Yeni evliyim ve çok mutsuzum

Belli ki ağır sinir problemleri var eşinizin şemsiye kırma falan. İlk ayda böyleyseniz üzgünüm ama ileriyi düşünmek istemiyorum. Umarım doğru bir karar verirsin yol yakınken.

Eşiniz alkolü bırakmazda azaltmaz da nasıl olsa evlendik ne yapabilir ki istediğim gibi gezer tozar içerim mantığında zaten içince sapıtan tiplerdense şiddet de uygular bugün şemsiyeye yarın size mazallah.madem kafasına göre takılacaksa niye evlenmişki sizinle

Son düzenleme:
ya şu cevabınız hoş değil. burada sürekli üyelik alıp aynı şeyleri yazan kişiler var. haliyle akla ilk bu geliyor aynı temalı konular yazılınca.

konunuza gelince de ya her akşam içki içilecek masa kurup bekleyeceksiniz, beraber içip siz dozu tutturacaksınız ya böyle kabul edeceksiniz yada ayrılacaksınız.
üzgünüm ama alkol, sigara gibi konularda başkalarının demesi genelde ters tepiyor. o yüzden daha da inada bindiriyor olabilir.

Arkadaşlar söylemiş zaten eşiniz keyif aldığı birşeyi bırakmak istemez . Keşke evlenmeseydiniz . Neyse olan olmuş artık ama ben bu saatten sonra düzelme olacagini düşünmüyorum . Alkole karşı değilim ama haftada dört gün bana bile çok geldi . Bunu çekmek zorunda değilsiniz . Yol yakınken dönmek daha mantıklı .

ben sizi cok ıyı anlıyorum. sizinle oturup ıcmez. evde sofra hazırlasanız cuma aksamı sızınle ıcse cumartesi yıne dısarı gıdıcek. benım babam bu. 30 yıldır aynı, ama sız annem degılsınız olmayında. ben degıseceğını sanmıyorum pek. uzulerek soyluyorum. alkol degıl bu olay, olay keyıfcı olması ark ıle takılmayı sevmesi. sizinle gezip tozsa bıle yıne gıdıcektır. bı deneyın alkol alıyorsanız evde ortam fılan hazırlayın. eve tasımaya calısın o ortamı. bakalım yıyor mu ıcıyorsanız sevıyorsanız tabi. nebılıyım bı sise sarap alıp ustune ıkı uc bıra koyarsınız guzel guzel konusup gıtme hayatım tek basıma ozluyorum senı vs . babam kac yasına geldi vazgecıremedık. annem ne yapsa olmadı. belkı zamanla oturtur, deneyın bıseyler babanız da haklı kolay da yıkılmamalı. bıde en onemlısı suan cocuk yapmayın.

Yooo gayet seçip alabilirmişsiniz, adamın içki içtiğini, arkadaş ortamı olduğunu biliyormuşsunuz. Siz bile isteye “söz verdi” diye evlenmişsiniz, riske girmişsiniz.

Alkolizm ha denilince bırakılabilecek birşey degil. Aman çocuk mocuk yapmayın sakın düzelir kafasıyla

Eşinin plaka da 61 galiba baştan biliyormuşsun içtiğini bu sürpriz olmamış şimdi rahatsizsan çocuk olmadan ne yapacağına karar ver 4 aylık evlilikte bu cümlelerini kullanan adamla ömür geçirebilir misin ? Ama bu tarz konularda baskı yasakları tatlı yapar yani siz usteledikce inatlasir tavsiyem kısasa kısas yapın sizde ki arkadaşlarınızla alemlere akın :) tepkisini ölçün

Ben de alkol içiyorum. Kızlarla çıkıp dağıttığımız da oluyor. Zaten çalışan insan haftada birkaç gün işten sonra kafa boşaltmaya ihtiyaç duyuyor. Karşımdaki insan bırak dese bırakmam, neden bırakayım? Bu kadar hassasiyetiniz varsa neden alkol alan bir adamla evlendiniz? Yapamayacak gibi duruyorsunuz, çocuk yapmayın sakın. Bir süre şans verin, sizi mutlu etmiyorsa boşanın.

Alkol bağımlılık ya ben onu asla sevemedim. Allah yardımcın olsunn

nisanliyken felanda içiyordu
Bile bile evlenmişsiniz ne denir? Kendi bakış açımıza, yaşantımıza uygun kişilerle evlenilmeli, evlendikten sonra değiştiririm kafası çok yanlış.
Alkol, sigara kırmızı çizgim mesela ben evlenmezdim böyle biriyle.

Coluk cocuk yapma..
Deve gutmek eskide kalmış. .

Bosanin derim.Dort aylık evlilik şuan en güzel zamanlarinizi yaşamanız lazım beyefendi hala idrak edememiş evliliği.

Evlenince düzelir diye evlilik yapilırmi hic . Ben alkol sigara kullanmiyorum kullanan biriylede evlenmedim. Ama kullansaydım kullanan birini tercih ederdim. hayatimin en güzel zamanlarını kimseyi değiştirmekle geçiremem. Hem o değişmek istiyormu bakalım.

Yine bir köprüyü geçtikten sonra ben istediğim kıvama getiririm meselesi. Adamın ne olduğu belliymiş, bence siz bu şekilde yaşamaya devam edeceksiniz. Düzelme ihtimali asla yok. Yerinizde olsam bari yol yakınken dönerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…