- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Biraz biliyor. Sadece “ya eşim kabul eder annemle yaşamayı ya da ben evlenmem” dediğini söylemedim.genel anlamda olayı biliyor. Bu cümleye tepkisi yüksek olabilir diye henüz söylemedim bunu. O da benimle aynı düşüncelerde. Bizim evimiz dublex mesela,akrabalar filan gelince babaannemlerde değil bizde buluşulur annem buna bile katlanamıyor.Tabiki de böyle bişeyi istemez o da
Ben zaten saklamıyorum.Ama bazı şeyleri de çok yansıtmamak gerek derler ya o yüzden bazen bekliyorum. Önünde sonunda yine söylüyorum.Bu cümlesini de er ya da geç söylücem yani ama beyfendi ile adam akıllı konuşamadık bir türlü. Ne düşündüğünü tam anlamıyla öğrenemeden annemle konuşmak istemedim o yüzden. Teşekkür ederim :)
annene ömür boyu kaynanaya hiztmeçilik yapacam deyip sakın üzme
daha yaşın çok genç hiç bir üzüntü ömür boyu sürmez , sürseydi ben yaşamazdım zaten ,
o yüzden o sevgiline ya ayar vereceksın yada sen yoluna ben yoluma ,
annem benı senın annene bakmak için yetiştirmedi diyeceksin ,
ama öncelıkle ona net konuş ve cevabını bekle, gerçi erkek milleti kandırmakta üstüne yok ,
şimdi tamam der sonra kalmak zorunda der , offf vallahi darlandım
Off ben de darlandımannene ömür boyu kaynanaya hiztmeçilik yapacam deyip sakın üzme
daha yaşın çok genç hiç bir üzüntü ömür boyu sürmez , sürseydi ben yaşamazdım zaten ,
o yüzden o sevgiline ya ayar vereceksın yada sen yoluna ben yoluma ,
annem benı senın annene bakmak için yetiştirmedi diyeceksin ,
ama öncelıkle ona net konuş ve cevabını bekle, gerçi erkek milleti kandırmakta üstüne yok ,
şimdi tamam der sonra kalmak zorunda der , offf vallahi darlandım
Çok teşekkür ederim sizeMadem annesiyle beraber yaşayacak birisini arıyor kendisine o zaman bu düşünceyi kabul edecek birisini bulması daha mantıklı..
Bu cümleyi annen duyarsa emin ol sinir kat sayısı tavan yapar,kesinklikle karşı çıkar..
Rica ederim evlat,iyi düşün olurmu hayatını heba etme sakın bir erkek için..
Annesine çok bakmak istiyorsa bir zahmet evlenmesin lütfen..
İki günde beni evlilikten de hayallerimden de soğuttu yemin ederim. Ben onun için o kadar çok şeyden fedakarlık ettim şimdi hala nelerden fedakarlık etmemi istiyor... Düşünüp düşünüp kendimi üzdüğüm zamana acıyorum kendime çok kızıyorum. En ufak bir şeyi kendine dert edinen bir insanım. Pimi çekti gitti resmen bomba patladı ben içerde kalmış gibi hissediyorum..
Çok teşekkür ederim size
Asla isteklerinden taviz verme.Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
Derim der,ama iş icraata gelince o işler öyle olmuyor işte bende biliyorumAma bi zahmet soğuyun evlilikten.
Kaç yıllık evliyim, 2 de çocuğum var, hastalık vs gibi geçerli bir sebep olmadıkça ben annemle yaşayacağım derse eşim boşanırım ciddi ciddi. Ay kaç yıllık emeğim falan da demem.
Bir sürü çözüm yolu varken sadece sizden fedakarlık istenmesi size dokunmuyor mu? Siz de ailenizi isteyin o vakit yanınızda, han gibi evlerden tutun, hep birlilte yaşayın, olur der mi beyefendi?
Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
gorumceniz demeyecek mi ilerde annemi bosandirdiniz şimdi istemiyorsunuz diye.. zaten kizindan medet ummuyor oglu var ...cunku elin oglu esinin annesine bosanda bize gel demez... oyle sevgilim olsa kabul edemem 4 yilin hatri icin anali ogullu beni ezecekler katlanamazdim ...yaşin ilerleyince kimseyi cekmiyorsun 28den bildiriyrm
Aynen ya.
30lar daha da güzel, gelince görürsünüz.
Kocişler de kıymet kaybediyor :)
Vallahi ben kimse boşansın demiyorum bu yaştan sonra.. kimse de bana güvenip iş yapmasın kimsenin garantörlüğünü yapacak değilimgorumceniz demeyecek mi ilerde annemi bosandirdiniz şimdi istemiyorsunuz diye.. zaten kizindan medet ummuyor oglu var ...cunku elin oglu esinin annesine bosanda bize gel demez... oyle sevgilim olsa kabul edemem 4 yilin hatri icin anali ogullu beni ezecekler katlanamazdim ...yaşin ilerleyince kimseyi cekmiyorsun 28den bildiriyrm
Abla tavsiyesi aman sakın canim kabul etme.Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
Yani o kadarı da olmaz diyorum açıkçası. Biri üni kazanır bekar evine çıkar diğeri de aynı şekilde bikaç sene ya öyle kalır ya evlenir kız. Yani böyle düşünmek istiyorum bilmiyorum. Ben mi çok iyi niyetliyim mi desem , safım mı desem, körüm mü desem ne desem bilemedimAbla tavsiyesi aman sakın canim kabul etme.
Bak 9 yıllık evliyim 8 ay kvler ile yaşamak zorunda kaldık mazallah işkence gibi rahat oturamazsin pijamayla gezemezsin bunlar en basiti.
Ev uzerine ev olmaz birde iki tane bekar kardeşi var seni onlara hizmetçi olarak alacak heralde şaka gibi bitir ilişkini daha iyileri çıkar karşına.
Ayrıca annesi boşanmak için sizin evlenmenizi niye bekliyor çok saçma altinda yatan başka nedenler var gibi.
Vallahi ben kimse boşansın demiyorum bu yaştan sonra.. kimse de bana güvenip iş yapmasın kimsenin garantörlüğünü yapacak değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?