Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Hadi ya pekmez yine iyiymis,benim çikolata dolu listemden sonra yarin dikkat etmeye calisirsin belki yani simdi dikkat etmezsem sonra etmek zorundayim en azindan hic almayip moralimi bozmiyim diyorum tabi son aylarda ne olur bilemem :)

Anladim simdi. Az kalmis ogrenmene ama yine insan merak ediyor iste :)

Maşallah sana cok iyisin cidden darısi bize olsun sende mi baya az beslenenlrden sin yoksa yiyip de mi almadin ben oluruna birakinca aninda geliyor yuzer yuzer gramlar
Sagolasin canm inşallah.gunduz güzel yiyorum ama çok abartmadan en sağlıklı olanı tercih ederek akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum süt meyve leblebi acıkırsam.bide canm benim 3- 5 yaşında iki kızım var ve hareket etmek mecburiyetinde olunca ondan almıyorum çok onlar olmasa iki katı alırım yatmaktan

Hadi ya pekmez yine iyiymis,benim çikolata dolu listemden sonra yarin dikkat etmeye calisirsin belki yani simdi dikkat etmezsem sonra etmek zorundayim en azindan hic almayip moralimi bozmiyim diyorum tabi son aylarda ne olur bilemem :)
Çikolata da iyidir yaa aynen dediğin gibi bugun den sonra tkerar dikkat etmeye başlıycam

Benim çocuklarım 6 ve 7 yasinda bizde de okul telaşi var pek oturup yatan bi tip değilim hatta ilk aylarda dusuk tehlikem oldu yatmaliydim yatamadim simdiden sezeryandan sonra 3 ve ya 4 gun yatarim onu düşünüyorum ben nasıl edicem diye Rabbim yatirmasin tum hastalara da şifa versin bu arada beni hareket etkilemiyor galibatabiri caizse yemek yemek düşmanım oldu gibi burda arkadaslarin psylastigi listedeki gibi beslenmeliyim yoksa sıkıntı

Günaydın kızlar bende 10. haftamdayım iştahsızlık hala sürüyor başından beri toplamda 3.5 kilo vermişim 64 ile başlamıştım 60.7 çıktım dün tartıda diğer ikisinde hiç yaşamamıştım bunu gayet iyiydim bunda çok değişik herşey

Allah bagislasin evlatlarını :) nasip eden rabbim kolayliginida verir insAllah yardimina gelen biri olucak mi

Gunaydin, digerlerinin cinsiyeti nedir acaba farkli mi geliyo :)

Ilk.aylarin hic tadı yok bence tek artısi kilo kaybı nasil.olsa 4. Aydan sonra geliyor kilolar Allah kolaylik versin canim hamileligin tadi 16. Haftadan sonra geliyor bence

Allah bagislasin evlatlarını :) nasip eden rabbim kolayliginida verir insAllah yardimina gelen biri olucak mi
Amin canim hepimizin evet annem gelir kalir inşallah da sezeryan sıkintı ya yatağindan biri yardim etmezse dogrulamiyosun bile

Amin canm rabbim herkesin ve bizim yardımcımız olsun ben çok çabuk kilo alırım normalde ama ilk defa böyle oldu nedense heleki hamilelikte herşey yağ olarak kalıyorken ilk 3 ay almadım 4.ay 1 kilo 5. Ay 2 kilo 6. Ve 7. Ay 1 kilo aldim 5. Ay iki kilonun birinide gecenin bir vakti canm aşırı şekilde pastane kurabiyesi istedi aşırı yedim zaten onlarda çok yağlı oluyo ertesi gün bir kilo geldi hemen o olmasaydı her ay bir kilo iyi gidiyordum

Gunaydin, digerlerinin cinsiyeti nedir acaba farkli mi geliyo :)
Biri kız biri erkek canım :)

Ilk.aylarin hic tadı yok bence tek artısi kilo kaybı nasil.olsa 4. Aydan sonra geliyor kilolar Allah kolaylik versin canim hamileligin tadi 16. Haftadan sonra geliyor bence

Aynen canım hamileliğin balayı ayı derler ya :)

#Sabah bir bardak ilik suya kabuk tarcin biraz elma sirkesi
1 bardak sut yarim kase kadar menenen
1 kizarmis chiali tost ekmegi
1 tatli kasigi bal tahin karisimi, suzme peynir 2,4 tane kestane
(Ogle/ aksam misafirlikteydim) 1 kase kofteli yogurt corbasi, yesil salata bol, enginar salatasi, iki kasik havuclu pilav, buyuk bir dilim arnavut böreği
Çayin yanina tatli, baklava gibi biseydi:)
Saat 16.30 da yemegi biraktim alsam leslie yapmaya calisicam kacirdim bayagaa ((

1 gece de 1 kilo alma olayina inanmiyodum ama sende de olmuş bana da oldu ya dr agittim.gecen hafta 57.4 ile 2 gundur 58. 4 oldu ama kendimi durduramiyorum şekerim.düşmuş gibi anlayamadigim bisey var bugun arkadaslarla parka gittik pasta borek boldu ayy ben kendimi kaptirdim baya uzerine 40 dk kadar yurudum ama insallah ise yarar

3 aydan önce hamile kalmanız mucize gibi birşey.kaldıysanız ne mutlu size.Bende bu sorunu çok yaşadım.Stres çok önemliymiş düşünemedim. bence adet olacaksınız çünkü hamile olsaydınız adet sancısı gibi sancı olmuyor.

Off evet hele bir yerlerde olunca durmak imkansiz oluyor ( akşam yememeye calis
Hersey zıddıyla bilinir miş kotusunu yasamadan iyi de anlaşılmiyor ben şuan dibe vurdum bikere daha anladimki benim vucudum hamilelilde cabuk kilo aliyor yarindan itibaren daha dikkatli olucam doguma kadar elimden geldigince az ve bol.proteinli beslenicem baska carem yok yoksa doğuma bi 20 kilo artiyla girerim yani o kadar net

Sabah Klasik kahvaltimi yaptim. Oglen, patates kizartmasi ve sarimsakli yogurt yedim :) canim onu istedi haha. Aksam yine somon baligi, Bol salata ve cok az makarna yedim.

Sabah Klasik kahvaltimi yaptim. Oglen, patates kizartmasi ve sarimsakli yogurt yedim :) canim onu istedi haha. Aksam yine somon baligi, Bol salata ve cok az makarna yedim.
Gayet iyi bende patates kizartmasina asla hayir diyemem o bi yana butun yemekler bi yana

aynen ama zor demin dayanamadim bikac tane kestane yedim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…