Yeni gelinin kayınvalide ile yaşaması?

Pes yani. Başka isteği var mıymış paşanın? Evlenmesin bence gitsin anasına baksın boşasın anasını beraber otursunlar. Ağzımı bozacağım şimdi ya!

Aynı evde yaşamak mı ben kabul etmezdim.

Siz olmasanız kv evliliğine devam mı edecek yani? Ne saçma. Madem annesini bu kadar düşünüyor, öncelikle onun hayatını kurtarsın o zaman, sonra girsin evlilik işlerine.

Niye bu fikri daha önce hayata geçirmemişler acaba. 3 erkek çocuk anneleriyle otururlarmış. Sizi mi beklemişler. Sakın çok büyük hata olur,

aynen ornek annem 7 cocuga tek basina kimseden yardim almadan bakti . evlenmedi evlenemezdide zaten. bag bahcede calisti nasil bakti bize anlayamiyorum hala . bi ev kirasi vermiyirduk okadsr . faturalari yiuecegi halletti. durumu olmasina ragmen akrabalarsan kardeslerinden hic yardim istemedi zaten onlar d's yardim etmedi. hadi Boyle bir anne olsa neyse dicem . ama kadin hopppp evlenmks cocugunu sefil etmis orda burda. sakin evlenme sakin sakin

Aknında bi yazı mı görmüşler.Bunun lafını etmeleri bile büyük terbiyesizlik.senin de böyle bişeye acaba? ile yaklaşman büyük toyluk. Sakın sakın sakın asla böyle bişeye evet deme lafını dahi ettirtme.Senin yapacağın şey öyle bir ihtimal ilerde dahi varsa ben yokum diyip kaçmaktır.Daha gençsin ömrünü çürütme. İki koca eskitmeyi biliyosa kadın çalışsın kendine baksın ya da ana oğul geçinip gitsinler. Çalışıp ikisine bakmak için mi okutuyo ailen onların emeklerini hiçe sayma. Kimler kimler çıkar karşına. Okumuyo musun kv ler misafirliğe geliyorda gelinler gitse diye gözünün içine bakıyor

Annesi neden bosanicakmis? Bosanip bekar ogullariyla otursun madem. Kocasindan nafaka alir.
Okuma yazmasi yokmu en kotu gundelikci evlere giderkii emin ol 170 tl falan 1 gunde aliyolar haftada 3 gitse mutfak masrafi tamam yani .. biraz bekar oglanlar el atar biraz siz kendiside hasta degilse cok yasli degilse calissin yani .
Sizde boyle biseyi ucunda ayrilmak dahi olsa kabul etmeyin. ! Isterse kv niz iyilik melegi falan olsun yinede bu dediginizzz sacmalikk otesi .. hem dusununce siz evlenmeseniz bosanmicakmiydiannesi yada bosaninca nerde nasil yasicakti? Deli sacmasi bi fikir. Cizginizi koyup yolunuza bakin.

Çocuklarından biri kız. Diş hekimi olacak. Gayet iyi bir meslek. Bizimki daha ne olacak belli değil. KPSS kaymakamlık vs hazırlanıyor. En küçük kardeşi bu sene üniye başlıcak işte. Yani düşününce maddi olarak sıkıntı olmaz bi şekilde idame ettirebilir hayatını en kötü kirada oturur bi ev almasak bile.Zaten yiyecek masrafları parası pulu felan hiç gözümde değil ya.

Kadın aleni boşanayım gelin bana baksın mantığında..
Sakın bunu kabul etme çocuğum,hayatının hatasını yaparsın..

İki günde beni evlilikten de hayallerimden de soğuttu yemin ederim. Ben onun için o kadar çok şeyden fedakarlık ettim şimdi hala nelerden fedakarlık etmemi istiyor... Düşünüp düşünüp kendimi üzdüğüm zamana acıyorum kendime çok kızıyorum. En ufak bir şeyi kendine dert edinen bir insanım. Pimi çekti gitti resmen bomba patladı ben içerde kalmış gibi hissediyorum..

Peki aynı evde yaşamadık ve onlar boşandılar diyelim bu kadının gidecek yeri Yok,sizce en sağlıklı çözüm nedir ne yapılmalı ?
Ona ayrı ev açma en mantıklısı yakın olsun, dubleks işinede sakın girme ya annen evine gelse onunla bile rahat oturamayacaksın

Annen biliyormu bu durumu peki..

Kayınvalide adayı taş çatlasın 45-50 yaşında, daha gencecik, hiç çalışmadan yan gelip yatsın, gelini baksın! Ne kadar güzel ya! Böyle insanlar beni çok sinirlendiriyor! Hanımefendi bir zahmet girsin bir işe çalışsın! Evlatları da yardım ederse evini açar gül gibi yaşar gider.

Kesinlike böyle bi hataya düşmeyin

Annesi maddi kaygılarla evlenen bir kadın, sizden de maddi garanti beklentisi içerisinde, bu ömür boyu devam edecek ve belki siz daha fazla kazandıkça kendine daha da fazlasını bekleyecek. Bir yandan onun dönemindeki şartları ve onun yaşadığı şartları bilemeyiz, belki ekonomik özgürlüğünü kazanmaya hiç imkanı olmadı ve şimdi bunun sonuçlarını yaşıyor ama bir yandan da rahatından çalışmamış olma ihtimali var, ikincisiyse asla kabul etmezdim ama ilki olsa ben de düşünürdüm. Bir de hiçbir anne çocuğunu gerçekten düşünüyorsa böyle bir sorumluluğun altına girsin istemez diye düşünüyorum, biraz bencil bir karakteri olabilir. Bence koşulları iyi gözden geçirmek gerekir, gerçekten ihtiyacı olan birini almamak çok zalimce olur.

Annen biliyormu bu durumu peki..
Biraz biliyor. Sadece “ya eşim kabul eder annemle yaşamayı ya da ben evlenmem” dediğini söylemedim.genel anlamda olayı biliyor. Bu cümleye tepkisi yüksek olabilir diye henüz söylemedim bunu. O da benimle aynı düşüncelerde. Bizim evimiz dublex mesela,akrabalar filan gelince babaannemlerde değil bizde buluşulur annem buna bile katlanamıyor.Tabiki de böyle bişeyi istemez o da

Bak bir büyüğün olarak tavsiye sana,sakın annenden birşey saklama olurmu ileride olumsuz birşey yaşarsan anneciğin çok üzülür..

Bak bir büyüğün olarak tavsiye sana,sakın annenden birşey saklama olurmu ileride olumsuz birşey yaşarsan anneciğin çok üzülür..
Ben zaten saklamıyorum.Ama bazı şeyleri de çok yansıtmamak gerek derler ya o yüzden bazen bekliyorum. Önünde sonunda yine söylüyorum.Bu cümlesini de er ya da geç söylücem yani ama beyfendi ile adam akıllı konuşamadık bir türlü. Ne düşündüğünü tam anlamıyla öğrenemeden annemle konuşmak istemedim o yüzden. Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…