Duphalac bende işe yaramadı insallah sende yarar canımKızlar kabızlığım devam ettiği için doktorumu aradım ve duphalac şurup verdi bana bu akşam ona başlıycam 3 gün boyunca insallah rahatlarım
Şuanki kilom 55 aynı kilodayım ama bazen 56 ları gördüm birkaç gün
Doğru diyosun csnim farkindayim bende ama içemedim işte kan degerim cok düşükse yarın öğrenirim basliycam.mecbur ama inan kabızlık ayrı bi illet miş 32 yaşındayım 3. Gebeligim ben böylesini yaşamadımmerhaba cnm, vitamin bende alerji yaptığı için sadece haftada 2 içiyorum. b vit bende döküntü ve kaşıntı yapıyor. ama demir ilacı çok öenmli dedi doktor. vitaminler opsiyonel ama demir çok önemli dedi ki ilaç yanlısı bir adam değil kendisi. doğumda kan kaybedicez. sonrasında saç dökülme sorunu,kansızlık şikayeti yaşayabilirsin. bence mutlaka kullan az kalmış zaten. gyno ferro sanol kullanıyorum.
Cok garip ya bende ilk kullandigim zamanlar bir iki gun yapmisti sonra gecti hatta gunde 1 muz kesin yerim...gunde bir kase corba icmeyide deneyin bagrsaklari yumusatir
Duphalac bende işe yaramadı insallah sende yarar canım
Doğru diyosun csnim farkindayim bende ama içemedim işte kan degerim cok düşükse yarın öğrenirim basliycam.mecbur ama inan kabızlık ayrı bi illet miş 32 yaşındayım 3. Gebeligim ben böylesini yaşamadım
Hala çikabilmiş degilim ama gecen haftalardaki gibi de kötü degilim afedersin wc de kan geliyoduAyy deme tatlım sen nasıl basa çıktın kabizlıkla?ne kötü bişey ya
Ama sucuk tuketmemiz sakincali degil mi ısıl islem gormus yicekler cok zararli diye biliyorumHala çikabilmiş degilim ama gecen haftalardaki gibi de kötü degilim afedersin wc de kan geliyoduogrendigim şeyler se
1
2 hurma ve 3 ,4 kayisiyi.aksamdan kaynat sabah 2 yemek.kasigi zeytinyagi kat blenderdan gecir 2 bardak cikiyor ac karnina 1 bardak ic
2
sucuk turşu kefir bagirsak dostuymuş yararli bakteriler olusmasini sagliyo
3
pirasayi zeytimyaģi.ile saf pişir her yemek.den önce 1 kucuk.kase ye
4
Elma armut gibi.meyveleri kabuklu tüket
1.ve 3. Favorim diyebilirim bi dene istersen inşallah sende işe yarar
Pardon kasap sucuğu diyecektim fermente gıdalar bağırsak florası icin gerekliAma sucuk tuketmemiz sakincali degil mi ısıl islem gormus yicekler cok zararli diye biliyorum
Hala çikabilmiş degilim ama gecen haftalardaki gibi de kötü degilim afedersin wc de kan geliyoduogrendigim şeyler se
1
2 hurma ve 3 ,4 kayisiyi.aksamdan kaynat sabah 2 yemek.kasigi zeytinyagi kat blenderdan gecir 2 bardak cikiyor ac karnina 1 bardak ic
2
sucuk turşu kefir bagirsak dostuymuş yararli bakteriler olusmasini sagliyo
3
pirasayi zeytimyaģi.ile saf pişir her yemek.den önce 1 kucuk.kase ye
4
Elma armut gibi.meyveleri kabuklu tüket
1.ve 3. Favorim diyebilirim bi dene istersen inşallah sende işe yarar
Afiyet olsun çok güzel bi menü olmuş...Kahvaltı
1 yumurta
Domates,salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak süt
Ara
Kuru kayısı
1 ceviz
Öğle
2 kase çorba
1 dilim ekmek
Tahin,pekmez
Ara
1/2elma
1 portakal
Akşam
1 kase çorba
Yaprak sarması
Evet canm ya ama bende ne heyecan ne korku var sanki ben değilim doğuracak :) çocukların arası çok yakın oldu ya onlarla uğraşırken bu araya kaynadıKiz 1 günün kaldi senin yerine ben heyecan yaptım şimdi
cnm bu ilaç bende aman aman kabızlık yapmadı. her sabah aç karnına kuru erik yiyorum. 1 bardak limonlu sıcak su içiyorum. öğle yemeklerinde genelde pırasa,karnabahar ne sebze çıkarsa onu alıyorum. akşamda koskoca kase salata yiyorum. böyle yaparak aştım. he birde armutta iyi geliyor. haftada 2 gün avokadolu sandviç yapıyorum, avokado da çok iyi kabızlık içinde bebek içinde .Duphalac bende işe yaramadı insallah sende yarar canım
Doğru diyosun csnim farkindayim bende ama içemedim işte kan degerim cok düşükse yarın öğrenirim basliycam.mecbur ama inan kabızlık ayrı bi illet miş 32 yaşındayım 3. Gebeligim ben böylesini yaşamadım
cnm bu ilaç bende aman aman kabızlık yapmadı. her sabah aç karnına kuru erik yiyorum. 1 bardak limonlu sıcak su içiyorum. öğle yemeklerinde genelde pırasa,karnabahar ne sebze çıkarsa onu alıyorum. akşamda koskoca kase salata yiyorum. böyle yaparak aştım. he birde armutta iyi geliyor. haftada 2 gün avokadolu sandviç yapıyorum, avokado da çok iyi kabızlık içinde bebek içinde .
olgun avokadolardan al, onu bir güzel ez. ben yarısını yapıyorum o bile çok.içine ben lor koyuyorum, sen labne peynirde koyabilirsin. çok az limon ve tuz. sonra tam buğday pita ekmeğine sürüyorum onu , azcık zeytın ezmesi koyuyorum:) hamile kalmadan önce hindi füme koyardım ama artık yemiyorum :) bukadar canımavakadolu sandeviçi nasıl yapıuorsun? tarif ver bize
Acıkmadin mı?? Öğlen yememişsinSabah
3 çeri domatesi
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 ceviz
1 kk büyüklüğünde süzme peynir
2 parça çeçil peynir
2 parça sucuk
1 bardak süt
Tere
Ara
3 dilim ayva
Akşam
1 tabak barbunya pilaki
Mevsim salata
2 litre su
Ahh canım benim inan dediklerini 4 haftadır harfiyle uyguladım ilk.haftalardaki gibi degilim ama rahatlamadım da normal de ben acı biber yer dim en kötü rahatlardım o bile kâr etmedi bebeğin duruşuyla da alakası olabilir miş 2 ayım kaldı sabredicem ve bol lif li gidalaryemeye devam edicemcnm bu ilaç bende aman aman kabızlık yapmadı. her sabah aç karnına kuru erik yiyorum. 1 bardak limonlu sıcak su içiyorum. öğle yemeklerinde genelde pırasa,karnabahar ne sebze çıkarsa onu alıyorum. akşamda koskoca kase salata yiyorum. böyle yaparak aştım. he birde armutta iyi geliyor. haftada 2 gün avokadolu sandviç yapıyorum, avokado da çok iyi kabızlık içinde bebek içinde .
olgun avokadolardan al, onu bir güzel ez. ben yarısını yapıyorum o bile çok.içine ben lor koyuyorum, sen labne peynirde koyabilirsin. çok az limon ve tuz. sonra tam buğday pita ekmeğine sürüyorum onu , azcık zeytın ezmesi koyuyorum:) hamile kalmadan önce hindi füme koyardım ama artık yemiyorum :) bukadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?