Yeni Evliyim ve her şeyi mahvettim..

Noldu sonuca ulaşabıldınız mı mrk ettım ;)))
Bu kadar kasmanıza gerek yok kı guzel bır on sevısme, kafayı bosaltma ve vajınada yeterı kadar ıslaklık olduktan sonra hıssedecegınız acı sn lık bısı , sonrası tamamen zevk ;)
bu bakırelık-ılk gece-gerdek olayları kafada cok buyutuluyor bence...
hem o kadar yorgunluk-ustune stres varken ılk gece ılla olacak takıntısı nıye kıme ne ıspatlıyorsunuz kı?
kendınızı ne zaman hazır hıssedersınız, o zaman olmalı bence..

Bastırılmış cinselliğin bir örneği daha... İkiniz de çocuksunuz, zamanla büyürsünüz deee, bu yaşlarınızı zor bulursunuz..
İlk defa yaşadığın için kasılman normal ama onun bunu alttan alıp seni gevşetmeye çalışmaması normal değil...
Evlendin artık, cinselliği yaşamanız doğal ve son derece ahlaki... Kendini bırakmaman normal değil, onun da senin bu tavrın neticesinde kendisini sapıkmış gibi hissetmesi normal... yani bunu oturup konuşun, büyüyün artık, kendinizi hazırlayıp da işe girişin bir de... :)

Ben de eşime öyle şeyler demişimdir. Vajinismusumsu hallerim geçene kadar. İlk 3 4 ay böyle şeyler yaşaman normal. İlk denemede sevişebilen var mı ben çok merak ediyorum. Benim çok uzun ve yorucu bir sürecim olmuştu.

Ben de eşime öyle şeyler demişimdir. Vajinismusumsu hallerim geçene kadar. İlk 3 4 ay böyle şeyler yaşaman normal. İlk denemede sevişebilen var mı ben çok merak ediyorum. Benim çok uzun ve yorucu bir sürecim olmuştu.
Bu yorumdan sonra kendümü bi tuhaf hissettim..ben hic sorun yasamadim, azginmiyim ben ecebaa :))))

Ya ben kendimi hic sartlamadim, hatta akrabalarimdan senelerce vajinamus olanlar vardi ve bekarligim bu hikayelerle gecti..

hersey dusuncede bitiyor, evlenmeden once tanismadigim bi duyguydu benimde ama dedimki sartlamicam kendimi, herkesin agri eşiği farkli..iyiki böyle olgun düşünmüsum..sorunsuz stressiz bi balayi gecirdim..

Bu yorumdan sonra kendümü bi tuhaf hissettim..ben hic sorun yasamadim, azginmiyim ben ecebaa :))))

Ya ben kendimi hic sartlamadim, hatta akrabalarimdan senelerce vajinamus olanlar vardi ve bekarligim bu hikayelerle gecti..

hersey dusuncede bitiyor, evlenmeden once tanismadigim bi duyguydu benimde ama dedimki sartlamicam kendimi, herkesin agri eşiği farkli..iyiki böyle olgun düşünmüsum..sorunsuz stressiz bi balayi gecirdim..

Ben de şartlamadım aslında bilyo musun. Eşimle evlenmeden önce 4 yıl beraberdik. Evlenmeden önce oldu ilk deneyimim. Yapamadım yani kafa yapım ne kadar rahat olsa da ben her şeyden iğrenirim. Temizliğe çok takıktı . İğrendim biraz galiba :( ve benim vajinam kapalı diye tutturmuştum. Jinekologa gittim. İkna etti beni herkes gibi olduğuma sonra biraz daha rahatladım. Ay hep psikolojik galiba :)

Back
X