Bende suzme peyniri eziyorum avakadoyla limon tuz sumak ve nane koyuyorum hatta varsa dere otuda cok yakisiyo kime tattirsam cok begendi ayni tarife hardalda ekleyebilirsin etin yaninda falan yapıyorum bazen oda guzel oluyorsağol canım birde bunu deneyeyim.Bende muz avakado süt karıştırıyordum
o da tatlı versiyonu :) benim pek tatlıyla aram yok o yüzden hiç denemedim avokadoyu tatlı :)sağol canım birde bunu deneyeyim.Bende muz avakado süt karıştırıyordum
evet buda çok güzelmiş:)Bende suzme peyniri eziyorum avakadoyla limon tuz sumak ve nane koyuyorum hatta varsa dere otuda cok yakisiyo kime tattirsam cok begendi ayni tarife hardalda ekleyebilirsin etin yaninda falan yapıyorum bazen oda guzel oluyor
ben vardım :) başlangıç : 61.4 18+5 deyim şimdiki: 62.2Kizlar bu ara o kadar yogunum ki kafam cok karisik burayida cok takip edemiyorum listeye ekleyecegim biri var mi yada guncellemesini yapmadigim ???
Bende suzme peyniri eziyorum avakadoyla limon tuz sumak ve nane koyuyorum hatta varsa dere otuda cok yakisiyo kime tattirsam cok begendi ayni tarife hardalda ekleyebilirsin etin yaninda falan yapıyorum bazen oda guzel oluyor
Hemen ekliyorum :)ben vardım :) başlangıç : 61.4 18+5 deyim şimdiki: 62.2
Bayaga az yemissin canim :)Sabah kayisi hurma hoşafi 1 bardak 1 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim tahıl ekmek biraz recel tereyağ 4 zeytin
Ara 1 kucuk kurabiye kahve 1ceviz
Akşam 4 küçük sıkım mercimekli kofte salata ayran
Yatmadan k 1cay bardaği kefir le elma yerim
Vitamin ilacı iştah kesiyor onu anladim onunicince bisey yiyemiyorum midem bulanıyor baya sen naptın nasıl gidiyoBayaga az yemissin canim :)
Bilmiyorum ki nasil oldugumu cok karisik birgun istahsizim birgun ne bulsam yiyesim geliyor, su son gunlerde nefes almam bayaga zorlasti seninde oyle mi ozellikle yatar pozisyonda nefesim kesiliyor zorlanmaya basladim artik son aylarin azizligi heraldeVitamin ilacı iştah kesiyor onu anladim onunicince bisey yiyemiyorum midem bulanıyor baya sen naptın nasıl gidiyo
Saglikli bir liste olmus :)Kahvalti Iki haslanmis yumurta. Oglen kahvalti gibi yedim :) peynir zeytin domates kizarmis ekmek. Aksam firinda somon baligi Bol salata. Arada ceviz kuru erik kayisi falan yedim. Bir tane de armut. Sonra activia yogurt ve tarcinli su icerim.
Aynen öyle aģirlastim ve nefesim daraliyor artık genelde soluma yatiyorum bacağima yastık falan olunca rahatlatıyor iştah durumu dedigin gibi ama benim.genelde açıkdi şu 2 gundur hicbisey istemiyorum boylesi daha iyiymis kilom da ciddi bi artış yok normalde bi kacamakda artardı şimdi yavasladi sanki sende kendinde farkettin mi ?? Bi de son olarak.benim en buyuk korkum son ay digerlerinde son ay çok şişmiştim inşallah bunda oyleolmam olmayız korkumdan limonlu suya sarılıyorumBilmiyorum ki nasil oldugumu cok karisik birgun istahsizim birgun ne bulsam yiyesim geliyor, su son gunlerde nefes almam bayaga zorlasti seninde oyle mi ozellikle yatar pozisyonda nefesim kesiliyor zorlanmaya basladim artik son aylarin azizligi heralde
Canım ben 1600 kalori olarak sınır koydummerhaba cnm bende 19. haftadayım, kalori sınırın nedir merka ettim ?
Bende şişmekten cekiniyorum çok rahatsiz edici bir durum... limonlu suyu birakma bende en azindan 1 bardak limonlu su icmeye calisiyorum aksamlarida bisey yememege dikkat ediyorum bazen bisey izleyeceksem bos bos izlemeyo sevmiyorum o zaman biseyler yiyorum ama evde abur cubur bulundurmamak en guzeli gecen almis bulundum surekliii aklima geldiler neyse bitti rahatladım :)Aynen öyle aģirlastim ve nefesim daraliyor artık genelde soluma yatiyorum bacağima yastık falan olunca rahatlatıyor iştah durumu dedigin gibi ama benim.genelde açıkdi şu 2 gundur hicbisey istemiyorum boylesi daha iyiymis kilom da ciddi bi artış yok normalde bi kacamakda artardı şimdi yavasladi sanki sende kendinde farkettin mi ?? Bi de son olarak.benim en buyuk korkum son ay digerlerinde son ay çok şişmiştim inşallah bunda oyleolmam olmayız korkumdan limonlu suya sarılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?