Maalesef olmuyor yapamixam galibaBak korkulacak gerçekten bişey yok bana öyle kötü anlattılar ki piskolojikmen etkileniyosun kızlık zarı bozulacak mi ya kan gelmesse korkusu aynısı bende de oldu hatta ilk olduğunda kan varmı diye ona baktım alkollü acı hiç hissetmiyosun zaten kendini bırak gerçekten gerisi geliyor böyle esinle sorunların bitmiyecek korkulacak hiç bişey yok bence alkol alıp dene ama sarhoş olunca ondan sonrası geliyor
Bence artık doktorla görüşmen lazım hem de psikologa al canım sen kafada bitirmişsin olmuyacagini böyle devam edersen gerçekten evliliğin iyiye gitmez inşallah atlatırsın yaparsınMaalesef olmuyor yapamixam galiba
Teşekkür ederim inşallah yaparım bende
Bak canım eğer bu düşüncede olursan gerçekten yapmak istesende yapamazsın zorlanırsın yaniMaalesef olmuyor yapamixam galiba
Çok teşekkür ederim korkumu yenicem yapicamBak canım eğer bu düşüncede olursan gerçekten yapmak istesende yapamazsın zorlanırsın yani
önce o düşünceden çıkıp kafanı toparlaman temizlenen gerek:)
Buradaki hanımların verdiği tavsiyeler gerçekten uyulacak tavsiyeler birisi işe yaramazsa diğeri kesin yarar bende 8 aylık evliyim ve ilk 5 ayımda bende senin gibiydim ve sonrasında bu platform ile tanıştım buna benzer yaşanmış hikayeler çok okudum bir çok tavsiyeye uymaya çalıştım ha ama uymaya çalışırken de kafamda hep yapıcam edicem kafasındaydım ve çok şükür yendim sonrasında zorlanmadım mı evet zorlandım ama bi zaman sonra da alışıyorsun zaten canım.
Yapamıcam deme yaparsın tabiki de Rabb’in seni ve tüm kadınları bu şekilde yarattı.
Korkulacak hiçbir şey yok inançlı birisindir sen gün içinde hep oku hep oku.
Bu arada dilatör ve ultrason jeli sipariş ver kadın doğum uzmanları bile alttan muayene ederken o jeli kullanıyor bende kullandım rahatllatı beni alışınca bırak sonra.
Dediğim gibi sakın vazgeçme:)
Şuan yapamadık halaMerhaba sonucunuz nedir aynı durumu kendimde yaşadım 1 senelik evliyim 1 ay boyunca ilişki yaşayamadık sanki duvar var ilerlemiyor gibiydi kendimi çok kasıyordum ömür boyu olmayacak gibi hissettim sonra biraz araştırdım kegel egzersizi yaptım ve dilator seti aldım kademe kademe yaptım 1 haftanin sonunda başarmıştım birde kayganlasitici kullandık
Canım öncelikle bunun adı vajinismus. Bu ilişkiye girme korkusu girememek. Ama bu aslnda tamamen psikolojik bir olay. İlk geceden aslnda her kadın korkar. Ama o anda korksan bile bunu yapman gerektiğinin farkındasın çünkü evliliğinin devamı çift tarafin mutluluğu için. İlk gün acı ağrı olur sonra geçer yani bu kadar korkmana gerek yok inan bana. Sonra zamanla ağrı sızı hicbisey olmicak. Eşin de çok haklı. Sonuçta onun da ihtiyacı var evet korkun olabilir anlıyorum ama ten tene temas evliliğin yapı taşı gibi bişey. Ve onunda rahatlamaya ihtiyacı var mutlaka. Sonuçta evlenince ilk günü bile erkekler iple çeken varlıklar yani ona da hak vermek lazım1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
Bende artık inanıyorum yapıcamBende ilk ve sonraki zamanlarda öyle bir kitliyordum ki asla olmayacak sanıyordum. Ama nasil bacaklarimi direk gibi kas kastı kasıyor resmen hiçbir şeye izin vermiyordum. Cok aşırı kanama olur diye korkuyordum. Asla yapamam dedim ama kayganlastiriciyla oldu. Bolca hem kendin hem eşine sürün tabi o bacakları nasil serbest bıraktım hiç hatırlamıyorum oldu birden. Hemen kanama cok mu diye kalktım bir damla bile yoktu. Sonraki ilişkilerde bir süre kayganlastiriciyla devam ettik . Sonra normale döndü. Bence yaparsınız demek tetiklediğiniz bişey varmış iftira attılar diyorsunuz belki ondan kaynaklı rahat olun bence olur .
Teşekkür ederim demek ki hepimiz yaşıyoruz bu sorunlarıCanım psikolojik destek alabilirsin bende evliliğimin ilk haftasinda yapamadım ki acı da oldu sadece başlangıç kısmı girdiğinde devamını getiremedim ilk başta sonra bu böyle olmayacak dedim acısa da devam ettirdim 2 senelik evliyim hala bazen ağrı oluyor kastigim zaman kasmazsam hiçbir şey olmuyor kayganlastirici ile deneyin mutlaka o biraz kolaylaştırıyor
Tabi ki canım yaşamayan yoktur yaşamadım diyenlere de aynen aynen diyip geç takma yani sadece seviye olarak düşük olabilirler mesela ben senin gibiydim bide öyle düşünTeşekkür ederim demek ki hepimiz yaşıyoruz bu sorunları
Tabiki biz güçlüyüz eminim yapacaksınTeşekkür ederim demek ki hepimiz yaşıyoruz bu sorunları
Bende artık inanıyorum yapıcam
Evet bende yaşadım ama sonra ben bunu yaptım yaptım yoksa zor dedim ve o gün oldu biraz alkolle hayatimda ilk defa alkol aldım sonrası geliyor zaten emin ol sen rahatlamaya başladığın zaman olursa Ağrı olmaz kanamada öyle abartılacak kadar gelmiyor az bişey oluyor rahat ol bence bugün yaparsın ben inanıyorumTeşekkür ederim demek ki hepimiz yaşıyoruz bu sorunları
Dilator aldınız mı?1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
Regliyim bitmesini bekliyorimEvet bende yaşadım ama sonra ben bunu yaptım yaptım yoksa zor dedim ve o gün oldu biraz alkolle hayatimda ilk defa alkol aldım sonrası geliyor zaten emin ol sen rahatlamaya başladığın zaman olursa Ağrı olmaz kanamada öyle abartılacak kadar gelmiyor az bişey oluyor rahat ol bence bugün yaparsın ben inanıyorum
Regliyim bitmesini bekliyorumYapacağım dediğin zaman bekleme gece uyuya kalmışım sabah gördüm mesajını , gece görseydim bugün o gün derdim. Madem geçti bugün o gün gerçekten yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?