Yeni gelinin kayınvalide ile yaşaması?

ÇOK PARDON,ENGELLİ ABİSİ DAHA SONRA VEFAT ETMİŞ.BUNU YAZMAMIŞIM

Yani sen bilirsin ama cok karışık bi aile acıkcası sevgilinde guven vermedi ilerde seni daha cok ezer gibime geliyor şimdi sen kabul etmedin oda tamam dedi evlendiniz diyelim ilerde evliyken bile tutturabilir annem buraya gelecek diye belli olmaz yani iyice her yönüyle dusunmen lazım bunların hepsini göze alıyorsan oyle karar ver sevgi dediğin seyin ömrü kısa oluyor malesef

E o zaten garanti. Kv cepte o gelinin evine yerlesecek. Ha simdi ha 5 ha 10 sene sonra.

hıı anası mehmetten vazgeçmiş mehmet anasından vazgeçemiyor..
cidden bu işgüzarlığının sebebi ne mehmetin?
Sizce mecburiyetten ötürü engelli çocuğu olduğu icin küçük çocuğunu dedesine emanet etmesi vazgeçmesi mi demek? Kesinlikle eleştirmek için sormuyorum yanlış anlamayın tüm anlattıklarımı birleştirdiğinizde bunu mu düşünüyorsunuz düşüncenizi merak ettim

Ayy asla kabul etmeyin.
Ölmeden mezara girmek gibi bişey olsa gerek.
burda trilyon konu var bununla alakalı bi göz atmaya ne dersiniz ?

Açılın ben geldim
3 senedir birlikte oturuyoruz. Asla, asla ama katiyen kabul etmeyin. Şuan bakıyorum da o yaşadığım 3 sene bana 30 sene gelmiş. Saçlaım beyazlamış, psikolojik sorunlarım artarak ilerlemekte. Ben çözümün ne olduğunu bildiğim için doktora gitmiyorum.

Asla acımayın. Zamanında size güvenip mi evlenmişte şimdi size güvenip boşanacak? Pardon da..
Acıma arkadaşım, bak bende acıdım kocası yok ölmüş dedim, büyükten zarar gelmez dedim. Zaten kalabalık aile değiller dedim. Eşim için dedim. Allah için, sevap için dedim. Iı-ıııhhh olmuyor , olmuyor.
Bırak giderse gitsin, Allah ömür verirse senin geçireceğin nice 4 yıllar olacak. Bırak kaybet dört yılını, kaç kendini kurtar.
Yaşadığın her bir günün senden bir sene götürmesini istersen buyur yak kendini, kabul et.

ben de cevap vericem.
evet vazgeçmiş. evlenmek zorunda değildi. evlenmek zorunda olmadığı gibi yeni çocuklar da doğurmak zorunda değildi hali hazırda çocukları varmış.

Hakkında hayırlısı olsun canım ama erkek arkadaşın 4 yıl dilini tutup gün gelince niyetini açıklamış sana .Senin net olman gerekiyor,"evet ömrümün sonuna kadar annenle yaşarım" ve ya "hayır ben böyle bir evlilik istemiyorum " diye...evet çok üzücü şeyler yaşanmış ama iki kere düşün,kararını bir kere soyle canim

Yani bende kıyamıyorum ona.Yaşadığı şeyleri biliyorum. Aşağıda bir ayrıntı daha verdim.Aslında kv durumu da çok iyi değildi Yani o da mecburdu böyle olmasına
Sen kıyamıyorsunda eleman sana kıymaya karar vermiş.
4 yılım boşa mı geçecek diye düşünürken geriye kalan hayatınızı nasıl çöpe atacaksınız merak ediyorum.

Asla kabul etmezdim.
İnsanlar yan apartmandaki kv ile anlaşamıyor ayni evi düşünsene

Küçük cocugunu dedesine emanet etmemiş tamamen devretmiş hatta sonrasında cocuk yetimhane de buyumus aile yuzu görmemiş. Yani buyuk konuşmak istemiyorum Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın ama ben evladımı kimselere veremem değil emanet etmek tamamen birkaç saatliğine anneme bırakıyorum dışarı çıkmak için onda bile aklım kızımda kalıyor hemen geri donmek istiyorum annenin anlayış meselesi bence bu kendı kocasına ıyı gorunecek dıye evladından vazgeçmiş madem oyle hiç evlenmeseymiş sart mı yanı koca olunce tekrar evlenmek bide engelli cocugu var bakıma muhtac

Benim 4 senemi verdim diye dövündügüm adam karşıma gecip o 4 seneyi silercesine 'ya anamla oturursun ya da evlenmeyiz' diyebiliyorsa defolup gitsin. Cok anasinin derdindeyse bastan soyleseydi bunu size. Ya da size guvenmeden bosatsaydi anasini. Sizin maasiniza guvenerek mi anasina kiyamiyor?
Annesi da cok rahatsizsa binlerce kadin gibi is bulup calisip ayrılsaydı. Belki kadinin boyle bir seyden haberi bile yoktur gerci gunahini almayayim da boyle bir seyi kabul etmek sacmalik.
Senin annen olsa kabul ederdim diye ahkam kesmek de anca laf delikanliligi. Basina gelirse gorurum onu. 2 gun yasasin bakalim sizin annenizle, kacacak delik ariyor mu aramiyor mu.
Sinirlendim vallahi burda. dedigim gibi siz burda 4 yilimi verdim diye konuşuyorsunuz da, o 4 yil sevgilinizin umrunda bile degil. Daha simdiden annesinin onceligi oldugunu soylemis.
Ayrica daha cok gencsiniz. Kimler kimleri unutuyor. Bir omur kv ile yasanir mi? Hastalık olur anlarim da neymis mutsuzmus. Mutlulugu anahtari miymissiniz siz?

Ne yapayım yani şimdi ayrılayım mı? Böyle bir şeye bir anda karar vermek takdir edersiniz ki çok çok zor. Şuan birçoğunuz benden en az 10 yaş büyük ablalarımsınız.Hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz icin. En azından kesinlikle açık kapı bırakmayacağım kanısını edindim. Konuyu tekrar açtığında ona düşüncemi söyleyeceğim net bir şekilde bu yüzden ayrılacak olursa da benden o ayrılsın,ben çok emek verdim. Onun yalnızlığında yanında oldum. Biliyorum istemediğim için suçlu,haksız,kötü olacağım.Anlamayacak.Ama hayal ettiğim evliliği de bozmasına izin vermeyeceğim tabiki.Belki nasibim o,belki de değil.Gerisi Rabbimin takdirine kalmış.Ben yine annesini sevicem,sayıcam,bende bir şey eksilmeyecek.Ama bakalım Bunları açıklayınca o ne tepki verecek. Hayırlısı olsun. Hepinize tekrar teşekkür ederim aradığınız huzura kavuşmanızı diliyorum :)

ilerde üzülüp boşanacağına şimdiden nankör ve bencil ol daha iyi.

ayrıca bunu sana seçenek sunmuş. hayır desen annesi boşanmayacak mı? nerden baksan saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…