Yeni gelin

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Kizlar lafi cok uzatmadan fikir istiyorum sizden.Benim ailem muhafazakar aile kardesimin nisanlisi acik annem ben ve kardesim onu boyle kabul ettik ve kardesim istedikten sonra kimseye laf dusmez ama 2haftadir kafami kurcalayan icimden atamadigim birsey oldu ,kardesimin nisaninda yengem (dayimin karisi) torunuyla birsey konusuyordu bende masadan cantami almaya uzanirken su sozleri duydum "sen sakin boyle kiz alma" torunu anlamadi "ne"dedi o tekrar "sen sakin boyle kiz alma" dedi ( burda kastettgi acik yani tesettursuz) soracak olanlara simdiden soyliyeyim bizim babamiz yok ve annem herseyi dayim ve yengeme danisarak yapar yillardir fikirleri onemlidir bizim icin,yani en azindan benim icin olafi duyana kadar oyleydi !! Birde yengem ilk tanistiginda kapali olsa daha iyi dedi ama kizi cok sevmisti sıcak cana yakin bulmustu.Simdi size asil sorum su o kelie kulaklarimda yankilaniyo"sen sakin boyle kiz alma" annem uzulmesin die demedim kardesim kızmasin diye demedim esim biliyo bitek ve cok sinirlendi lakin kalkip yengeme laf edecek degil ,ben 2 haftadir gitmiyorum yanina cunki bir sey soyleyip onu bozmam lazim o sozu duydugumu bilmesi lazim hem haddini bildirecek hem kirildigimi bildirecek ve ayrica artik agzini bu konuda hic acmamasini saglayacak zekice bir soz .Cunki o kelime cok agirima gitti hatta onun kizida nisan gunu beni gorunce "aa biranne ben dedimki simdi acar basini acik giyer aferin ne guzel giyinmissin" bu soze karsilik " acmayi hic dusunmedim ama suan acayip sacimi basimi acasim geldi dedim .Simdi kizlar yengeme nasil bir sey soylesem icim icime sigmiyo sindiremiyorum o lafi ,heleki benim kardesimin sevdigi kiz hakkinda soylemis olmasi cok gururuma dokundu.

Son düzenleme:
Kizlar lafi cok uzatmadan fikir istiyorum sizden.Benim ailem muhafazakar aile kardesimin nisanlisi acik annem ben ve kardesim onu boyle kabul ettik ve kardesim istedikten sonra kimseye laf dusmez ama 2haftadir kafami kurcalayan icimden atamadigim birsey oldu ,kardesimin nisaninda yengem (dayimin karisi) torunuyla birsey konusuyordu bende masadan cantami almaya uzanirken su sozleri duydum "sen sakin boyle kiz alma" torunu anlamadi "ne"dedi o tekrar "sen sakin boyle kiz alma" dedi ( burda kastettgi acik yani tesettursuz) soracak olanlara simdiden soyliyeyim bizim babamiz yok ve annem herseyi dayim ve yengeme danisarak yapar yillardir fikirleri onemlidir bizim icin,yani en azindan benim icin olafi duyana kadar oyleydi !! Birde yengem ilk tanistiginda kapali olsa daha iyi dedi ama kizi cok sevmisti sıcak cana yakin bulmustu.Simdi size asil sorum su o kelie kulaklarimda yankilaniyo"sen sakin boyle kiz alma" annem uzulmesin die demedim kardesim kızmasin diye demedim esim biliyo bitek ve cok sinirlendi lakin kalkip yengeme laf edecek degil ,ben 2 haftadir gitmiyorum yanina cunki bir sey soyleyip onu bozmam lazim o sozu duydugumu bilmesi lazim hem haddini bildirecek hem kirildigimi bildirecek ve ayrica artik agzini bu konuda hic acmamasini saglayacak zekice bir soz .Cunki o kelime cok agirima gitti hatta onun kizida nisan gunu beni gorunce "aa biranne ben dedimki simdi acar basini acik giyer aferin ne guzel giyinmissin" bu soze karsilik " acmayi hic dusunmedim ama suan acayip sacimi basimi acasim geldi dedim ve merak etmeyin kinada acilcam "dedim .Aslinda boyle bir niyetim yoktu ama kesinlikle en acik nasil elbise varsa onu alcam ve sacimi acicam cunki anlamalarini istiyorum sadece bas kapatmayla musluman olunmuyo dilinede hakim olmali insan.Simdi kizlar yengeme nasil bir sey soylesem icim icime sigmiyo sindiremiyorum o lafi ,heleki benim kardesimin sevdigi kiz hakkinda soylemis olmasi cok gururuma dokundu.
sırf ınadına acık elbıse gıycem sacımı acıcam falan komık seyler bunlar

sımdı kadın bırıne sen boyle bır kız alma demıs
boyle bır kız alma dedıgı kısıyle aynı ortamda :KK70: madem oyle cok duzgunmus kendını kusursuz goruyor ya sozde ne ısı varmıs , cok kusursuzmus ya herkesın ıcınde soyledıgı soz ?
sunu demek ıstıyorum bu kısı cahıl
sız cahıl ınsanla munakasaya gırersenız kaybedersınız en bastan adabınızı edebınızı kaybedecegınız savasa gırmeyın

kım nasıl gıyınmek ısterse oyle gıyınır kımse kımseye hesap vermek zorunda degıl
o kısıye duydugunuz an , sızde boyle bır ınsan olmayın ! deyıp cekıledebılırdınız en guzelı hıc bırsey dememek gerek yok uzatılması gereken konu degıl edepsız edepsızlıgıyle kalsın taş yerınde agırdır sız agır olun bosverın

Yarisini okudum.. ne kadar eski kafali aile insanlar uzuldum.. kapaninca ne oluyor acaba? O saci acik kiz sizin ailede hayatini mahvedicek uzuldum.. gorgusuz bi ortuyle insani yargilayan insanlar.. bide kabul ettik yazmissiniz ayip! O sizi kabul etmis bence! Su din insanlari bu kadar yozlastirmasin ya!

Mune Mune konumu kapatirmisiniz sordugum soruyla alakasiz cevaplar gelecek anladim Mune Mune
Valla gercekler bu. Bende ciplak gezen insanim dekolte cok veririm demekki bize ne gozle bakiyosunuz.. yazik size bende sizin gibilere kotu gozle bkiyorum

Valla gercekler bu. Bende ciplak gezen insanim dekolte cok veririm demekki bize ne gozle bakiyosunuz.. yazik size bende sizin gibilere kotu gozle bkiyorum
Asil sana yazik kimsenin dusuncesi beni ilgilendirmez ben kimseye farkli bir gozle bakmiyorum herkesin gunahi sevabi kendine zerre umrumda degil yalniz sen kendi fikirlerini alenen soylemissin ,bende kotu gozle bakiyorum diye oda senle Allah arasinda hesabi ona vereceksin..

Asil sana yazik kimsenin dusuncesi beni ilgilendirmez ben kimseye farkli bir gozle bakmiyorum herkesin gunahi sevabi kendine zerre umrumda degil yalniz sen kendi fikirlerini alenen soylemissin ,bende kotu gozle bakiyorum diye oda senle Allah arasinda hesabi ona vereceksin..
Benim dini inancim yok.. bosuna konusma. Insanlara saygi duyun kraliyet ailesi degilsiniz mal degil kardesinize es aliyorsunuz emin olun kafaya bi kumas baglayinca bisey degismiyor

Benim dini inancim yok.. bosuna konusma. Insanlara saygi duyun kraliyet ailesi degilsiniz mal degil kardesinize es aliyorsunuz emin olun kafaya bi kumas baglayinca bisey degismiyor
Anladim zaten olmadigini da sen hayirdir biz kiza biseymi diyoruz ki sen boyle triplere giriyosun?? Zaten soylenen soze kizdigimiz icin fikir ariyoruz.Ama bosver senle daha fazla tartismiycam zaten Allah nurunu esirgemis benim sozlerim sana fayda etmez .hadi cav bella

Kabul ettik kelimesi pek hoş olmamış doğrusu ama genel konuya gelecek olursak bence bir cevap verme ihtiyacı bile duymayın..
Mesafe koyun aranıza.. Yengen artık senin ailenden bir parça iç huzurunuzu ve onun canını sıkacak şeylerden uzak durun..
Eğer yanınızda böyle bir muhabbet dönerse o zaman gereken cevabı verirsiniz..

Kabul ettik kelimesi pek hoş olmamış doğrusu ama genel konuya gelecek olursak bence bir cevap verme ihtiyacı bile duymayın..
Mesafe koyun aranıza.. Yengen artık senin ailenden bir parça iç huzurunuzu ve onun canını sıkacak şeylerden uzak durun..
Eğer yanınızda böyle bir muhabbet dönerse o zaman gereken cevabı verirsiniz..
Kabul ettik dedim cunki bizim sulale tesetturlu buyuzden yani art niyetle yazmadim belkide yanlis yazdim benimsedik diyim .yorumunuz icinde tsk ederim

Kabul ettik dedim cunki bizim sulale tesetturlu buyuzden yani art niyetle yazmadim belkide yanlis yazdim benimsedik diyim .yorumunuz icinde tsk ederim

Rica ederim ben ne demek istediğini anladım..
Ama yinede siz kesinlikle yengenizin yanında olun her zaman..
Emin olun sülale maalesef sadece eleştirir konuşur durur her şeyde söz hakkı bulurlar kendilerine..
Ama en ufak bir insanı ihtiyaçta madden ya da manen koşarak uzaklaşırlar..

Back
X