Yeni gelinin kayınvalide ile yaşaması?

başını yakmak istiyorsan bir ömür beraber otur

Geç bunları anam babam de sende bu adamı gec
Durduk yere is çıkarmış ayrıca kusura bakma ama sevgilini çok bencil gördüm güzellikle konuşayım yok beyimiz iki secenek sunuyor bir de Net bir şekilde hayır de sakın aynı apartman falan olayına da girme

KV önce bir tanı derim arastriyim ciddn iyi biriyse seni. İçin de iyi olur birlikte oturmak yardımcı olur sana sen isedeykn yemeğe falan bakar ilerde çocuğun olursa onu emanet edecek yerin olur bilmiyorum tabi kv iyi ise ki evlenince gerçek yüzünü gösterir biraz sıkıntılı bir soru bn sadece iyi yandan baktım kötü tarafını düşünmek bile istemiyorum...

Kv dunyanim en iyisi bile olsa kabul etme sakin. Zaten cocuklarida varmis onlarda gelicektir evinize. Ne oyle genis aile gibi rahat edemezsin. Zaten kv akilli olsa senle oturmayi istemez. Ama ayni binada olabilirsiniz ona lafim yok. Bu cumleler sanki kv ye ait gibi Erkekler bu kadar detatli dusunmezler.

Valla canım benim kv ile bir sorun yok aramızda yani varda yok… aramızda 8 km var o bile az geliyor... gerisini sen var düşün. Boşanmak için evlenmiyor kimse bir arada yaşamak zor.

Engelli çocuğu olduğu için bunu niye veriyor ki ben onu anlamadım. Zarar mı veriyormuş çocuk?

Daha önce yazmışsınız, yeni koca bi süre hapse girdiği için ikisine bakamaz diye. Hadi tamam ama adam kısa süre sonra çıkmış niye tekrar almamış çocuğu yanına kadın? Düpedüz başından savmış işte.

Ayrıca dört yıl arabeskizminden kurtul lütfen, tüm hayatın söz konusu asla kabul etme.

Simdiden "Kayinvalidemle anlasamiyoruz "konulari burnuma kokmaya basladi.

Ben kaynvalidemle oturan biriyim 5 yilim bitecek. Insallah bir gun benimde evimde tek oturacagim gunler gelir.

Pismanligimi az cok anlamissindir. Boyle bir hataya dusme gerekirse ayril

Merak etme benzer durumu bende yaşadım. Sizin sevgiliniz benim sevgilim gibi kurnaz çıkmış benimde 4 yıl süren bir ilişkim vardı daha doğrusu anne baba ile yaşama konusunu bu zamana kadar açmadı ne zaman ki yumurta kapıya dayandı o zaman söyledi. Seçenekte sundu yaşarmısın ailemle dedi. Kabul etmezsen annem seni istemez dedi vs.. Gibi şeyler söyledi. Ama ben kabul etmedim bi ömür üzüleceğime 4 yılı çöpe atmayı tercih ediyorum. Tüm suçlu sevgilimi buluyorum cunku basta bana dürüst olmadı şart sundu annem istemezse olmaz dedi. Yani benim yapabileceğim bişey yok su saatten sonra ayrı evi kabil ettirmeden karşıma çıkma dedim. Korkudan yazamıyor artık. Sakın ama sakın duygularına yenik düşme fena halde tuzağa düşersin benden söylemesi

Oyle bisey yaparsan zaten bosanirsin bi kac seneye oyuzden simdiden bitir derim allah sabir kolaylik versin simdiden

Demesen iyi olur,oldu ki dedin evliliğin max süresi 6 ay.

Yalan söylüyor bir sn bile tahammül edemiyorlar başkasının annesine ama kendi annelerine gelince taş üstünde taş kalmıyor.

Sırf baştan kötü olmayayım, devam eden düzeni bozmayayım, diğer gelini de aile apartmanında oturuyor onunla anne kız gibi, benimle de olur saf ve masumane düşüncelerim sebebiyle en başında aynı binada oturmayı kabul etmiş biri olarak söylüyorum sana sakın...

Beni asla diğer gelini gibi görmedi, çünkü o öğretmendi maaşı vardı istediği gibi koşturuyordu kızı. O da onun çocuklarına bakıyordu yani birbirlerine gebe idi. Dışlanmam uzun sürmedi, bu sorunları dayanamayıp eşimle paylaşınca asla annesine konduramadı ve kötü gelin oldum. Keşke en başından kötü olsaydım da, hafızamdan silinmeyecek o 1 seneyi asla yaşamasaydım.

Şimdi mi, ben şanslıydım yine... Çok şükür o apartmandan da, o anlayışsız merhamet yoksunu insanlardan da kurtuldum, eşim eski haline döndü gözümün içine bakıyor nasıl mutlu etsem diye...

Birbirimizin hayatı olmamayı seçtik ve böyle her iki taraf da çok mutlu.

Bebek düşünmeye başladık hatta, 3 senemiz dolacak pek yakında :) Hakkında hayırlısı olsun ama iyi düşün.

Erkek arkadasın sanki annesi konusunda gecmiste yasadigi travmalarin etkisiyle karar aliyor gibi geldi bana.Sonucta kayinvaliden zamaninda bir sekilde oglundan yani erkek arkadasindan vazgecmis dedeye birakmis vs ama kocasindan vazgecmemis onun cocuklarini dogurmaya devam etmis bu cok dikkatimi cekti.Ben anneyim ve bir anne çocuğundan ne sebep olursa olsun kolay kolay ayrilamaz.Kayinvalidenin babasi sadece cocuga degil kendi kizina da sahip cikabilirdi durum vahim olsaydi yani uvey baba cok kötü biri olsaydı diye düşünüyorum.Bence yasadiklarini dogru yorumlamasi acisindan destek verin hatta bir psikologa bile yönlendirebilirsiniz.Zamaninda yasananlar erkek arkadasin kabul etmese de tam tersi düsünse de tamamen ona büyük zarar veren olaylara benziyor.Siz lutfen kv ile yasamayi kabul etmeyin bu kadin bencil bir kadin ve sizi zamanla ayırır sevgilinize de dogru bakis acisini kazandirin.olmuyorsa da zorlamayin.

Canım o iş kV ile bitmeyecek farkında mısın? Kadının iki çocuğu daha var. Annelerinin yanına gidip kalmak isteyecekler. O halde geniş ailene 'Merhaba' de.

Benim bildiğim insanlar boşanınca çocuklar filan yanında kalıyor ve de eş kişisi ona nafaka ödüyor (tabi durumlara bağlı bunlar)

Kusura bakma da erkek arkadaşın seni mecbur tutmak için öyle diyor.

Aynı apartmanda dahi olma sakın aynı mahallede uzukta belki olabilir . Kv genç ise oda çalışşsın bencee.

Dedesi diye bahsettiğim sevgilimin kendi babasının babası. yani kv eski kayınbaba oluyor. Karşı taraf almış. Ve evet bu söylediklerinizin ben de farkındayım. Bu 4 senede sırf geçmişte yaşadıkları yüzünden en büyük sıkıntımız kendisinin öfke problemi oldu. Düzeltmek icin o kdr çok çabaladım ki anlatamam ama sonunda kazandım diyebilirim,kendini törpülemesine yardımcı oldum. Ama şimdi bu konuda benim yapabileceğim hiçbir şey yok annemi yanıma almak istiyorum dedi,olmaz dedim. Birbirimize girdik diyebilirim. Bilmiyorum ne olacak..

Konustunuz yani?

Konustunuz yani?
Evet evet konuştuk. Akşam da yazmıştım. Boşanma meselesi geçmiş annesi ile konuşuyorlar ama bu boşanıp bizimle yaşaması olayı fln bizimkinin işgüzarlığı tamamen,kadının bişeyden haberi yok. Ama boşan desem boşanır diyor.Ben de gerçekten gelip bize yerleşmeyi de kabul edecek mi Yani benim annem hayatta kabul etmez evli çiftin hele hele de yeni evli çiftn evine gelmei dedim. Bu sefer çevirdi işte benimki de etmezse o yüzden etmez diyor. Ama ben ısrar edersem eder diyor. Etme canım.Sanki ısrar et diyen oldu sana. Hey Allahım yaaa

Ne de kolay sildi 4 yılı.
Ya annemle kalırsın kabul edersin demiş yada ben annemle kalırım keyfin bilir demiş.

Bu arada öfke kontrolü içn tedavi oldu mu? Törpülenmiş gibi mi davranıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…