- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
Cok tanidik geldi Bu Bana...Konuştum sürekli gidicez diyor burdan. Gece tartıştık babası beni sevmiyormuş,başlarda cocuklar burda kalsinlar dediğinde pek yanaşmadıģım için. Bana yalnz kalma sıkılma cocuklar gelsin diyordu. Ben de böyle iyiyim sıkılmyorm seviyorm ben yalnızlığı dediğimden beri belli ki bendn soğumuş. Eşim dün itiraf etti babasına göre ben her an cekip gidicek biriymişm,zorlukları kaldiramiyormuşm ve eğlenceme düşkünmüsm.. Evlendigimden beri ne eğlencesi yapmışsam artk.. Ama suç benim her geldiklerinde pastalar börekler yapıp verdim diye yemeğe çağırıyordm diye gercekten suclu benim.
Kp oglunun aklina yer etmeye balsamisch bile, siz ayrilsaniz Sebebi direk Sen olacaksin cünkü Sen zaten gitmeye meyillisin gözlerinde.
Yumusak davranma!hayir demesini bil! Bisey dediklerinde sana cevabi Aninda ver, iki gün sonra degil. Yani onlarda sende kalsinlar dediklerinde Ben müsait degilim de hatta Güler yüzle lag sok, sonra Ben ne dedimki demesi daha inandirici olur. Su hayatta Sen ne istedigini söylemezsen baskalarinin isteklerine Göre yasarsin. Birazda esine cilve yap o sülalesinin yanında olmasından rahatsız olsun