Yeni gelinin kayınvalide ile yaşaması?

22yasinda bende saftim aman ne olacakki diyordum deli gibi ... diyorum ya biraz 30a dogru gelince anliyorsun bende o zmanlar he he derdim anlatana

Yani bende kıyamıyorum ona.Yaşadığı şeyleri biliyorum. Aşağıda bir ayrıntı daha verdim.Aslında kv durumu da çok iyi değildi Yani o da mecburdu böyle olmasına
Bugün senin kıyamadıkların yarın senin hayatının içine eder
Çok dürüst bir çocuk olsa 4 sene sonra daha evlenmeye en iyi ihtimal 3 sene varken sana bunları söylemez
Öyle bir zamanda söylemiş ki vazgeçmesi zor olacak kadar uzun,"sen kabul ederek geldin"diyecek kadar kısa

E tamam kızı dis hekimi olacakmış ıssız kalma ihtimali yok maaşı da gayet iyi olacak kızıyla bi hayat kurabilir kendisine.

Yıllarca o adama dayanmış da şimdi mi boşanmak gelmiş aklına. Çocukları evlilik yaşına gelene kadar bir işe girseydi ev parası biriktirirdi.
Kendinizi kurban etmeyin, size bunu sorma cüretinde olan bi adama da sevgi fazla bence.

Iyi de annesi hemen üvey babaya mahkum etmiş oğlunu hemen evlenmesi sartmiymis?
Resmen çocuğunun hayatıyla oynamış travma yaşatmış elin adamı yüzünden.
Ayrıca sevmediği adamdan iki de çocuk yapmış maşallah bir de sevse nolacakti acaba ?
Açıkçası bu şekilde büyüyen bir erkeğin de bilinç altı psikolojisi ne durumda kimbilir ne derece sağlıklı bilemedim.
Bir de kadın gerçekten boşanmak istemiyor olabilir sevgilin kendince kahramanlık peşinde de olabilir gibi geldi bana.

Umarim askindan oldugun bir zamana denk getiripte sevgiline olur demezsin,hayatimda duydugun en sacma birlik oturma nedeni,farkindamisin resmen sana psikolojik baski kuruyor,"annem mutsuz sen onaylarsan kurtulucak bu evlilikten "demeye getiriyor...sadece kayinvalidenle kalsa neyse diger kardesleri analarini birakip babalariyla kalicak halleri yok onlarda pasa pasa sizinle yasayacak ikiniz calisicak uc bogazin masraflarini karsiliyacaksiniz,boyle bir seyi kabul edersen hayatinin hatasini yaparsin benden soylemesi...

Bak güzel kardeşim sen gel direkt bu adamdan geç daha allah ömür verirse ne günlerin olacak hadi diyelim sen istemiyosun diye oda sana tamam dedi evlendikten sonra nede olsa evlendik bişey yapamaz diye üç. Beş ay kv ile yaşamaya başlarsın ondan sonra evliyim nasıl ayrılayım dersin sonrasında çocuk oldu nasıl olacak dersin sonra bi bakmışsın gidenler hep senden olmuş bizler seni tanımıyoruz sen bizleri tanımıyoruz ne senin kötülüğünü isteriz nede erkek arkadaşının bak benim kv nişanlıyken sizle yaşayacam deyip dururdu ki evi var üç sokak ötemizde emekli maaşı var çokta yaşlı değil ozaman demiştim eşime annen böyle böyle diyo aynı evi unutun illa aynı ev diye diretilecekse olmasın bu iş ne sen yan neden ben ozaman eşin olurmu öyle şey annem şaka yapmıştır olmuştu ve ne oldu evlednikten ıkı sene sonra eşimin kardeş evlenince hoop bizle yaşasın hani niaşnlıylen verilen sözler unutuldu bu arada üç geliniz üçümüz kesinlikle kabul etmiyoruz ama bil bakalım eş tarafındanda kv tarafındanda kim kötü ilan ediliyo ben tabiki ki arada sırada yine gelir üç beş gün bizle kalır onların evine adım atamaz kolay kolay ki onlar eşleri ile haftanın dört beş günü kendi ailelerini ziyaret ederler beb genelde kendi aileme tek giderim eşim mecbur değil diyerekten ama bu örneği verincr bizene başkalarından olur şuan eşimle bi sıkıntı yok ama biliyorum bişey olsa yine huzursuz olan biz olacaz kendine gel silkelen hayata bi kere geliyosun ha buarada biara ailem maddi yönden çok kötü durumdaydı eşim ben bişey demeden işte ailen evi kiraya versin toparlanana kadar gelsinler bizle yaşasınlar demişti kabul etmedim ev üstüne olmaz diye onlar düzlüğr muhakkak çıkarlar ama sorun olursa ömür boyu unutulmaz diye sonrasında işte annesiyle aynı ev muhabbeti çıktı adamın söylediği ama ben senin ailen için böyle böyle demiştim diye bende kabul etmedim kendi ailemi bile dedim meğerse kendisi için zemin hazırlamış beyefendi sizinkide bunu yapıyo

Aynen o kadarı olur hatta fazlası körde olma safta olma

Annesi ,nisalınız ,2 tanede kocaman çocuk boşanma için size mi güveniyor.Bu kadar ağır bir yükün altına giremem deyin .Bu kadar basit .Cok akıllıymış nisanlınız; sonra sen kabul etmesen boşanmazdık der bunların böylesi .Dehşet ötesi bi durum icinde kalacaksınız .

etmezdi emin olun... Evliliğin mahreminden özel hayattan girin tatlılıkla halletmeye çalışın... Ama asla kabul etmeyin...

Bilmiyorum anlaşamıyorlarmış zoraki bi evlilik yürütülmüş.Şimdi de kendince annesini kurtarmak istiyormuş kendince. Kafayı yicem ya..
Şimdiye kadar nasıl yürütüyorsa şimdiden sonra da öyle yürütebilir elle tutulabilir bir sebep yoksa
Ayrıca nafaka falan alsın bence kesinlikle kabul etmeyin

Şimdi görüşebildim. Kv nin bişeyden haberi yok hanımlar. Bi boşanma meselesi konuşuluyormuş aile arasında kadın istiyo genel olarak ama bu dediğiniz gibi ciddi ciddi bizimkinin kendi kendine bana bağladığı bişey. Kadının bundan haberi Yok. Ben de açık ve net bir şekilde olmaz ben istemiyorum dedim.Şöyle olur böyle olur diye anlattım. Ne kadar anladı orası meçhul.. İlla annemle kalmak istiyorum mu diyosun hiç bir orta yolu yok mu düşün taşın kararını ver dedim. Baya ateşli bir konuşmaydı valla söylenmedik bir şey bırakmadım

Ahh ahb hep saf iyi kizlar cakal erkekleri buluyor zaten 8 yil sonra bosanmak icin cabalarsin elinde bir cocuklar o erkek arkadasin annesinin azicik uff dizim acidi sozune sana aptal gerzekali veya bir suru hakaret eder aende aglamaktan sutun kesilir bebegin ac kalinca aglar uyumaz uykusuz kalirsin perisan olursun hic bir seye yetisemezsin kocan niye bunu yikamadin diye sana bagirir sonra isten gelip anasiyla tv izlerken sende yandim yandim yemek yapmaya calisirsin sonra bir eline saglik demedikleri gibi suratlari 5 karis olur sinirlenir bebegine kizarsin sonra vicdan azabi ceker aglarsib...ah bee kizim ayril direk kurtar kendini su hayattan yapma etme ahh ahh desemde yapacaksin evleneceksin hayatini yasa gez dolas daha medeni biri cikar karsina

Ve de ilerde evlenirsen sana kin baglayacak annemi kabul etmedin diye alt sebep bu olacak sen ne kadar cabalarsan cabala o bir kusur bulup sana hakaret edecek

A aslii9911 Hadi diyelim ki sen kabul ettin ve evlendiniz.. Balayına da kayınvalide ile birlike gidersiniz..

Seni kandırmasına asla izin verme asla...Belki ona olan sevgini kullanacak,duygu sömürüsü yapacak ya da resti çekip kaçan kovalanır politikasını uygulayacak ama sakın bunlara kanma..

Evlenir evlenmez evde -eşine göre- bakmakla yükümlü olduğun koskoca bir kadın olacak.

Yeni gelinsin diye senden hertürlü hizmeti bekleyecek çünkü evin ana kraliçesi olacak,hanımağa modunda dolanacak evde. Evin işleri,yemek vs.yapmama lüksün olmayacak çünkü yapmadığında laf edecek. Eşinle dışarıda romantik bir yemek bile yiyemeyeceksin çünkü kv.de gelecek. İzin günlerinde öğlene kadar uyuyamayacaksin çünkü bunun da lafı olacak. Kayinvalide akrabalarını filan ağırlayacak sen hizmet edeceksin.Diğer iki çocuğu da gelecek kalmaya, onlara da sen bakacaksin. Tüm bunlar olurken sen biraz öf desen senden kötüsü olmayacak,eşin seni suçlu bulacak. Bir de çocuk mevzuu var.. Çocuk olursa evde çocuğun bakımı ile ilgili kimin sözü geçer acaba? Tabiki ana kraliçenin.. Maddi manevi sömürüleceksin yani. Yazık değil mi sana.. Belki yeri geldi annene bağırıp çağırdın,senden bişey istedi yapmadın ama kayinvalideye bunları yapma lüksün olmayacak. Annen seni bir ömür -kocan da olsa- başka birinin annesine bakicilik yap diye mi doğurdu? Ya da ailen seni bir ömür kayinvalideye maddi anlamda da bak diye mi okuttu. Eğer maddi anlamda birilerine bakacaksan otur kendi ailene bak. Kayinvalide de kim oluyor?

Seni gerçekten seven adam seninle başbaşa bir evlilik hayal eder,3 kişilik bir evlilik değil.. Sevgilin belli ki annesine oldukça düşkün,O'nun annesi tabiki sevecek kollayacak ama senin hiçbirşeye zorunluluğun yok.
Şart bile koşma bu adama annen olursa evlenmem diye,bu adam kafaya koyduysa siz evlendikten en fazla bir yıl sonra annem bizle yaşayacak diye dikilir karşına..

Ben olsam içine ederim böyle aşkın ızdırıbına der ve bitirirdim böyle biriyle olan ilişkimi..

Sen herşeyden daha değerlisin,aşkından bile.. bunu unutma! Benden sana bir abla tavsiyesi..

Başlıktan kısa süre yaşayacaksınız sandım ama bu baya ömürlük.. Kayınvalidenin sizden önce oturacağınız eve yerleşmesi çok büyük ihtimal.. Kocanla şakalaşamazsın, cişveleşemezsin, kavga edemezsin.. Bbg evinde gözetleniyor gibi rahatsız hissedeceksin kendini.. Süslenip kocanı karşılayamazsın.. Akşam yürüyüşe kayınvalide de gelmek ister.. Off ister de ister..
Anneannemde, babaannemde var.. İkisi de yalnız yaşamak istiyor.. Kimsenin yanında kalmıyorlar.. Koca maaşı ile kendi başlarına yaşıyorlar.. Ölenin maaşı, yaşayanın nafakası olmaz mıymış?

boşanan kayinvalide pekala size yakın ayri bi eve çıkabilir. siz ara sira yanina kalmaya filan gidersiniz ama sizinle ayni evde oturmasina gerek görmedim ben, hasta ya da muhtaç bi insan değil sonuçta. bence birlikte kalmayı kabul etmeyin.

dikkat edin şimdi sizin isteginize önem verip tamam diyebilir.
ama o sihirli söz ve imzadan sonra aklına koydugu ama yarım kalan hayalini gerçekleştirmek için tüm sözleri yalayıp yutan bir adama dönüşebilir.
çogunluk bu teori ile mutsuz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…