- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
O zaman evlenmesin. Adama bak. Resmen psikolojik baskı. Dan dan söyle annen çok iyi biri ama aynı evde olmaz ben yeri geliyor kendimle bile anlaşamıyorum de. Net ol ki fikrinin değişmeyeceğini görsün. Sadece kv değil 2 çocuğu da sizle yaşayacak kabul edersen. Kv alana kayınço görümce bedava.Zaten dedi ki ben boşan desem boşanır ama benim boşan diyebilmem için; ya benim eşimin annemin bizimle yaşamayı kabul etmesi lazım ya da benim evlenmemem lazım dedi.
Ben şok.... başka seçenek sunmadı resmen.ama benden de vazgeçemez biliyorum Yani öyle zannediyorum,bilmiyorum kafam çok karışık
Sizce mecburiyetten ötürü engelli çocuğu olduğu icin küçük çocuğunu dedesine emanet etmesi vazgeçmesi mi demek? Kesinlikle eleştirmek için sormuyorum yanlış anlamayın tüm anlattıklarımı birleştirdiğinizde bunu mu düşünüyorsunuz düşüncenizi merak ettim
Şimdi farklı şehirlerdeyiz ancak 3 ay sonra buluşabiliriz.boyle meseleleri telefonda konuşmak da sağlıklı olmuyor ve durup dururken bu konuyu açması da beni ayrı sinir etti.resmen kafama taktığımdan ders çalışamıyorum o harıl harıl calısıyo şuan..hayır bunu şimdi söylemenin yeri ve zamanı mıydı yaniBence hic onun konuyu acmasini bekleme. Sen o zaman olmaz dediginde verecegi cevap ama ben sana demistim sende karsi gelmemistin olacak. Bidahaki bulusmada direkt gir konuya
Ne yapayım yani şimdi ayrılayım mı? Böyle bir şeye bir anda karar vermek takdir edersiniz ki çok çok zor. Şuan birçoğunuz benden en az 10 yaş büyük ablalarımsınız.Hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz icin. En azından kesinlikle açık kapı bırakmayacağım kanısını edindim. Konuyu tekrar açtığında ona düşüncemi söyleyeceğim net bir şekilde bu yüzden ayrılacak olursa da benden o ayrılsın,ben çok emek verdim. Onun yalnızlığında yanında oldum. Biliyorum istemediğim için suçlu,haksız,kötü olacağım.Anlamayacak.Ama hayal ettiğim evliliği de bozmasına izin vermeyeceğim tabiki.Belki nasibim o,belki de değil.Gerisi Rabbimin takdirine kalmış.Ben yine annesini sevicem,sayıcam,bende bir şey eksilmeyecek.Ama bakalım Bunları açıklayınca o ne tepki verecek. Hayırlısı olsun. Hepinize tekrar teşekkür ederim aradığınız huzura kavuşmanızı diliyorum :)
Şöyle bi detay var. Sevgilimin kendinden bir de büyük abisi varmış. Hem bedensel hem zihinsel Engelli. Bu kadın 2 çocukla kalınca bu adamla tanıştırıyolar.adam da yetimmiş aslında. Yetim babası olmak istiyorum diye evleniyor sevabına sözde. Sonra kadın 3.ye hamile kalıyor Yani yeni eşinden ilk çocuğuna. Sonrasında adam kısa süreli bir kavgadan dolayı bikaç ay hapse giriyor.dede olaya el koyuyor zaten hamilesin 2 çocukla olmaz işte Mehmet’i biz alalım.sonra çocuk yurtlara gidiyor haftasonlarını anneye dedeye gidiyor sonrası lise sonrası üniversite.sonrası durum bu.
asla böyle bir hatta yapma aşkından ölsen bile. Madem kocası ölür ölmez kocaya varmasaymış hemen. Senin problemin değil. Bir kere mantıklı düşün..Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Valla keyfi bilir. Ben söyleyeceğimi söylicem.Sonra annesiyle mi Yaşar tamam senin dediğin mi olsun der kafasını toplayıp bilmiyorum.Konuyu açıp ya annemle yada sana güle güle demiş. Sen bir şey demeyerek kabullenmiş görünüyorsun. Konuyu açmasını bekleme. Sen aç. Senin bir şey yapamayacağını biliyor direkt emrivaki gelmiş zaten. Peşin peşin kışkışlamış. Aslında farkında değilsin annesini istemediğin an ilişkin bitti.
Evet kesinlikle benim problemim değil,ben de soruyorum bunu kendi kendime.ben mi dedim evlen diye ben mi dedim boşan diye.Ba na ne diye...asla böyle bir hatta yapma aşkından ölsen bile. Madem kocası ölür ölmez kocaya varmasaymış hemen. Senin problemin değil. Bir kere mantıklı düşün..
ozaman evlenme ömür boyu bekar kal de ona. Şimdiye kadar cekmışte şimdimi aklına gelmiş oğluyla yaşamakZaten dedi ki ben boşan desem boşanır ama benim boşan diyebilmem için; ya benim eşimin annemin bizimle yaşamayı kabul etmesi lazım ya da benim evlenmemem lazım dedi.
Ben şok.... başka seçenek sunmadı resmen.ama benden de vazgeçemez biliyorum Yani öyle zannediyorum,bilmiyorum kafam çok karışık
Valla keyfi bilir. Ben söyleyeceğimi söylicem.Sonra annesiyle mi Yaşar tamam senin dediğin mi olsun der kafasını toplayıp bilmiyorum.
ozamam akıllı ol... aynı evin icinde 2 kadın olmaz ki bak kendi annemle bile ayni evde oturmak istemem hastalık vs olmadıgı sürece. Herkesın bir özeli olmalı.Evet kesinlikle benim problemim değil,ben de soruyorum bunu kendi kendime.ben mi dedim evlen diye ben mi dedim boşan diye.Ba na ne diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?