Yeni gelinin kayınvalide ile yaşaması?

annene ömür boyu kaynanaya hiztmeçilik yapacam deyip sakın üzme
daha yaşın çok genç hiç bir üzüntü ömür boyu sürmez , sürseydi ben yaşamazdım zaten ,
o yüzden o sevgiline ya ayar vereceksın yada sen yoluna ben yoluma ,
annem benı senın annene bakmak için yetiştirmedi diyeceksin ,

ama öncelıkle ona net konuş ve cevabını bekle, gerçi erkek milleti kandırmakta üstüne yok ,
şimdi tamam der sonra kalmak zorunda der , offf vallahi darlandım

Madem annesiyle beraber yaşayacak birisini arıyor kendisine o zaman bu düşünceyi kabul edecek birisini bulması daha mantıklı..
Bu cümleyi annen duyarsa emin ol sinir kat sayısı tavan yapar,kesinklikle karşı çıkar..
Rica ederim evlat,iyi düşün olurmu hayatını heba etme sakın bir erkek için..
Annesine çok bakmak istiyorsa bir zahmet evlenmesin lütfen..

Eğer kızım bu durumda olsaydı savaş boyalarımı sürer sonuna kadar savaşırdım..

Off ben de darlandım peşin peşin konuşucam tek bildiğim bu. Başka bildiğim bir şey yok

Çok teşekkür ederim size

Ama bi zahmet soğuyun evlilikten.

Kaç yıllık evliyim, 2 de çocuğum var, hastalık vs gibi geçerli bir sebep olmadıkça ben annemle yaşayacağım derse eşim boşanırım ciddi ciddi. Ay kaç yıllık emeğim falan da demem.

Bir sürü çözüm yolu varken sadece sizden fedakarlık istenmesi size dokunmuyor mu? Siz de ailenizi isteyin o vakit yanınızda, han gibi evlerden tutun, hep birlilte yaşayın, olur der mi beyefendi?

Bir de şunu eklemek isterim.

Biz nişanlı olduğumuz dönem, ev düzdük, bir sürü borca girdik, eşim de küçük aile şirketi gibi bir yerde çalışıyordu. Sonra patron çalışma şartlarını değiştirdi (c.tesi çalışmıyorlardı artık çalışıcaz dedi gibi), maaşına da hakettiği zammı yapmadı.

Neden sizce? Çünkü eşim o kadar borca girmiş, ve kültürel olarak işsiz kalsa öyle yadırganacaktı ki. Adam bunları bilerek bırakıp gidemez diye deyim yerindeyse vurdu kırbacı.

Sizin durum da aynı böyle. 4 yıl erkek arkadaşınız bişey dememiş, anmamış anasını. Şimdi biliyor ve görüyor ki siz artık bırakıp gidemezsiniz. Vuruyor kırbacı! Dahası gelir bunun emin olun. Daha neler neler ister sizden.

O kadar zor değil emin olun, bırakın bu adamı, rahatlayacaksınız.

A
Asla isteklerinden taviz verme.
Bunu pisman olarak soyluyorum sana.
Asla ve aslaaa...

Derim der,ama iş icraata gelince o işler öyle olmuyor işte bende biliyorum

Evlenmeden gercek yuzleri cikmiyor zaten.
Evlenince iy i mi kotu mu gorursun
....

gorumceniz demeyecek mi ilerde annemi bosandirdiniz şimdi istemiyorsunuz diye.. zaten kizindan medet ummuyor oglu var ...cunku elin oglu esinin annesine bosanda bize gel demez... oyle sevgilim olsa kabul edemem 4 yilin hatri icin anali ogullu beni ezecekler katlanamazdim ...yaşin ilerleyince kimseyi cekmiyorsun 28den bildiriyrm

Aynen ya.
30lar daha da güzel, gelince görürsünüz.
Kocişler de kıymet kaybediyor :)

Aynen ya.
30lar daha da güzel, gelince görürsünüz.
Kocişler de kıymet kaybediyor :)
Vallahi ben kimse boşansın demiyorum bu yaştan sonra.. kimse de bana güvenip iş yapmasın kimsenin garantörlüğünü yapacak değilim

Abla tavsiyesi aman sakın canim kabul etme.
Bak 9 yıllık evliyim 8 ay kvler ile yaşamak zorunda kaldık mazallah işkence gibi rahat oturamazsin pijamayla gezemezsin bunlar en basiti.
Ev uzerine ev olmaz birde iki tane bekar kardeşi var seni onlara hizmetçi olarak alacak heralde şaka gibi bitir ilişkini daha iyileri çıkar karşına.
Ayrıca annesi boşanmak için sizin evlenmenizi niye bekliyor çok saçma altinda yatan başka nedenler var gibi.

Yani o kadarı da olmaz diyorum açıkçası. Biri üni kazanır bekar evine çıkar diğeri de aynı şekilde bikaç sene ya öyle kalır ya evlenir kız. Yani böyle düşünmek istiyorum bilmiyorum. Ben mi çok iyi niyetliyim mi desem , safım mı desem, körüm mü desem ne desem bilemedim

Vallahi ben kimse boşansın demiyorum bu yaştan sonra.. kimse de bana güvenip iş yapmasın kimsenin garantörlüğünü yapacak değilim

ama sevgiliniz diyor bosansin bize glesin diye sıkıntı orda sende kabul etmis goruneceksin ... allah yardimcin olsun ne diyeyim hayat senin sonucta ...bazen insanin yaşamasi gerekir ama ben tercih etmezdim bu ana ogul ciftini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…