- 8 Eylül 2021
- 1.221
- 390
- 73
sürekli bana iftira atmışlardı diyorsunuz diğer konunuzda da demiştiniz kimsede sormuyor. merak ettim ne iftirası atmışlardı sizeEvet bir de kan gelecek mu gelmeyecek mi diye stres oldum bir kere elimle oraya dokunmustum canım yanmıştı bozuldu mu bozulmadı mu diye kendimi çok yıprattım. Evlendikten sonra kan gelmezse va diye çok korktum galiba biraz bundanda gerildim ettim çünkü aklıma geldikçe yıllarca üzüldüm kendimi mahvettim. Doktora gitmeye bile cesaret edememistim bozuldu derse diye evlenip ilişkiye giremiyoruz diye doktora gittiğimde kizlik zarın duruyor dediğinde inanin dünyalar benim oldu bir de bana iftira da atmışlardı korkuyordum galiba bundan dolayı da strese girdim
Namusuma atmışlardısürekli bana iftira atmışlardı diyorsunuz diğer konunuzda da demiştiniz kimsede sormuyor. merak ettim ne iftirası atmışlardı size
sürekli bana iftira atmışlardı diyorsunuz diğer konunuzda da demiştiniz kimsede sormuyorEvet bir de kan gelecek mu gelmeyecek mi diye stres oldum bir kere elimle oraya dokunmustum canım yanmıştı bozuldu mu bozulmadı mu diye kendimi çok yıprattım. Evlendikten sonra kan gelmezse va diye çok korktum galiba biraz bundanda gerildim ettim çünkü aklıma geldikçe yıllarca üzüldüm kendimi mahvettim. Doktora gitmeye bile cesaret edememistim bozuldu derse diye evlenip ilişkiye giremiyoruz diye doktora gittiğimde kizlik zarın duruyor dediğinde inanin dünyalar benim oldu bir de bana iftira da atmışlardı korkuyordum galiba bundan dolayı da strese girdim
neden ki durduk yere namusunuza iftira atıyorlar. zaten namusunuza iftira attıklarını anladım da ne dediler işte o kısmı anlamadım. eski erkek arkadaşın benimle birlikte oldu filan mı dediNamusuma atmışlardı
Daha acı bile hissetmedim kizlik bozulmadigi içinKayganlaştırıcı kullanın acımaz
İlle de acı olacak kan gelecek diye beklemeyin.Son durumunuz nedir?Daha acı bile hissetmedim kizlik bozulmadigi için
Bende öyle oldum ama geçecek şuan piskolojikmen etkileniyosun banada çok dediler korkuttular ilk gün yapamadım sabah kalktım kendi kendime bugün oldu oldu bı daha yapamam diye bence bi doktordan yardım alman lazım düşünceyi kafandan sil korkulacak gibi değil alkol tavsiye ediyorum bence bu etkili olabilir kendini hep endeksledigin için cesaret edemiyosun yapamazsan doktora git 1.5 yıl az bi süre değil bu sefer Esin senden uzaklasacak1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
Acı olmuyor o kadar benim aci esigim dusukte bı yerim kanasa canım aşırı yanan biriyim ama gerçekten korkulacak bişey yok inşallah düzelir siniz duam sizinleDaha acı bile hissetmedim kizlik bozulmadigi için
Yaparsın bırak akışına alkol çok işe yarıyor ama ben sana diyeyim hayatımda hiç içmedim o gün içmiştim ben bacağımı kitliyodum vanismus sandım hatta kendimi geri çekilme bütün herşeyi yaptım ama sonra olunca bu muymus korktuğum şey millet abartıyor gerçektenUmarım aparatlara gerek kalmadan başarırım dua edin lütfen
İnşallah bende yaparımYaparsın bırak akışına alkol çok işe yarıyor ama ben sana diyeyim hayatımda hiç içmedim o gün içmiştim ben bacağımı kitliyodum vanismus sandım hatta kendimi geri çekilme bütün herşeyi yaptım ama sonra olunca bu muymus korktuğum şey millet abartıyor gerçekten
Çok teşekkür ederim izlicem inşallahİlk ilişkim hiç acılı olmadı kanamam da olmadı.Bence kadınlar arasındaki şöyle kanadı böyle acıdı anlatımlarıyla kadınlar birbirini tetikliyor.Kokum da yoktu tabum da yoktu.Banu Çiftçinin çok güzel bir YouTube videosu var kızlık zarıyla ilgili izleyin.Kafanizda ne kadar büyüttüğünüzü anlayacaksiniz
Ben de geçirdim bunu, vajinismus adı. Orada bir engel var gibi oluyor. Maalesef bizleri kızlık zarına asla zarar gelmemesi gerektiğine inandırarak büyüttükleri için, kendimizden çok kızlık zarımızı korumamız gerektiği öğretildiği için psikolojik olarak onu halen korumaya çalışıyoruz. Ya da eşimle birlikte olunca kan gelmezse, ya beni yanlış anlarsa, kan gelmezse çünkü kimbilir ne haltlar yedin oluyor, falancanın kızı şöyle olmuş, falancanın kızı böyle olmuş hikayeleri.. Küçük Emrah filmlerinde tecavüze uğrayan anneler kız kardeşler ve sevgililer cabası. Bunları niye izlettilerse bize.. Ve en kötüsü çocukken güvendiği kişilerce tacize uğrayanlar, dokunmak bile olsa.. Bunların sonucu bize psikolojik hastalık olarak dönüyor. Ben tedavi gördüm hem psikolojik ilaçsız, hem de vajinal çalışmalarla. Bunlarda kızlık zarı bozulmuyor. A bir de kızlık zarı öyle kolay bozulan bir şey de değilmiş.. Eşimle birliktelikte bozuldu ve canım öyle kocaman kocaman acımadı. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim. İlişkiden önce güzel bir duş alın, dua edin duşta. İnancınız nasılsa öyle. Ben iki rekat de namaz kıldım. Eşim de kıldı. Dua etti. En büyük şansım eşimdi. Eşin sabrı ve desteği çok önemli. İnşallah siz de aşarsınız. Etrafımda en yakınıma kadar dalga geçen de çok oldu, aaa nasıl yapamazsın şimdi olsa yaparım diye itici yorumlar.. Ve eklemek isterim ki cinsel birliktelik sadece erkekler için değil, biz kadınların da zevk aldığı ve ihtiyacı olduğu bir şey. Öyle ayıp mayıp değil yani.. Bizi, zarar gelecek korkuları hasta etti... Daha çok zarar gördük. Tedavi olduğum yer Nişantaşında Süleyman Eserdağ kliniğiydi. Biraz pahalı. Normal psikologlar da tedavi ediyorÇok teşekkür ederim izlicem inşallah
4 aylık evliyim ve ilk zamanlar bende aynısını yaşadım. Neredeyse 10 gün yapamadım. Gerçekten psikolojik. Kendini kasmadığın sürece çokta rahat giriyor. Önemli olan gevşemek ve acıyacak diye düşünmemek. Sonrası gerçekten çok kolay oluyor hatta neden yapamamışım diyorsun.1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
Çok teşekkür ederim yazdığınız yazılar beni o kadar duygulandırdı ki dediğiniz gibi hemen bozulmuyirmus ben acaba bozuldu mu diye hep korkardım bende bunun etkisi olduğunu düşünüyorum yapamamanin umarım bende başarırım çok teşekkür ederjmBen de geçirdim bunu, vajinismus adı. Orada bir engel var gibi oluyor. Maalesef bizleri kızlık zarına asla zarar gelmemesi gerektiğine inandırarak büyüttükleri için, kendimizden çok kızlık zarımızı korumamız gerektiği öğretildiği için psikolojik olarak onu halen korumaya çalışıyoruz. Ya da eşimle birlikte olunca kan gelmezse, ya beni yanlış anlarsa, kan gelmezse çünkü kimbilir ne haltlar yedin oluyor, falancanın kızı şöyle olmuş, falancanın kızı böyle olmuş hikayeleri.. Küçük Emrah filmlerinde tecavüze uğrayan anneler kız kardeşler ve sevgililer cabası. Bunları niye izlettilerse bize.. Ve en kötüsü çocukken güvendiği kişilerce tacize uğrayanlar, dokunmak bile olsa.. Bunların sonucu bize psikolojik hastalık olarak dönüyor. Ben tedavi gördüm hem psikolojik ilaçsız, hem de vajinal çalışmalarla. Bunlarda kızlık zarı bozulmuyor. A bir de kızlık zarı öyle kolay bozulan bir şey de değilmiş.. Eşimle birliktelikte bozuldu ve canım öyle kocaman kocaman acımadı. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim. İlişkiden önce güzel bir duş alın, dua edin duşta. İnancınız nasılsa öyle. Ben iki rekat de namaz kıldım. Eşim de kıldı. Dua etti. En büyük şansım eşimdi. Eşin sabrı ve desteği çok önemli. İnşallah siz de aşarsınız. Etrafımda en yakınıma kadar dalga geçen de çok oldu, aaa nasıl yapamazsın şimdi olsa yaparım diye itici yorumlar.. Ve eklemek isterim ki cinsel birliktelik sadece erkekler için değil, biz kadınların da zevk aldığı ve ihtiyacı olduğu bir şey. Öyle ayıp mayıp değil yani.. Bizi, zarar gelecek korkuları hasta etti... Daha çok zarar gördük. Tedavi olduğum yer Nişantaşında Süleyman Eserdağ kliniğiydi. Biraz pahalı. Normal psikologlar da tedavi ediyor
Kendinizi nasil gevsettjnjz o an olunca kalbim hızlı hızlı çarpıyor çok geriliyorum Penis ucuna gelipte girerken ne olacak canım aciyavak mi içim de ne hissetcem o kocaman şey nasıl girecek diye beynimde gözümün önüne geliyor ve kasiliyorum sonra devamı gelmiyor4 aylık evliyim ve ilk zamanlar bende aynısını yaşadım. Neredeyse 10 gün yapamadım. Gerçekten psikolojik. Kendini kasmadığın sürece çokta rahat giriyor. Önemli olan gevşemek ve acıyacak diye düşünmemek. Sonrası gerçekten çok kolay oluyor hatta neden yapamamışım diyorsun.
Bende aynı şekilde senin gibiydim ittiriyordum dokununca bile irkiliyordum ama hepsi psikolojik. Bebek yağı kullandık olana kadar. Hem daha rahat girmesini sağlıyor hemde canını fazla yakmıyor. Vücudunu eşinin rahatlatması lazım ve senin beyninde tamamen hazır olman lazım. Yapabilirsin, zor değil. Herkes yapıyor o şekilde düşün ve yaratılış bu girdikçe esniyor zaten esnedikçe açılma oluyor ve acı ortadan kalkıyor. Sadece ilk olduğunda ve bir sonrasında acı hissediyorsun. Sonrasında acımıyorKendinizi nasil gevsettjnjz o an olunca kalbim hızlı hızlı çarpıyor çok geriliyorum Penis ucuna gelipte girerken ne olacak canım aciyavak mi içim de ne hissetcem o kocaman şey nasıl girecek diye beynimde gözümün önüne geliyor ve kasiliyorum sonra devamı gelmiyor
Teşekkür ederim inşallah yaparım bendeBende aynı şekilde senin gibiydim ittiriyordum dokununca bile irkiliyordum ama hepsi psikolojik. Bebek yağı kullandık olana kadar. Hem daha rahat girmesini sağlıyor hemde canını fazla yakmıyor. Vücudunu eşinin rahatlatması lazım ve senin beyninde tamamen hazır olman lazım. Yapabilirsin, zor değil. Herkes yapıyor o şekilde düşün ve yaratılış bu girdikçe esniyor zaten esnedikçe açılma oluyor ve acı ortadan kalkıyor. Sadece ilk olduğunda ve bir sonrasında acı hissediyorsun. Sonrasında acımıyor
Bak korkulacak gerçekten bişey yok bana öyle kötü anlattılar ki piskolojikmen etkileniyosun kızlık zarı bozulacak mi ya kan gelmesse korkusu aynısı bende de oldu hatta ilk olduğunda kan varmı diye ona baktım alkollü acı hiç hissetmiyosun zaten kendini bırak gerçekten gerisi geliyor böyle esinle sorunların bitmiyecek korkulacak hiç bişey yok bence alkol alıp dene ama sarhoş olunca ondan sonrası geliyorİnşallah bende yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?