başını yakmak istiyorsan bir ömür beraber oturHerkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
KV önce bir tanı derim arastriyim ciddn iyi biriyse seni. İçin de iyi olur birlikte oturmak yardımcı olur sana sen isedeykn yemeğe falan bakar ilerde çocuğun olursa onu emanet edecek yerin olur bilmiyorum tabi kv iyi ise ki evlenince gerçek yüzünü gösterir biraz sıkıntılı bir soru bn sadece iyi yandan baktım kötü tarafını düşünmek bile istemiyorum...Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
Engelli çocuğu olduğu için bunu niye veriyor ki ben onu anlamadım. Zarar mı veriyormuş çocuk?Sizce mecburiyetten ötürü engelli çocuğu olduğu icin küçük çocuğunu dedesine emanet etmesi vazgeçmesi mi demek? Kesinlikle eleştirmek için sormuyorum yanlış anlamayın tüm anlattıklarımı birleştirdiğinizde bunu mu düşünüyorsunuz düşüncenizi merak ettim
Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Oyle bisey yaparsan zaten bosanirsin bi kac seneye oyuzden simdiden bitir derim allah sabir kolaylik versin simdidenHerkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Demesen iyi olur,oldu ki dedin evliliğin max süresi 6 ay.Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Dedesi diye bahsettiğim sevgilimin kendi babasının babası. yani kv eski kayınbaba oluyor. Karşı taraf almış. Ve evet bu söylediklerinizin ben de farkındayım. Bu 4 senede sırf geçmişte yaşadıkları yüzünden en büyük sıkıntımız kendisinin öfke problemi oldu. Düzeltmek icin o kdr çok çabaladım ki anlatamam ama sonunda kazandım diyebilirim,kendini törpülemesine yardımcı oldum. Ama şimdi bu konuda benim yapabileceğim hiçbir şey yok annemi yanıma almak istiyorum dedi,olmaz dedim. Birbirimize girdik diyebilirim. Bilmiyorum ne olacak..Erkek arkadasın sanki annesi konusunda gecmiste yasadigi travmalarin etkisiyle karar aliyor gibi geldi bana.Sonucta kayinvaliden zamaninda bir sekilde oglundan yani erkek arkadasindan vazgecmis dedeye birakmis vs ama kocasindan vazgecmemis onun cocuklarini dogurmaya devam etmis bu cok dikkatimi cekti.Ben anneyim ve bir anne çocuğundan ne sebep olursa olsun kolay kolay ayrilamaz.Kayinvalidenin babasi sadece cocuga degil kendi kizina da sahip cikabilirdi durum vahim olsaydi yani uvey baba cok kötü biri olsaydı diye düşünüyorum.Bence yasadiklarini dogru yorumlamasi acisindan destek verin hatta bir psikologa bile yönlendirebilirsiniz.Zamaninda yasananlar erkek arkadasin kabul etmese de tam tersi düsünse de tamamen ona büyük zarar veren olaylara benziyor.Siz lutfen kv ile yasamayi kabul etmeyin bu kadin bencil bir kadin ve sizi zamanla ayırır sevgilinize de dogru bakis acisini kazandirin.olmuyorsa da zorlamayin.
Dedesi diye bahsettiğim sevgilimin kendi babasının babası. yani kv eski kayınbaba oluyor. Karşı taraf almış. Ve evet bu söylediklerinizin ben de farkındayım. Bu 4 senede sırf geçmişte yaşadıkları yüzünden en büyük sıkıntımız kendisinin öfke problemi oldu. Düzeltmek icin o kdr çok çabaladım ki anlatamam ama sonunda kazandım diyebilirim,kendini törpülemesine yardımcı oldum. Ama şimdi bu konuda benim yapabileceğim hiçbir şey yok annemi yanıma almak istiyorum dedi,olmaz dedim. Birbirimize girdik diyebilirim. Bilmiyorum ne olacak..
Evet evet konuştuk. Akşam da yazmıştım. Boşanma meselesi geçmiş annesi ile konuşuyorlar ama bu boşanıp bizimle yaşaması olayı fln bizimkinin işgüzarlığı tamamen,kadının bişeyden haberi yok. Ama boşan desem boşanır diyor.Ben de gerçekten gelip bize yerleşmeyi de kabul edecek mi Yani benim annem hayatta kabul etmez evli çiftin hele hele de yeni evli çiftn evine gelmei dedim. Bu sefer çevirdi işte benimki de etmezse o yüzden etmez diyor. Ama ben ısrar edersem eder diyor. Etme canım.Sanki ısrar et diyen oldu sana. Hey Allahım yaaaKonustunuz yani?
Dedesi diye bahsettiğim sevgilimin kendi babasının babası. yani kv eski kayınbaba oluyor. Karşı taraf almış. Ve evet bu söylediklerinizin ben de farkındayım. Bu 4 senede sırf geçmişte yaşadıkları yüzünden en büyük sıkıntımız kendisinin öfke problemi oldu. Düzeltmek icin o kdr çok çabaladım ki anlatamam ama sonunda kazandım diyebilirim,kendini törpülemesine yardımcı oldum. Ama şimdi bu konuda benim yapabileceğim hiçbir şey yok annemi yanıma almak istiyorum dedi,olmaz dedim. Birbirimize girdik diyebilirim. Bilmiyorum ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?