Yeni evliyim ve çok mutsuzum

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
33
Merhaba
Ben yeni üyeyim derdimi paylaşmak belki bir yol gösterirsiniz diye tecrübeleriniziden faydalanmak istedim 4 aylık evliyim pandemi zamanında çok zor şartlarda evlendim kısa sürede tanışıp evlendim herşey çok güzeldi taki evlendikten sonra haftanın 3 4 günü alkol alıp geç gelmelere başlayana kadar nisanliyken felanda içiyordu ama bana söz vermişti evlenince azaltacagim zamanında eve gidip geleceğim diye şimdide arkadaşlarimla takılmak benim hakkım ben ömrümü sana bağlayamam diyip içip eve çoğu geç geliyor geç dediğim bazen 9 buçuk arada bir 11i buluyor biz daha yeni evliyiz alkolü azalt dediğimde benden düşmanı yok dün gece yine içmişti beni dönüşte annemlerde aldı saat 12ye geliyordu dedim bu hafta iyi takıldın artık haftaya takilmazsin kıyameti kopardı evde üstünü başını yırttı uzun bi şemsiye vardı aldı onu kırdı.Babami aradım gel beni al diye çıktım aşağıda babamı bekledim babam yukarı cikicam konusucam onunla dedi.Ciktik eve kapıyı açtı ailemin yanında süt dökmüş kedi oldu kendini savunması da şu ben çok geç gelmiyorum arada bir içiyorum benimde Hakkim var takılmaya vs.
Neyse babam baya bir kızdı etti ona oda sesini çıkarmadı sadece benim abarttigimi belirtti
Çıkarken babam dedi kızım sen evinde kal anlasın evlilik kolay yıkılmaz babamın hatrına evliliğime bir şans daha vermeye çalışıyorum ama ben nasıl değiştireceğim alkolü azaltmiyor annem diyor ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin.babamlar gittikten sonra böyle olmuyor bosanacagiz dedi bende evet böyle olmuyor bosanalim dedim sabah erkenden evden çıktı gitti ama yüzüğünü takmıştı sesimi cikarmadim şuan konusmuyoruz
Eşim benden önce çok rahatmis ailesinin lafını hiç dinlememis sanırım ona evlilik ağır geldi sizce evlilikte alışma suresi olurmu.Alkolu nasıl biraktiracagim çok mu baskı yapıyorum bilmiyorum bir süre kendi halinemi biraksam hiç konuşmasam.ilk başta benim gibi sıkıntılar yaşayıp evliliği düzene oturan oldumu

Alkol sizin için problemse alkol kullanan adamla evlenmemeliydiniz. Alkol kullanan adamla evlendiyseniz dırdır etmeyeceksiniz. Ya da boşanacaksınız. Bunun orta yolu yok. Nasıl bıraktırırım kısmına güldüm sadece, niye bıraksın adam keyif aldığı bir şeyi?

Alkol sizin için problemse alkol kullanan adamla evlenmemeliydiniz. Alkol kullanan adamla evlendiyseniz dırdır etmeyeceksiniz. Ya da boşanacaksınız. Bunun orta yolu yok. Nasıl bıraktırırım kısmına güldüm sadece, niye bıraksın adam keyif aldığı bir şeyi?
Yeri gelince onunla bende içiyorum ama abartmadan sarhoş olunca çok sıkıntı yarattı bana ve söz vermişti azaltacagim diye

adam alkolü niye bıraksın?
neden ayak uyduramayacağınız insanlarla evleniyosunuz ki
siz belli ki kullanmıyosunuz
e sizinle paylaşabilse belki haftada 1 arkadaslarıyla bulusurdu
birbirinize uygun değilsiniz ikiniz de yanlış tercih yapmışsınız
Hayır yeri gelince bende onla içiyorum abartmadan ama o bana soz vermişti evlenince azaltacagim böyle olmayacak diye ben taammen bırak diye şart kosmadim ona ama azalt diyorum

Merhaba
Ben yeni üyeyim derdimi paylaşmak belki bir yol gösterirsiniz diye tecrübeleriniziden faydalanmak istedim 4 aylık evliyim pandemi zamanında çok zor şartlarda evlendim kısa sürede tanışıp evlendim herşey çok güzeldi taki evlendikten sonra haftanın 3 4 günü alkol alıp geç gelmelere başlayana kadar nisanliyken felanda içiyordu ama bana söz vermişti evlenince azaltacagim zamanında eve gidip geleceğim diye şimdide arkadaşlarimla takılmak benim hakkım ben ömrümü sana bağlayamam diyip içip eve çoğu geç geliyor geç dediğim bazen 9 buçuk arada bir 11i buluyor biz daha yeni evliyiz alkolü azalt dediğimde benden düşmanı yok dün gece yine içmişti beni dönüşte annemlerde aldı saat 12ye geliyordu dedim bu hafta iyi takıldın artık haftaya takilmazsin kıyameti kopardı evde üstünü başını yırttı uzun bi şemsiye vardı aldı onu kırdı.Babami aradım gel beni al diye çıktım aşağıda babamı bekledim babam yukarı cikicam konusucam onunla dedi.Ciktik eve kapıyı açtı ailemin yanında süt dökmüş kedi oldu kendini savunması da şu ben çok geç gelmiyorum arada bir içiyorum benimde Hakkim var takılmaya vs.
Neyse babam baya bir kızdı etti ona oda sesini çıkarmadı sadece benim abarttigimi belirtti
Çıkarken babam dedi kızım sen evinde kal anlasın evlilik kolay yıkılmaz babamın hatrına evliliğime bir şans daha vermeye çalışıyorum ama ben nasıl değiştireceğim alkolü azaltmiyor annem diyor ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin.babamlar gittikten sonra böyle olmuyor bosanacagiz dedi bende evet böyle olmuyor bosanalim dedim sabah erkenden evden çıktı gitti ama yüzüğünü takmıştı sesimi cikarmadim şuan konusmuyoruz
Eşim benden önce çok rahatmis ailesinin lafını hiç dinlememis sanırım ona evlilik ağır geldi sizce evlilikte alışma suresi olurmu.Alkolu nasıl biraktiracagim çok mu baskı yapıyorum bilmiyorum bir süre kendi halinemi biraksam hiç konuşmasam.ilk başta benim gibi sıkıntılar yaşayıp evliliği düzene oturan oldumu
Ben böyle bı konu okumustum durup durup aynı konuyu farklı üyeliklerle mi açıyorsunuz acaba

Ya da cogu hemcinsimiz kör sağır ve dilsiz olsa gerek aynı şeyleri başkaları da yaşıyorsa madem.

Ben böyle bı konu okumustum durup durup aynı konuyu farklı üyeliklerle mi açıyorsunuz acaba

Ya da cogu hemcinsimiz kör sağır ve dilsiz olsa gerek aynı şeyleri başkaları da yaşıyorsa madem.
Ben yeni üyeyim neden aynı konuyu açayım demekki yaşayanlar var umarım sizde birgün o yaşayanlardan olmazsınız insan evlenince ne yaşayacağını bazen bilemiyor karpul degilki seçip alalım Kelek çıksın vazgeçelim o an

Evlenince düzelirim diyen herkes yalan söyler. Evlenince düzelirim demesine nasıl kandınız hayret ettim.

Eşiniz değişmez. Alkolü azalmaz. Arkadaşlarıyla da takılıyorsa azaltmaz. Ya bunu hoş göreceksiniz ya da gideceksiniz anneniz çok doğru söylemiş. Adam neyse o. Size kendini farklı biri gibi de tanıtmamış. Görüp beğenip evlendiğiniz adam sonuçta bu. Hata etmişim diyorsanız boşanırsınız.

Merhaba
Evlendiğimizde benimkide aynıydı..evlendiğimizin ertesi günü çıktı arkadaşlarıyla gezmeye alkolde tüketiyordu su niyetine...kendi ailesi karışmamış hiçbir zaman...erkek adam içer mantığında cahil insanlar...birkaç ay böyle sürdü ama ben aileme yansıtmadım.onlara yansıtmak olayı farklı bir boyuta taşıyacaktı...ama aile binası olduğu için kavgalar maalesef hep aşikardı ve ailesi buna hep göz yumdu..
Bir süre hatta birkaç yıl böyle devam etti..çocuk oldu hayat telaşı derken azalttı...gezmeleride arkadaş çevreleride zamanla azaldı..şimdi sadece tatillerde içiyor yılda bir bazen iki kez..onada zaten müdahale etmiyorum beni ilgilendirmiyor.sonuçta içip içip bana zarar veren biri olmadı hiçbirzaman..aksine çakırkeyif daha sevecen oluyor
size tavsiyem,anneniz haklı ya boşanın yada eğer boşanmayacaksanız üstüne gitmeyin...siz üsteledikçe ters tepecektir..akışına bırakın ..bu arada çocuk yapmayın sakın sadece gözlemleyin...düzelmeye meyilli değilse o zaman etraflıca düşünüp bir karar verirsiniz

Hayat tarzlarınız farklı. Çok bir süre tanıyamadan evlenmissiniz özelliklede pandemide acele eder gibi. Simdi sonuclarına katlanıyorsunuz.
Adam alkolu bırakmaz. Biraz azalttığı ile kalır yine baslar yine baslar. Ama bırakmaz.

Neden kapsamlı tanımak yerine bunca acelelik? Bende alkol alıyorum ama cıkıp biri azalt derse ben o kisiyle yapamam. Neden yani bunca düsüncesizlik.

Evlendiğimizde benimkide aynıydı..evlendiğimizin ertesi günü çıktı arkadaşlarıyla gezmeye alkolde tüketiyordu su niyetine...kendi ailesi karışmamış hiçbir zaman...erkek adam içer mantığında cahil insanlar...birkaç ay böyle sürdü ama ben aileme yansıtmadım.onlara yansıtmak olayı farklı bir boyuta taşıyacaktı...ama aile binası olduğu için kavgalar maalesef hep aşikardı ve ailesi buna hep göz yumdu..
Bir süre hatta birkaç yıl böyle devam etti..çocuk oldu hayat telaşı derken azalttı...gezmeleride arkadaş çevreleride zamanla azaldı..şimdi sadece tatillerde içiyor yılda bir bazen iki kez..onada zaten müdahale etmiyorum beni ilgilendirmiyor.sonuçta içip içip bana zarar veren biri olmadı hiçbirzaman..aksine çakırkeyif daha sevecen oluyor
size tavsiyem,anneniz haklı ya boşanın yada eğer boşanmayacaksanız üstüne gitmeyin...siz üsteledikçe ters tepecektir..akışına bırakın ..bu arada çocuk yapmayın sakın sadece gözlemleyin...düzelmeye meyilli değilse o zaman etraflıca düşünüp bir karar verirsiniz
Haklısınız üstüne gittikçe dahada arttı dediğiniz gozlemleyecegim bana çocuk olunca böyle olmaz tabi demsiti laf arasında ama nisanliykende azaltacagim dediği için inanmıyorum bir sene kadar düşünmüyordum zaten çocuk benim hatam aileleri çok kattım sanırım araya ama içince bana küfür ediyor bana vurmasada etrafı kırıp psikolojik siddet gösteriyor diye korkumdan dün çağırdım babamı bundan sonra kavga etsede susup odaya cekilecegim sarhoş olduğunda kavga etmeyeceğim bir süre böyle deneyeceğim inşa llah sizinki gibi zamanla düzelir🙏🙏🙏🙏😓

dengesızlesıp tavrını kaybedecek kadar ıcmesını ıstemıyorsunuz sanırım yanı cok ıcınce sapıtıyorsun sıkıntı cıkarıyorsun lutfen dıkkatlı ıc demıssınız bu gayet makul bır ıstek kım kocası ıcsın sonrada gelsın hır gur kavga cıkarsın ısterkı kımse ıstemez edebıyle ıctı de yok mu dedınız sız de ona eslık edıyormussunuz zaten ama kendısı cozutmus

daha dıkkat edıcem soz deyıp sozunu tutmayan ınsanlardan hıc bır zaman haz etmem ,bencıl ınsanlardan da hıc haz etmem ,haz etmedıgım bır kocanız var, ben buradan haz edemedım sız nasıl hazmedeceksınız ne basedeceksınız bılmıyorum ...sımarık velet gıbı davranmaya devam etsın bakalım

arkadaslara katılıyorum cocuk konusuna dıkkat edın demısler bence de

Ben yeni üyeyim neden aynı konuyu açayım demekki yaşayanlar var umarım sizde birgün o yaşayanlardan olmazsınız insan evlenince ne yaşayacağını bazen bilemiyor karpul degilki seçip alalım Kelek çıksın vazgeçelim o an
ama bu da sacma oldu sımdı
bazı seylerdede bıle bıle lades yapmak derız ılla anlamak ıcın kavun karpuz olmasına gerek yok kısa surede tanısmıssınız ıctıgını ve dısarda takıldıgını bılıyorsunuz , evet bazı seylerı evlenınce anlarsınız ama burada adam en bastan sımarık ve umarsız tavırlarıyla kendısını bellı etmıs

soz verıp tutmaması buyuk sıkıntı ıctıgınde sıkıntı cıkarması buyuk problem sızde zaten bundan sıkayetcısınız annenız haklı ya bu deve gudulecek ya da bu dıyardan gıdılecek

Merhaba
Balık baştan kokar derler sizin eşinizin huyunun asla değişeceğini düşünmüyorum en baştan belliymiş zaten ne olduğu bile bile lades demişsiniz eşiniz resmen bağımlı arada takılmak değil bu kaldı ki size sürekli evde tek bırakması da doğru değil üstünü başını yırtmak da düzgün bir psikoloji de olmadığını gösteriyor malesef bunun bir sonra ki adımı şiddet olacaktır Allah korusun tabi ama hazır aileniz sizin arkaniz da duruyorken ve orta da çocuk da yokken hayatınızı kurtarın derim ben

Çabuk ve tanımadan evlenmişsiniz sanırım. Ama buna rağmen yok karpuz mu koklayarak alalım gibi bir şey yazmışsınız yukarıda...
Eşiniz içkiyi azaltabilir artıradabilir. Bunu tahmin edemeyiz. Bunun harici sizin yanınızda üstünü yırtması , babanız gelince pısması falan bilemedim yani. Çok sıkıntılı. Tek diyebileceğim çocuk yapmayın.

Back
X