Ben de evlenip farklı bi şehire geldim benim de kimsem yok üstelik çalışıyordum mecburen ayrıldım isimden. Burda İngilizce kursuna ve spora başladım şuan çok çevrem var. Evde oturarak olmaz . Hobi edinin orda çevre edinirsinizMerhaba arkadaşlar benim derdim taze ama atlatmaya calisiyorum yeni 6 aylık evliyim Mersine gelin geldim burda kimsem yok ne bir ailem ne bir çevrem daha önce gelmemiştir hiçbiryer tanımıyorum çevre edinmek istiyorum sosyal biriyim asosyal olmaya gelemiyorum eşim haftanin 6 günü çalışıyor yoğun bir işi var.Kendim burda birseyler yapmak çevre edinmek istiyorum.Artık bu yüzden eşime hep sitem ediyorum didişiyoruz.Bana çevreni yap istedigin arkadasinla gez diyor ama kimse yok(Üstelik yeni hamileyim hormonlar da etkileyince daha cok uzuluyor agliyorum bu durumumdan dolayi.Burdan bana yakın oturan arkadaslar varsa sohbet etsek tanışsak fena olmazdı yok mu burdan benim durumumda olanlar
Oy kiyamam :) bende 6 aylık evliyim çok şükür ailem eşim dostum yanimda hamileymissin bide zor olur tabi. Hanımlar lokali vs gibi ortamlar var Konyada orda yokmu gitsen kurslara vs katılsan eşin ne güzel destekcinmis git gez diyormuş komşuların yokmu git .Merhaba arkadaşlar benim derdim taze ama atlatmaya calisiyorum yeni 6 aylık evliyim Mersine gelin geldim burda kimsem yok ne bir ailem ne bir çevrem daha önce gelmemiştir hiçbiryer tanımıyorum çevre edinmek istiyorum sosyal biriyim asosyal olmaya gelemiyorum eşim haftanin 6 günü çalışıyor yoğun bir işi var.Kendim burda birseyler yapmak çevre edinmek istiyorum.Artık bu yüzden eşime hep sitem ediyorum didişiyoruz.Bana çevreni yap istedigin arkadasinla gez diyor ama kimse yok(Üstelik yeni hamileyim hormonlar da etkileyince daha cok uzuluyor agliyorum bu durumumdan dolayi.Burdan bana yakın oturan arkadaslar varsa sohbet etsek tanışsak fena olmazdı yok mu burdan benim durumumda olanlar
Evde oturmak beni mutsuz ediyor eşim çekiyor sonra sitemlerimi çevreyi tanımaya çalışıyorum yavaş yavaş tek başıma olunca cok yavaş ilerliyor herseyBen de evlenip farklı bi şehire geldim benim de kimsem yok üstelik çalışıyordum mecburen ayrıldım isimden. Burda İngilizce kursuna ve spora başladım şuan çok çevrem var. Evde oturarak olmaz . Hobi edinin orda çevre edinirsiniz
Komşu yok apartmanda kimse kimseye gotmiyor burda yeni gelinlere hayirli olsuna gidilirdi tanışılırdı ama icraat yok kimseyi tanimiyorum mahallede kurs vardı gittim çoğu yaşlı teyzeler kurslar ücretsiZ iyi güzel ama her dalda cok yeni adimlar atiyorlardi yeni okuma yazma ogrenme yeni kuran'ı kerime baslama yeni bilgisayar kullanma vs.bana bişey çıkmadı pek dengimi bulamadım..Oy kiyamam :) bende 6 aylık evliyim çok şükür ailem eşim dostum yanimda hamileymissin bide zor olur tabi. Hanımlar lokali vs gibi ortamlar var Konyada orda yokmu gitsen kurslara vs katılsan eşin ne güzel destekcinmis git gez diyormuş komşuların yokmu git .
Herkesin derdi var elbette.Ama tanımadigim şehirde yanlız birseyler yapmak icimden gelmiyor biri olsa en azindan hergun cıkıp mahallede yuruyorum alısveris yapiyorum.Ev de de kitapti filmdi yapiyorum bunlarin hepsini yanliz yapiyorum.Ev ve cocuk konusunda tecrubeliyim ama yanliz gitmiyor hic bir misafirim gelmez ben kimseye gidip bir kahve icemiyorum.Yanlız birseylerin tadi yok.Avmleri altust edilir ama yanliz olunca rahatlamiyorum.derdiniz bu mu cidden
hamilesiniz arkadasım yok ,gezemıyorum dıye uzuluyorsunuz.
illa birileri mi olmalı cıkın tek dolasın bebeğinize esya bakın
yuruyus yapın
kafeye gidin birseyler için
uyuyun dinlenin , temizlik yapın
kitap okuyun hergun bir film izleyin
yeni yemekler öğrenin
cocuk buyutme için kendınızı gelıstırın
biz de hamileyiz
günde 10 saat çalışıyoruz dinlenemıyoruz bile,kaldı kı gezemıyorum dıye uzuleceğiz
Belediyelerin ücretsiz kursları oluyo spor olur ebru olur resim olur bilgisayar kursu olur vsEvde oturmak beni mutsuz ediyor eşim çekiyor sonra sitemlerimi çevreyi tanımaya çalışıyorum yavaş yavaş tek başıma olunca cok yavaş ilerliyor hersey
Akdenizdeyim.Halk egitim kursalarina yazilabilirsin. Genelde saatleri gunduz oluyor zaten. Mersinde nerdesin canim?
derdiniz bu mu cidden
hamilesiniz arkadasım yok ,gezemıyorum dıye uzuluyorsunuz.
illa birileri mi olmalı cıkın tek dolasın bebeğinize esya bakın
yuruyus yapın
kafeye gidin birseyler için
uyuyun dinlenin , temizlik yapın
kitap okuyun hergun bir film izleyin
yeni yemekler öğrenin
cocuk buyutme için kendınızı gelıstırın
biz de hamileyiz
günde 10 saat çalışıyoruz dinlenemıyoruz bile,kaldı kı gezemıyorum dıye uzuleceğiz
Aynen vallaAllah baska dert vermesin diyor insan degil mi
Akdenizdeyim.
Mersinin nerde olduğunu biliyordur herhalde, mersinde neredesin diye sormuş
Mersinin nerde olduğunu biliyordur herhalde, mersinde neredesin diye sormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?