neredeyse hic kilo almamissin canim. 2 kilo bile degil. Aferin valla :)20+2 hafta, gecen hafta:62.7 bu hafta:63 61.4 ile başlamıştım. Her hafta arti görüyorum ya. Artik daha dikkat edicem
Ama cnm ilk 3 ay 60 a dusmustum bu 3 kg 1.5 ayda geldi :)))))))) halbuki ayni yiyorum valla ben anlamadım bu isi gittineredeyse hic kilo almamissin canim. 2 kilo bile degil. Aferin valla :)
Valla cok iyi gitmişsin toplamda 1 buçuk kilo süper ben 20. haftadayken 3 kilo aldıydım20+2 hafta, gecen hafta:62.7 bu hafta:63 61.4 ile başlamıştım. Her hafta arti görüyorum ya. Artik daha dikkat edicem
Ilk 3 ay verilen kilolar hızlı alınıyor zaten sen baslangic kilonu hamile kaldigin andaki say ona göre gitAma cnm ilk 3 ay 60 a dusmustum bu 3 kg 1.5 ayda geldi :)))))))) halbuki ayni yiyorum valla ben anlamadım bu isi gitti((
Dogru kuzum, insan istahli oluyor cok. Birde perinataloga gittim bugun 4 gun gerideymiş bebek onceden demedi doktorum birsey . onemli degil dedi adam ama kafama takildiIlk 3 ay verilen kilolar hızlı alınıyor zaten sen baslangic kilonu hamile kaldigin andaki say ona göre git
Bildiğim kadarıyla 1 hafta falan onemli degil gec döllenme olabiliyomuş 2 hafta falan olursa sorun oluyo zaten ileriki haftalarda toparlıyorDogru kuzum, insan istahli oluyor cok. Birde perinataloga gittim bugun 4 gun gerideymiş bebek onceden demedi doktorum birsey . onemli degil dedi adam ama kafama takildi
Aman canım dikkat et bol bol dinlen soğuk buhar iyi geliyor, gece tutarsa da yüksek yastıkla yat, ayrıca pekmez, bal daha çok artırmış öksürüğü... Ben ne çektim 3 hafta da ancak geçtiKızlar baby shower bitti bende bittim acaip derecede öksürüyorum sabah doktora gittik eşimle kuru öksürüğüm var bitkisel ilaç verdi onu içince rahatlıyorum biraz
Geçmiş olsun canım ihlamur ic icine limon sıkıarak birde yatarken bogazini sar sicak tut bende işe yarıyor geneldeKızlar baby shower bitti bende bittim acaip derecede öksürüyorum sabah doktora gittik eşimle kuru öksürüğüm var bitkisel ilaç verdi onu içince rahatlıyorum biraz
Aman canım dikkat et bol bol dinlen soğuk buhar iyi geliyor, gece tutarsa da yüksek yastıkla yat, ayrıca pekmez, bal daha çok artırmış öksürüğü... Ben ne çektim 3 hafta da ancak geçti
Geçmiş olsun canım ihlamur ic icine limon sıkıarak birde yatarken bogazini sar sicak tut bende işe yarıyor genelde
Gebelikte ispanak yemeyi tavsiye etmiyorlarmi?Aaa ciddi misin :) doktorlar yeme diyor civa yuksekmis diyorlar. Ama demekki arada yemekten birsey olmaz :) cok saol canim
Eneeeeğm çok teşekkür ederim tatlım bende habire bal limon yapıp içiyordum dün gece 1 saat bile uyumadım hep öksürdüm çok zor
Yine de iyisin daha ne olsunSabah uyaninca: 2 minik kuru erik
Kahvaltı: 1 dilim fıstık ezmeli ekmek, 1 cay bard kakaolu süt
Oglen: 2 dilim ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 7 zeytin, recel,bal
Ara: 2 kuru kayısı, 1 ceviz
Ara: 1 armut
Aksam: kremasiz brokoli.corbasi, hindi kapama, 3 kasik bulgur pilavi, bol salata, 2 kasik yogurt
Ara: 25 gr kabak çekirdeği
Haftasonu ille kaçıyor:)
Kendi aldgn taze oldugnu bldgn ve yikamasni kendin yaptgn ıspanağı yiyeblrsn canım folik asit kaynağı zaten. Yeşil mercimekte önerirmGebelikte ispanak yemeyi tavsiye etmiyorlarmi?
Ben gögüs hastalıklarına gittim o Dr dedi canım gerçekten de sonra fark ettim ki iyice gıcık yaptırıyormuş bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?