- 29 Ağustos 2014
- 5.668
- 18.024
- 448
- 33
Aynı evde yaşamak mı ben kabul etmezdim.Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
aynen ornek annem 7 cocuga tek basina kimseden yardim almadan bakti . evlenmedi evlenemezdide zaten. bag bahcede calisti nasil bakti bize anlayamiyorum hala . bi ev kirasi vermiyirduk okadsr . faturalari yiuecegi halletti. durumu olmasina ragmen akrabalarsan kardeslerinden hic yardim istemedi zaten onlar d's yardim etmedi. hadi Boyle bir anne olsa neyse dicem . ama kadin hopppp evlenmks cocugunu sefil etmis orda burda. sakin evlenme sakin sakinO herife 20 yıl katlanmış 2 çocukları olmuş.Sizin erkek arkadaşınız orda burda yaşamış , annesi diğer adamdan olan çocuklara annelik yaparken sizin erkek arkadaşınıza kim annelik yapmış acaba? Eşi öldükten sonra koştur koştur evlenmeseymiş madem annesi de.Eşi ölen kadınlar 3 4 çocuğa birden bakıyor bir yandan da çalışıyor.Çocuğu bırakıp evlenmiş , şimdi de çekemiyorum boşanıcam bana bak oğlum evini aç vs vs.Bence şuçun büyüğü erkek arkadaşınızda.Belki de evlenmek istemiyor da işi yokuşa sürüyor bile olabilir.
Siz şimdi bunları düşünmeyi bırakıp KPSS çalışmaya ve derslerinize yoğunlaşın.Erkek arkadaşınıza da pek bel bağlamayın.
Çocuklarından biri kız. Diş hekimi olacak. Gayet iyi bir meslek. Bizimki daha ne olacak belli değil. KPSS kaymakamlık vs hazırlanıyor. En küçük kardeşi bu sene üniye başlıcak işte. Yani düşününce maddi olarak sıkıntı olmaz bi şekilde idame ettirebilir hayatını en kötü kirada oturur bi ev almasak bile.Zaten yiyecek masrafları parası pulu felan hiç gözümde değil ya.Annesi neden bosanicakmis? Bosanip bekar ogullariyla otursun madem. Kocasindan nafaka alir.
Okuma yazmasi yokmu en kotu gundelikci evlere giderkii emin ol 170 tl falan 1 gunde aliyolar haftada 3 gitse mutfak masrafi tamam yani .. biraz bekar oglanlar el atar biraz siz kendiside hasta degilse cok yasli degilse calissin yani .
Sizde boyle biseyi ucunda ayrilmak dahi olsa kabul etmeyin. ! Isterse kv niz iyilik melegi falan olsun yinede bu dediginizzz sacmalikk otesi .. hem dusununce siz evlenmeseniz bosanmicakmiydiannesi yada bosaninca nerde nasil yasicakti? Deli sacmasi bi fikir. Cizginizi koyup yolunuza bakin.
Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
Ona ayrı ev açma en mantıklısı yakın olsun, dubleks işinede sakın girme ya annen evine gelse onunla bile rahat oturamayacaksınPeki aynı evde yaşamadık ve onlar boşandılar diyelim bu kadının gidecek yeri Yok,sizce en sağlıklı çözüm nedir ne yapılmalı ?
İki günde beni evlilikten de hayallerimden de soğuttu yemin ederim. Ben onun için o kadar çok şeyden fedakarlık ettim şimdi hala nelerden fedakarlık etmemi istiyor... Düşünüp düşünüp kendimi üzdüğüm zamana acıyorum kendime çok kızıyorum. En ufak bir şeyi kendine dert edinen bir insanım. Pimi çekti gitti resmen bomba patladı ben içerde kalmış gibi hissediyorum..
Kesinlike böyle bi hataya düşmeyinHerkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Biraz biliyor. Sadece “ya eşim kabul eder annemle yaşamayı ya da ben evlenmem” dediğini söylemedim.genel anlamda olayı biliyor. Bu cümleye tepkisi yüksek olabilir diye henüz söylemedim bunu. O da benimle aynı düşüncelerde. Bizim evimiz dublex mesela,akrabalar filan gelince babaannemlerde değil bizde buluşulur annem buna bile katlanamıyor.Tabiki de böyle bişeyi istemez o daAnnen biliyormu bu durumu peki..
Biraz biliyor. Sadece “ya eşim kabul eder annemle yaşamayı ya da ben evlenmem” dediğini söylemedim.genel anlamda olayı biliyor. Bu cümleye tepkisi yüksek olabilir diye henüz söylemedim bunu. O da benimle aynı düşüncelerde. Bizim evimiz dublex mesela,akrabalar filan gelince babaannemlerde değil bizde buluşulur annem buna bile katlanamıyor.Tabiki de böyle bişeyi istemez o da
Ben zaten saklamıyorum.Ama bazı şeyleri de çok yansıtmamak gerek derler ya o yüzden bazen bekliyorum. Önünde sonunda yine söylüyorum.Bu cümlesini de er ya da geç söylücem yani ama beyfendi ile adam akıllı konuşamadık bir türlü. Ne düşündüğünü tam anlamıyla öğrenemeden annemle konuşmak istemedim o yüzden. Teşekkür ederim :)Bak bir büyüğün olarak tavsiye sana,sakın annenden birşey saklama olurmu ileride olumsuz birşey yaşarsan anneciğin çok üzülür..
Bilmiyorum anlaşamıyorlarmış zoraki bi evlilik yürütülmüş.Şimdi de kendince annesini kurtarmak istiyormuş kendince. Kafayı yicem ya..Neden boşanmak istiyor
Ben olsam kabul edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?