Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

sağol canım birde bunu deneyeyim. Bende muz avakado süt karıştırıyordum
Bende suzme peyniri eziyorum avakadoyla limon tuz sumak ve nane koyuyorum hatta varsa dere otuda cok yakisiyo kime tattirsam cok begendi ayni tarife hardalda ekleyebilirsin etin yaninda falan yapıyorum bazen oda guzel oluyor

Kizlar bu ara o kadar yogunum ki kafam cok karisik burayida cok takip edemiyorum listeye ekleyecegim biri var mi yada guncellemesini yapmadigim ???

bugun için liste:
kahvaltı : avokadolu sandviç
ara: 3 ceviz içi
öğlen: mercimek çorba, 1 dolu tabak haşlanmış brokoli-yoğurt-az tavuk
ara: 1/2 elma
akşam: 1 kase mercimek çorba-1.5 adet lahmacun yerim diye düşünüyorum :) keşke 1 yesem ama tutamam galiba :)))))

~bol su
~Sabah: elma sirkeli su
Kahvalti:
Lavasa pizza yaptim biraz ketcap kasar peynir 3 renk biberli
Ogle:
Ceyrek simit 1 kase bugdayli ispanakli aş corbasi
Aksam:
Tavuk sote patatesli
Eriste bir tabak birde ev yapimi ayran
Saat 17:30
2 dilim kek 1 fincan sahlep
~bugune bol su ile devam ederim

ben sabah kahvaltıda;

2 dilim kaşarlı tost.
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
2 bardak çay

bunları ettim.

öğlende;

1 tabak makarna
1 kase cacık
ve 3 mandalina :)

bunları yedim.

akşama bakacağım :)

Sabah kayisi hurma hoşafi 1 bardak 1 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim tahıl ekmek biraz recel tereyağ 4 zeytin
Ara 1 kucuk kurabiye kahve 1ceviz
Akşam 4 küçük sıkım mercimekli kofte salata ayran
Yatmadan k 1cay bardaği kefir le elma yerim

Bayaga az yemissin canim :)

Kahvalti Iki haslanmis yumurta. Oglen kahvalti gibi yedim :) peynir zeytin domates kizarmis ekmek. Aksam firinda somon baligi Bol salata. Arada ceviz kuru erik kayisi falan yedim. Bir tane de armut. Sonra activia yogurt ve tarcinli su icerim.

Vitamin ilacı iştah kesiyor onu anladim onunicince bisey yiyemiyorum midem bulanıyor baya sen naptın nasıl gidiyo
Bilmiyorum ki nasil oldugumu cok karisik birgun istahsizim birgun ne bulsam yiyesim geliyor, su son gunlerde nefes almam bayaga zorlasti seninde oyle mi ozellikle yatar pozisyonda nefesim kesiliyor zorlanmaya basladim artik son aylarin azizligi heralde

Kahvalti Iki haslanmis yumurta. Oglen kahvalti gibi yedim :) peynir zeytin domates kizarmis ekmek. Aksam firinda somon baligi Bol salata. Arada ceviz kuru erik kayisi falan yedim. Bir tane de armut. Sonra activia yogurt ve tarcinli su icerim.
Saglikli bir liste olmus :)

Aynen öyle aģirlastim ve nefesim daraliyor artık genelde soluma yatiyorum bacağima yastık falan olunca rahatlatıyor iştah durumu dedigin gibi ama benim.genelde açıkdi şu 2 gundur hicbisey istemiyorum boylesi daha iyiymis kilom da ciddi bi artış yok normalde bi kacamakda artardı şimdi yavasladi sanki sende kendinde farkettin mi ?? Bi de son olarak.benim en buyuk korkum son ay digerlerinde son ay çok şişmiştim inşallah bunda oyleolmam olmayız korkumdan limonlu suya sarılıyorum

Bende şişmekten cekiniyorum çok rahatsiz edici bir durum... limonlu suyu birakma bende en azindan 1 bardak limonlu su icmeye calisiyorum aksamlarida bisey yememege dikkat ediyorum bazen bisey izleyeceksem bos bos izlemeyo sevmiyorum o zaman biseyler yiyorum ama evde abur cubur bulundurmamak en guzeli gecen almis bulundum surekliii aklima geldiler neyse bitti rahatladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…