Yeni gelinin kayınvalide ile yaşaması?

Bu bir emrivakidir...

4 yilini vermissin. İlle de beraber oturcaz derse muhakkak kabul et. 4 yilin yanmasin.

AMA HAYATIN YANSIN!

KV deyle oturmak hayatin degil ASRIN hatasidir.

Bunu anlaman icin yasaman lazim. Yasa ve gor.

Bu arada 1 kere gordugun kv de adayina hemen iyi deme.

Bizde iyi dedik akrep cikti.

O zaman evlenmesin. Adama bak. Resmen psikolojik baskı. Dan dan söyle annen çok iyi biri ama aynı evde olmaz ben yeri geliyor kendimle bile anlaşamıyorum de. Net ol ki fikrinin değişmeyeceğini görsün. Sadece kv değil 2 çocuğu da sizle yaşayacak kabul edersen. Kv alana kayınço görümce bedava.

iyide sadece o değilki. adam hapse kısa süreli girmiş çıkınca mehmeti niye yanlarında barındıramamışlar. yatılı okullarda büyümüş 7 yaşından beri?
evet kadın mehmetten vazgeçmiş.

Bence hic onun konuyu acmasini bekleme. Sen o zaman olmaz dediginde verecegi cevap ama ben sana demistim sende karsi gelmemistin olacak. Bidahaki bulusmada direkt gir konuya

Annesi aç degil açıkta degıl zamanında kocası için cocugun dan vazgeçmiş simdi de kendı için kocasından mı vazgececekmiş ya sizin hayatınız siz neden kendinizden vazgeçeceksiniz kı evet seviyorsunuz fedakarlık yapmak istiyorsunuz ama bu fedakarlık bi başladı mı ardı arkası kesilmez simdi kotu insan ben olacam diyorsunuz ama bu kosulda evlenince de yine kotu insan siz olacaksınız emin olun hiçbirseyden memnun olunmayacak hep daha fazlası istenecek o yuzden siz bu konuda bence kendınızi dusunmelısınız siz bile kendınızi dusunmezseniz kimse dusunmez

Bence hic onun konuyu acmasini bekleme. Sen o zaman olmaz dediginde verecegi cevap ama ben sana demistim sende karsi gelmemistin olacak. Bidahaki bulusmada direkt gir konuya
Şimdi farklı şehirlerdeyiz ancak 3 ay sonra buluşabiliriz.boyle meseleleri telefonda konuşmak da sağlıklı olmuyor ve durup dururken bu konuyu açması da beni ayrı sinir etti.resmen kafama taktığımdan ders çalışamıyorum o harıl harıl calısıyo şuan..hayır bunu şimdi söylemenin yeri ve zamanı mıydı yani

Her işe " hayırlısı ise olsun " diyerek başlarım.Eminim siz de oylesinizdir.Biliyorum seviyorsunuz ve belli bir emek harcadiniz ama belki de " hayırlısı böyledir".Evlenip ertesi hafta annesini bir bavul eşya ile getirse herşey için geç olacaktı.

Konuyu açıp ya annemle yada sana güle güle demiş. Sen bir şey demeyerek kabullenmiş görünüyorsun. Konuyu açmasını bekleme. Sen aç. Senin bir şey yapamayacağını biliyor direkt emrivaki gelmiş zaten. Peşin peşin kışkışlamış. Aslında farkında değilsin annesini istemediğin an ilişkin bitti.

evet çok güzel yetim babası olmuş gerçekten. keşke hiç evlenmeseydi de Mehmet annesinde kalsaydı.
bide çocukken oğullarına bakmazlar da adam büyüyünce kıymete biner kullanacak ya.
ya anlattıkça batıyor konun canım. sen neden bunlarla uğraşıyorsun düzgün birini bul 4 senen de gitsin ne olacak eğlenmiş oldun gezdin bitti. evlenince başına neler geleceğini bilmiyorsun hiçbişey toz pembe değil.

asla böyle bir hatta yapma aşkından ölsen bile. Madem kocası ölür ölmez kocaya varmasaymış hemen. Senin problemin değil. Bir kere mantıklı düşün..

Valla keyfi bilir. Ben söyleyeceğimi söylicem.Sonra annesiyle mi Yaşar tamam senin dediğin mi olsun der kafasını toplayıp bilmiyorum.

asla böyle bir hatta yapma aşkından ölsen bile. Madem kocası ölür ölmez kocaya varmasaymış hemen. Senin problemin değil. Bir kere mantıklı düşün..
Evet kesinlikle benim problemim değil,ben de soruyorum bunu kendi kendime.ben mi dedim evlen diye ben mi dedim boşan diye.Ba na ne diye...

ozaman evlenme ömür boyu bekar kal de ona. Şimdiye kadar cekmışte şimdimi aklına gelmiş oğluyla yaşamak

Valla keyfi bilir. Ben söyleyeceğimi söylicem.Sonra annesiyle mi Yaşar tamam senin dediğin mi olsun der kafasını toplayıp bilmiyorum.

sana özelden yazdıklarımı tekrar tekrar oku lütfen. ve net şekilde kabul etmediğini söyle. sürümcemede bırakma. net hayır diyeceksin. yüzünü yumuşak görmesin onun bahanelerine sakın kanma. bütün bahaneleri ben duydum yaşadım. kandırılma.

Evet kesinlikle benim problemim değil,ben de soruyorum bunu kendi kendime.ben mi dedim evlen diye ben mi dedim boşan diye.Ba na ne diye...
ozamam akıllı ol... aynı evin icinde 2 kadın olmaz ki bak kendi annemle bile ayni evde oturmak istemem hastalık vs olmadıgı sürece. Herkesın bir özeli olmalı.

ondam sonra kardeşleride yerleşir size hopp hepberaber yaşarsınız:) akkılı bir kiz bu soruyu bile sormaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…