- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
Yani o kadarı da olmaz diyorum açıkçası. Biri üni kazanır bekar evine çıkar diğeri de aynı şekilde bikaç sene ya öyle kalır ya evlenir kız. Yani böyle düşünmek istiyorum bilmiyorum. Ben mi çok iyi niyetliyim mi desem , safım mı desem, körüm mü desem ne desem bilemedim
Bugün senin kıyamadıkların yarın senin hayatının içine ederYani bende kıyamıyorum ona.Yaşadığı şeyleri biliyorum. Aşağıda bir ayrıntı daha verdim.Aslında kv durumu da çok iyi değildi Yani o da mecburdu böyle olmasına
E tamam kızı dis hekimi olacakmış ıssız kalma ihtimali yok maaşı da gayet iyi olacak kızıyla bi hayat kurabilir kendisine.49-50 sanırım yaşı. Kadın daha önce evliliğinde de çalıştı bi süre Bi yerlerde ama rahatsızlıkları yüzünden ayrıldı ameliyat felan oldu. Kocasıyla geçinemiyo şimdiye kadar güç bela geçinmiş işte çocuklar var küçükler felan diye. Büyüyünce de demek ki artık daha fazla katlanmak istemiyo oğluna güveniyo kızı da diş hekimi çıkacak 3 senesi kaldı.
Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama
sakın böyle bir hata yapmaa işk başlarda hepsi iyi olur ama çok da iyiolsa bile ev ev üstüne olmaz hayatında hiç özelin olmicakk ya buraya anlatsam destan olur ama sonuç olarak sakın böyle bir hata yapma seni seviyorsa ortayı bulur bulamıyorsada yapcak bişe yokYani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Iyi de annesi hemen üvey babaya mahkum etmiş oğlunu hemen evlenmesi sartmiymis?Öfke beslediğine eminim.cünkü üniden mezun olduktan sonra 3 ay annesi ve üvey baba ile kaldı ve sürekli tartışmalar yaşandı üstelik çağıran üvey babaydı. 7 yaşından sonra Şimdiye kadar yurtlarda ve dedesi ile amcaları ile fln büyümüş liseyi yurtta okumuş. Mezun olunca ilk kez uzun süreli annesi ile böyle kaldı. Adam ders calısıyo eve para getirmiyo diye sorun çıkardı ima etti bu da katlanamadı en sonunda terk etti evi şimdi dedesinin yanına geçti geri. En son olan olaylardan sonra öfkesi kesin kesin var. Ama annesinin hayatı katlanılmaz mı bilmiyorum işte bana diyo ki 20 yıldır katlanıyo bu herife artık katlanmasını istemiyorum ben flan filan...
Aynen o kadarı olur hatta fazlası körde olma safta olmaYani o kadarı da olmaz diyorum açıkçası. Biri üni kazanır bekar evine çıkar diğeri de aynı şekilde bikaç sene ya öyle kalır ya evlenir kız. Yani böyle düşünmek istiyorum bilmiyorum. Ben mi çok iyi niyetliyim mi desem , safım mı desem, körüm mü desem ne desem bilemedim
etmezdi emin olun... Evliliğin mahreminden özel hayattan girin tatlılıkla halletmeye çalışın... Ama asla kabul etmeyin...Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Şimdiye kadar nasıl yürütüyorsa şimdiden sonra da öyle yürütebilir elle tutulabilir bir sebep yoksaBilmiyorum anlaşamıyorlarmış zoraki bi evlilik yürütülmüş.Şimdi de kendince annesini kurtarmak istiyormuş kendince. Kafayı yicem ya..
boşanan kayinvalide pekala size yakın ayri bi eve çıkabilir. siz ara sira yanina kalmaya filan gidersiniz ama sizinle ayni evde oturmasina gerek görmedim ben, hasta ya da muhtaç bi insan değil sonuçta. bence birlikte kalmayı kabul etmeyin.Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?