ÇOK PARDON,ENGELLİ ABİSİ DAHA SONRA VEFAT ETMİŞ.BUNU YAZMAMIŞIMŞöyle bi detay var. Sevgilimin kendinden bir de büyük abisi varmış. Hem bedensel hem zihinsel Engelli. Bu kadın 2 çocukla kalınca bu adamla tanıştırıyolar.adam da yetimmiş aslında. Yetim babası olmak istiyorum diye evleniyor sevabına sözde. Sonra kadın 3.ye hamile kalıyor Yani yeni eşinden ilk çocuğuna. Sonrasında adam kısa süreli bir kavgadan dolayı bikaç ay hapse giriyor.dede olaya el koyuyor zaten hamilesin 2 çocukla olmaz işte Mehmet’i biz alalım.sonra çocuk yurtlara gidiyor haftasonlarını anneye dedeye gidiyor sonrası lise sonrası üniversite.sonrası durum bu.
Yani sen bilirsin ama cok karışık bi aile acıkcası sevgilinde guven vermedi ilerde seni daha cok ezer gibime geliyor şimdi sen kabul etmedin oda tamam dedi evlendiniz diyelim ilerde evliyken bile tutturabilir annem buraya gelecek diye belli olmaz yani iyice her yönüyle dusunmen lazım bunların hepsini göze alıyorsan oyle karar ver sevgi dediğin seyin ömrü kısa oluyor malesefŞöyle bi detay var. Sevgilimin kendinden bir de büyük abisi varmış. Hem bedensel hem zihinsel Engelli. Bu kadın 2 çocukla kalınca bu adamla tanıştırıyolar.adam da yetimmiş aslında. Yetim babası olmak istiyorum diye evleniyor sevabına sözde. Sonra kadın 3.ye hamile kalıyor Yani yeni eşinden ilk çocuğuna. Sonrasında adam kısa süreli bir kavgadan dolayı bikaç ay hapse giriyor.dede olaya el koyuyor zaten hamilesin 2 çocukla olmaz işte Mehmet’i biz alalım.sonra çocuk yurtlara gidiyor haftasonlarını anneye dedeye gidiyor sonrası lise sonrası üniversite.sonrası durum bu.
Abisi vefat etmiş onu yazmayı unutmuşumAllah yardim etsin evlatla sinamasin kimseyi de. Hem kv hemde bi engelli kayin olacak o zaman sizin evde. Iki de kardes. Peki kv vefat edince abiye kim bakacak?
Yooo hicde mecbur degilmis babasi varmis mehmete baktiklarina göre kendi kizlarina da bakarlardi herhalde.Yani bende kıyamıyorum ona.Yaşadığı şeyleri biliyorum. Aşağıda bir ayrıntı daha verdim.Aslında kv durumu da çok iyi değildi Yani o da mecburdu böyle olmasına
Yani sen bilirsin ama cok karışık bi aile acıkcası sevgilinde guven vermedi ilerde seni daha cok ezer gibime geliyor şimdi sen kabul etmedin oda tamam dedi evlendiniz diyelim ilerde evliyken bile tutturabilir annem buraya gelecek diye belli olmaz yani iyice her yönüyle dusunmen lazım bunların hepsini göze alıyorsan oyle karar ver sevgi dediğin seyin ömrü kısa oluyor malesef
Sizce mecburiyetten ötürü engelli çocuğu olduğu icin küçük çocuğunu dedesine emanet etmesi vazgeçmesi mi demek? Kesinlikle eleştirmek için sormuyorum yanlış anlamayın tüm anlattıklarımı birleştirdiğinizde bunu mu düşünüyorsunuz düşüncenizi merak ettimhıı anası mehmetten vazgeçmiş mehmet anasından vazgeçemiyor..
cidden bu işgüzarlığının sebebi ne mehmetin?
Kesinlikle olanaksız olduğunu söyleyeceğim.açık kapı bırakmamak üzerePeki sana birşey soracam okudugun bunca yorumdan sonra ne düşünüyorsun
ben de cevap vericem.Sizce mecburiyetten ötürü engelli çocuğu olduğu icin küçük çocuğunu dedesine emanet etmesi vazgeçmesi mi demek? Kesinlikle eleştirmek için sormuyorum yanlış anlamayın tüm anlattıklarımı birleştirdiğinizde bunu mu düşünüyorsunuz düşüncenizi merak ettim
Sen kıyamıyorsunda eleman sana kıymaya karar vermiş.Yani bende kıyamıyorum ona.Yaşadığı şeyleri biliyorum. Aşağıda bir ayrıntı daha verdim.Aslında kv durumu da çok iyi değildi Yani o da mecburdu böyle olmasına
Asla kabul etmezdim.Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
Küçük cocugunu dedesine emanet etmemiş tamamen devretmiş hatta sonrasında cocuk yetimhane de buyumus aile yuzu görmemiş. Yani buyuk konuşmak istemiyorum Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın ama ben evladımı kimselere veremem değil emanet etmek tamamen birkaç saatliğine anneme bırakıyorum dışarı çıkmak için onda bile aklım kızımda kalıyor hemen geri donmek istiyorum annenin anlayış meselesi bence bu kendı kocasına ıyı gorunecek dıye evladından vazgeçmiş madem oyle hiç evlenmeseymiş sart mı yanı koca olunce tekrar evlenmek bide engelli cocugu var bakıma muhtacSizce mecburiyetten ötürü engelli çocuğu olduğu icin küçük çocuğunu dedesine emanet etmesi vazgeçmesi mi demek? Kesinlikle eleştirmek için sormuyorum yanlış anlamayın tüm anlattıklarımı birleştirdiğinizde bunu mu düşünüyorsunuz düşüncenizi merak ettim
Parası vallahi sıkıntı değil Allah’ın izni ile ben çalışsam eşim çalışsa kendi kızı ve oğlu da var,haydi haydi bi ev alınır.Annesinden eski eşinden maas almaz mı bosanınca ? 1+1 ev alsanız orda yasasa kendisi
Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?