesi sıra oluyor kura oluyor demiştiBen sizi anlıyorum ayda bir hafta olmasa tamam dersiniz ama 6 ay 1 yıl buna yürek mi dayanır. Eski erkek arkadaşım da astsubaydi bekar olduğu için dış karakoldan çıkış yasağı falan vardı onunda 1 yılda toplasanız 2 hafta falan yanyana durabilmisizdir. Ama o özlem duygusu, tutku çok güzel oluyordu,bir de onun tek sırdaşı bendim, güven duygusu vardı, bu da çok güzeldi. Ama bir daha o tarz bir ilişki yaşamak istemem. Sizin Suriye'ye gitme şansınız yok mu ? Eşinizin karakoldan çıkış yasağı var mı ? Ayda 1 hafta bile gitseniz size çok iyi gelecek. Ayda, 2 ayda bir de o gelse ,yıllık izin kullansa sayılı gün çabuk geçer yl Yalnızlıkta güzeldir kendinize vakit ayırdınız bolca
Gerçek olan şudur,bu meslek zordur bunu yaşamak her kadının harcı değildir..O kadar hevesle yorum yapıyoruz sonra iptal ediliyor
İyide Hanım ablacım bişey yazmadım ki bu kadar alınacak ne varDayanamadı yorumlara bence.
Pohpohlanmak istedi sadece,yoksa kötü yazan olmadı ki hiç.İyide Hanım ablacım bişey yazmadım ki bu kadar alınacak ne var
diğer üyelerle nerdeyse nerdeyse kılıçkalkan 🛡 cenk ediyoruz
Merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum çook çok büyük dertleri olanlar da var elbette okudukça derdimden utanıyorum ama anlatıp konuşup rahatlamak istedim. 2 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık bir sevgililik sürecimiz oldu ve farklı şehirlerde yaşıyorduk. Çok aşık olarak evlendik ve hala öyleyiz şükürler olsun. Ailesine bayılıyorum ve burada yazılanları görünce ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum. Görümcem kız kardeşim gibi, annesi babası, kuzenleri herkesle aramız çok çok iyi üzerime titriyorlar resmen hiçbir problem yok yani. Derdim eşimin mesleği. . Sevgililik ve nişanlılık dönemimizin yarısı tabiri caizse asker beklemekle geçti. Önce normal askerlik görevi, sonra mülakatlar sınavlar, 2 yıllık bir astsubaylık eğitimi anlayacağınız hep uzaktık. nişanlıyken eğitimi başladı ve batıda çok güzel bir şehire çıktı ilk görev yeri. Ancak evlenmemize yakın bir suriye görevlendirmesi ihtimali konuşulmaya başlandı. Evlendik, balayından döndük iki gün sonra suriyeye gitti. şuanda suriyede. Günde iki üç kez iki üç dakikalığına ancak telefonda konuşabiliyoruz. Gittiğinden beri bir kez görüntülü konuşabildik haftalar önceydi. Sürekli gergin, ben psikolojisini anlamaya sabır göstermeye çalışıyorum ama çok özlüyorum.. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım özlediğimi söylediğimde sen böyle yaparsan ben burda duramam güçlü ol diyor. Ailemden ve onun ailesinden uzak bir şehirdeyiz evde yalnızım bir kedi sahiplendim onunlaavunmaya çalışıyorum. 1 ay sonra kpss sınavım var ama aklım sürekli onda, yalnız kalmayı sevmeyen biriyim zaten normalde de ailem bi yere gitse evde yalnız kalsam oturup iki gün ağlardım. Şimdi hem çok yalnız hem de eksik hissediyorum.. Benzer durumda olan var mı? Bana bir akıl verin ne olur yoksa düşünüp durmaktan aklımı kaçıracağım
Gerçekten çok zor benim eşimde asker ve yılın 8 ayı gidiyor. Allah'tan çocuğum var onunla avunuyorum ama bir hastane işi alışveriş işi olduğunda Yada bir aile gördüğüm zaman çok zorlanıyorum ben onla olmak için evlendim ama onsuzum mesela ha alıştım evet ama gene arada bir koyuyorMerhaba kızlar, siteye yeni üye oldum çook çok büyük dertleri olanlar da var elbette okudukça derdimden utanıyorum ama anlatıp konuşup rahatlamak istedim. 2 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık bir sevgililik sürecimiz oldu ve farklı şehirlerde yaşıyorduk. Çok aşık olarak evlendik ve hala öyleyiz şükürler olsun. Ailesine bayılıyorum ve burada yazılanları görünce ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum. Görümcem kız kardeşim gibi, annesi babası, kuzenleri herkesle aramız çok çok iyi üzerime titriyorlar resmen hiçbir problem yok yani. Derdim eşimin mesleği. . Sevgililik ve nişanlılık dönemimizin yarısı tabiri caizse asker beklemekle geçti. Önce normal askerlik görevi, sonra mülakatlar sınavlar, 2 yıllık bir astsubaylık eğitimi anlayacağınız hep uzaktık. nişanlıyken eğitimi başladı ve batıda çok güzel bir şehire çıktı ilk görev yeri. Ancak evlenmemize yakın bir suriye görevlendirmesi ihtimali konuşulmaya başlandı. Evlendik, balayından döndük iki gün sonra suriyeye gitti. şuanda suriyede. Günde iki üç kez iki üç dakikalığına ancak telefonda konuşabiliyoruz. Gittiğinden beri bir kez görüntülü konuşabildik haftalar önceydi. Sürekli gergin, ben psikolojisini anlamaya sabır göstermeye çalışıyorum ama çok özlüyorum.. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım özlediğimi söylediğimde sen böyle yaparsan ben burda duramam güçlü ol diyor. Ailemden ve onun ailesinden uzak bir şehirdeyiz evde yalnızım bir kedi sahiplendim onunlaavunmaya çalışıyorum. 1 ay sonra kpss sınavım var ama aklım sürekli onda, yalnız kalmayı sevmeyen biriyim zaten normalde de ailem bi yere gitse evde yalnız kalsam oturup iki gün ağlardım. Şimdi hem çok yalnız hem de eksik hissediyorum.. Benzer durumda olan var mı? Bana bir akıl verin ne olur yoksa düşünüp durmaktan aklımı kaçıracağım
Konuyla alakasız Uganda'da yaşam şartları nasılmış?Allah sabır versin malesef beklemekle geciyor ömür psikolojisini saglıklı tutmanız lazım dusunmemeye calısın yeri gğvenliyse yemesi içmesi tamamsa gerisini dusunme. Benm esimde polis sevgiliyken dogudaydu zaten de 7 ylda 6 kere ayrıldık 2,3 ay olarak Uganda , sınır duvarı,Tunceli hendek,Nusaybin hendek ve 2 kez Suriye. Ne dogum gordu ne bebesinin büyüdüğünü. Dogumda yurtdısındaydı brinci dereceden yakının cenazesi olmadığıı surece izin vermiyorlardı gelmesine berbat bir surecti ama kendi basıma tüm zorlukların üstesinden geldim sorumluluklarım fazlaydı ama yapabildim hepsini kendi yagımda olgunlastım.önceleri büyük tepkiler veriyordum aglardım geceleri uyuyamazdm daha baska seyler kendimş cok ihmal ediyordum.psikoljim cok etlilenşyordu ve kendimi alısverişe vermekten evim esya yıgınına dondu tıkıs tımkıs onune ne gelirse alıyormusum sıkıntıdan . sımdı hele de cocuktan sonra aman sag gelsinde nereye giderse gitsin diyorum alısıyorsun yani yeter ki kötü haberi gelmesin. Allah korusun onları ve nicesini.
Kedi için lütfen ilerde bebek sahibi olursanız kediyi atmayın. Gercekten sahiplenin
Zaten eşin suriyede sende bu süreçte ailelerden birinin yanına geç , suriyede ne kadar kalıcak belli mi benzeri şeyler çevrende yaşandı sabırla beklediler yapıcak bişey yok iyi tarafından bak ki küçük bir çocukla ya da hamilelik döneminde yalnız kalmadın zaten sınavım var diyosun sende bu süreçte kariyerine odaklan sınavlarına çalışMerhaba kızlar, siteye yeni üye oldum çook çok büyük dertleri olanlar da var elbette okudukça derdimden utanıyorum ama anlatıp konuşup rahatlamak istedim. 2 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık bir sevgililik sürecimiz oldu ve farklı şehirlerde yaşıyorduk. Çok aşık olarak evlendik ve hala öyleyiz şükürler olsun. Ailesine bayılıyorum ve burada yazılanları görünce ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum. Görümcem kız kardeşim gibi, annesi babası, kuzenleri herkesle aramız çok çok iyi üzerime titriyorlar resmen hiçbir problem yok yani. Derdim eşimin mesleği. . Sevgililik ve nişanlılık dönemimizin yarısı tabiri caizse asker beklemekle geçti. Önce normal askerlik görevi, sonra mülakatlar sınavlar, 2 yıllık bir astsubaylık eğitimi anlayacağınız hep uzaktık. nişanlıyken eğitimi başladı ve batıda çok güzel bir şehire çıktı ilk görev yeri. Ancak evlenmemize yakın bir suriye görevlendirmesi ihtimali konuşulmaya başlandı. Evlendik, balayından döndük iki gün sonra suriyeye gitti. şuanda suriyede. Günde iki üç kez iki üç dakikalığına ancak telefonda konuşabiliyoruz. Gittiğinden beri bir kez görüntülü konuşabildik haftalar önceydi. Sürekli gergin, ben psikolojisini anlamaya sabır göstermeye çalışıyorum ama çok özlüyorum.. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım özlediğimi söylediğimde sen böyle yaparsan ben burda duramam güçlü ol diyor. Ailemden ve onun ailesinden uzak bir şehirdeyiz evde yalnızım bir kedi sahiplendim onunlaavunmaya çalışıyorum. 1 ay sonra kpss sınavım var ama aklım sürekli onda, yalnız kalmayı sevmeyen biriyim zaten normalde de ailem bi yere gitse evde yalnız kalsam oturup iki gün ağlardım. Şimdi hem çok yalnız hem de eksik hissediyorum.. Benzer durumda olan var mı? Bana bir akıl verin ne olur yoksa düşünüp durmaktan aklımı kaçıracağım
Valla bilmiyorum 3 aylık bir görevdi yemekleri kötüymüş 86 kg giden esim 3 ayda 74 kg geldi konsoloslukta calısıyorlardı elçi nereye giderse oraya gitmişler oyle ev hayatları vs yoktu elcinn konutunda kalıyorlardı. Sadec ebana muz kamişlarından yapılmış bir canta getirmişti 2019 da 25 TL ye almıştı bizim paramızla.sefil sefalet diyordu cok sıcak ve genelde kamıs gibi mantar evlerde yasıyorlar diyordu sokakta maymunlar geziyormus kimse kışt demiyormus Türkiye'nin sokak köpekleri gibi sokak maymunları varmıs ortalıktaKonuyla alakasız Uganda'da yaşam şartları nasılmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?