Yeni Evliyim ve her şeyi mahvettim..

Evet eşim ama inanın nişanlıyken daha az çekiniyordum ondan bu olay ilişkimizi sarstı resmen gideli 2 saat oldu insan bi arar olmadı mesaj atar Arkadaşlarım yeni evlendiklerinde eşlerinden bahsedince çok Hoşuma giderdi şimdi onları kıskanır oldum
Sen ona msj at sen onu ara. O suan seni hatali gordugu ic8n senden adimlar bekliyordur ki haksiz da sayilmaz. Suan insallah tum sıkıntıların gecmis bir sekilde esine sımsıkı sarilmis uyuyor olursun. Hersey gonlunce olsun.

Özür diledim bana sapık muamelesi yaptın resmen dedi tamam dedi ama çok soğuk bana
tamam fena saçmalamışsınızda , eşinizde bir iki trip atıp normale dönmeye çalışsa iyi olurmuş, hani bana gerginlikten öyle söylediniz gibi geldi, ilk zamanlarda çoğu kadın zevk alamaz zaten :KK66:

ah yeni evli halleri : )

güzelce giyin süslen. ona onu çok sevdiğini ama korktuğunu söyle. tabi korktuğumu söylerken çok kaba davrandığını da ekle. özür dile.
ileride kavga edince bundan daha fenası olacak. küsecek ve günlerce konuşmayacak. buna izin verme sakın. konuşup meseleyi bi yere bağlamaya çalış. bağlamasanız da küs kalmasına izin verme. yoksa aranız giderek soğur.
maşallah Allah bozmasın iyi bi adamla evlenmişsin. ama biraz kaprisli. kaprisli olması fena.

benim "eski" kocam ben korkunca. dötünü dönüp yatmıştı : ) o zaman çok kırılmıştım. şimdi olsa gelinlik tüylü terliğimle o içindeki öküzü öldürene kadar pataklardım kesinlikle.

Bence de konu fake. Değilse de durum enteresan. O kadar anlayışlı bir adam illaki ilk seferin zor olduğu hakkında da fikri vardır ve bu kadar trip atmaz. İkincisi bir kaç günlük evli, akşama kadar burada. Ben yeni evlensem pc'yi bile açmazdım eşimle vakit geçirirdim. Evde yok nöbet falan demiş, evde olmasa bile onun için bir şeyler yapar, yeni evimle meşgul olurdum. Çoğu kadın ilk kez eşiyle birlikte oluyor ama iç güdüsel olarak gönlünü almak için neler yapacağını bilir. Ne yapsam diye bu kadar buraya soracağına nete ne yazsan cevabı çıkar. Kocanın soğuması ayrı bir enteresan. Cinsellik için mi evlendiniz ki en ufacık şeyde kırılıp tüm günlerinizi mahvediyorsunuz. Benim sevgilim olsa bir senede bekler, hele ki evlenicez benden ayrı yatacak, durduk yere dümdüz sövsem yine yapmaz bu günlerimiz geri gelmeyecek der. Eğer konu gerçekse söylüyorum şimdiden pireyi deve yaparsa yandın, on sene sonra bir hafta küs kalırsınız aynı evde.

Eşiniz normal karşılamalı bu durumu insan zaten stresli oluyo..onunla otur stresli olduğundan bahset duygu durumundan bahset anlayış gösterir ozaman kendinide üzme kasma rahat bırak kendini .

Arkadasım bence ıkınızde buyutmussunuz bu durumu nısanlıyken hıcmı yakınlasmadınız?
Nısanlılıkd onemım cok guzel demıssın hangı ılıskıde cınsellık olmuyorkı bu '' bırlesme '' degıl.
On konusma... Ön seanslar ..alışma Alıştırma opusurken yakınlasma vs...
Ama haklısın oyle olmuyor ... o farklı ama ıcınde bıryerde senınde onu ıstemen normal olan ....
Sankı sen onu ıstemıyormussun gıbı olmus.

Arkadasım bence ıkınızde buyutmussunuz bu durumu nısanlıyken hıcmı yakınlasmadınız?
Nısanlılıkd onemım cok guzel demıssın hangı ılıskıde cınsellık olmuyorkı bu '' bırlesme '' degıl.
On konusma... Ön seanslar ..alışma Alıştırma opusurken yakınlasma vs...
Ama haklısın oyle olmuyor ... o farklı ama ıcınde bıryerde senınde onu ıstemen normal olan ....
Sankı sen onu ıstemıyormussun gıbı olmus.
nickindeki resim çok şekermiş
konu sahibi akşam ne oldu acaba

valla bizde 3 ay yapamadık ama sonunda başardık.eşim çok anlayışlıydı.zamana bırak eşinin sevdigi ymekleri yap masaj yap akşamada akışa bırak canım gitsin :)

Kızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım

Bu adamı tebrik etmek istiyorum izninle.
Gülümsedim valla helal olsun çok doğru tepki vermiş adam :D

Aynı şeyi erkek yapsa, odun, öküz, kadın ruhundan anlamayan adam yaftasını yapıştırırdık, hemcinsimize karşı ne kadar da kibarız oysa :KK14:

bizde evlendiğimizde ilk 3 gün yapamadık, eşim çok anlayışlıydı ama her geçen saatte yüzü düşmeye mutsuz olmaya başladığını farkettim, ve her ilişki denemesi sırasında kendimi biraz daha rahatlattım ve 3. gün bu sorundan kurtulduk adam tekrar gülümsemeye ışıldamaya başladı... hemen kocanın gönlünü almaya bak ve kendini rahatlatmaya çalış bir-iki güne halledersiniz inş ondan sonra herşeyi unutacaksınız zaten cicim aylarını da bolca mutlulukla geçiriceksiniz :oops::KK49:

Resmen birir de kurtulayim demeye getirmissin adamda kendini sapik gibi hissetmis. Ozur dilemelisin

Back
X